Kerek hurkok

A hurokkötelek különösen hosszú élettartamú és kopásálló szövetből készült zárt kötelek. Ezzel az emelőeszközzel akár 12 tonnás terheket is emelhet! A hurokkötelek emellett könnyedén tárolhatók és rendkívül gyorsan használatra készek.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Teherbírás kétszeres felfüggesztésnél
Teherbírás egyszeres közvetlen felfüggesztésnél
Relevancia szerint
Modell száma: 8

Hurokkötelek – nincs túl nehéz teherEmelőszalag vagy felfüggesztőlánc? Néha egy hurokkötél a legjobb megoldás. Itt megtudhatja, mi ennek az oka, és hogyan találhatja meg a kaiserkraft kínálatában az Ön számára legmegfelelőbb hurokkötelet.Mire képesek a hurokkötelek, és mikor használjam őket?A hurokkötelek több szempontból is előnyösek. Kezdjük az alakkal. A hurokkötél alakja a teherrel változik. Ez az alkalmazkodóképesség megkíméli az érzékeny felületeket.Hurokköteleink emellett sokoldalúak. Az emelőszalagokhoz és a függesztőláncokhoz hasonlóan használhatók közvetlenül egy rögzítési ponthoz rögzítve vagy hurkolva is. Továbbá lehetőség van arra, hogy a terhet a hurokba helyezze. Mindig az emelni kívánt tárgyaktól függ, melyik taktika a legjobb. Ugyanez vonatkozik a használt hurkok számára is. Hurokköteleinket alapvetően kettős csomagban szállítjuk.Melyek a hurokkötelek legfontosabb tulajdonságai?A kaiserkraft kínálatában nehéz és kevésbé nehéz terhekhez való hurokköteleket talál. A teherbírásról már a színük is árulkodik:


  • Sötétzöld: 500 kg

  • Viola: 1000 kg

  • Világoszöld: 2000 kg

  • Sárga: 3000 kg

  • Szürke: 4000 kg

  • Piros: 5000 kg

  • Barna: 6000 kg

  • Narancssárga: ≥ 10 000 kg


Kizárólag abban az esetben nem javasoljuk a hurokkötelek használatát, ha durva felületű tárgyakat szeretne emelni. Erre a célra különböző kivitelű és egy, kettő vagy négy láncággal rendelkező függesztőláncokat talál kínálatunkban.Mennyi ideig lehet a hurokköteleket használni?Hurokköteleink az általuk végzett nehéz munka ellenére hosszú élettartamúak – ennek előfeltétele a gondos használat és tárolás. Mivel komoly követelményeknek kell megfelelniük, fontos, hogy a hurokkötél cserélendő, ha bármilyen sérülést talál rajta. Csak így biztosítható a munkatársak maximális biztonsága.Törvény írja elő, hogy a hurokköteleket évente egyszer szakértővel be kell vizsgáltatni. Javasoljuk emellett, hogy gyakran szemrevételezze a függesztőeszközöket, valamint az emelőgépeket és emelőkészülékeket. Így jó érzéssel dolgozhat, és hozzájárulhat a zökkenőmentes munkafolyamatokhoz. Ha kérdése van a cserével, az új termék vásárlásával és a használattal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk Önnek nemcsak a függesztőeszközökkel, hanem a raktár, a műhely vagy az iroda berendezéséhez szükséges bármilyen más termékünkkel kapcsolatban is.