Ragasztószalag-lehúzó, ragasztószalag-adagolók

Aki gyakran foglalkozik csomagolással, jól tudja: a ragasztószalag-lecsévélők és a ragasztószalag-adagolók nagy segítséget tudnak nyújtani, mivel időt takarítanak meg nekünk – és megkímélik idegeinket is. Ha tehát valami igazán jóra vágyik, keresse meg az Ön számára megfelelő professzionális készüléket!

A Ragasztószalag-lehúzó, ragasztószalag-adagolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic, tesa.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Mely szalagszélességhez
Relevancia szerint
Modell száma: 22

Ragasztószalag-lecsévélők és ragasztószalag-adagolók: segédeszközök az ipar, a kisipar és az iroda számáraA ragasztószalag-lecsévélőkkel sok időt és munkát takaríthat meg. Alapvető követelmény: úgy válassza ki a lecsévélőt, a ragasztószalagot és a csomagolást, hogy passzoljanak egymáshoz. Fedezze fel a kaiserkraft oldalán a ragasztószalag-lecsévélők és ragasztószalag-adagolók minden igényt kielégítő széles választékát – az öntapadó szalaghoz használt asztali lecsévélőktől az enyves ragasztóhoz való csíkadagolókig.Tippek ragasztószalag-lecsévélő kiválasztásáhozFelhelyezés, letekerés és kész – a megfelelő ragasztószalag-adagolóval a ragasztószalag kezelése sokkal egyszerűbb és hatékonyabb. Az eszközök kiválasztásának fontos kritériuma a ragasztószalag szélessége. A beépített szalaglecsévélés-fék szintén hasznos. A ragasztószalag-lecsévélő vagy ragasztószalag-adagoló kiválasztásakor azonban mindenekelőtt a rendeltetésszerű használatot kell figyelembe venni.Azoknak a munkatársaknak, akik csomagolás közben a raklapok között mozognak, a kézi lecsévélő a megfelelő modell. Azoknak, akik ritkán változtatják csomagoláskor a munkaállomásukat, jó szolgálatot tesz egy asztali lecsévélő. Ez különösen elegáns kivitelben is kapható az irodába, vagy szorítóbilinccsel a rögzítéshez.A hagyományos ragasztószalag nem elég? Az enyves ragasztóhoz való csíkadagolók bombabiztosan zárnak: lopásbiztosak, környezetbarátak és nem hat rájuk a hő, hideg, nedvesség és fény. Az elektronikus ragasztószalag-adagolókon különböző hosszúságok is beállíthatók.Ragasztószalag-lecsévélő, csomagolószalag és egyéb tartozékokA ragasztószalag-lecsévélő csak a megfelelő ragasztószalaggal együtt ideális segítő. A kaiserkraft oldalán csomagolóanyagok és tartozékok széles választékát is megtalálja.Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Hegesztőkészülékek | Zsugorfóliák | Egyszer használható raklapok | Precíziós mérlegek | Kézi lecsévélők | Fa raklapok | HSM pántolószalagok | TRESTON csomagolóasztalok