Megbízható szállítás

Kiszállítás

Számunkra az ingyenes kiszállítás azt jelenti, hogy az ügyfél egy forinttal sem fizet többet annál az árnál, mint ami a katalógusban, vagy a webshopban megjelenik. Ezek az árak már tartalmazzák a csomagolást, a szállítást a felhasználási helyre és a szállítási biztosítást is. Apróbetűk és egyéb feltételek nélkül.

Ingyenes szállítás a felhasználási helyre

Az árut "ingyen és bérmentve" szállítjuk, ami azt jelenti, hogy a "járdaszegélyre", vagy akár az árut átvevő osztályra is megtörténik a kiszállítás. Ezen kívül számos árucikket kínálunk Önnek ingyenes szállítással a felhasználás helyére. Kérésére ingyenesen szállítjuk pontosan arra a helyre, ahol szüksége van a megrendelt termékekre: például a munkahelyre, közvetlenül a raktárba, vagy akár az építkezésre. Keresse az oldalt látható jelzést a szolgáltatás igénybevételéhez.

Ha az összeszerelési szolgáltatásunkat választja, ez a szimbólum nem jelenik meg.

Szállítás 722

Szállítási idők

Nemrég adta le csak rendelését, de mi már ott is vagyunk – a legtöbb esetben három-öt munkanapon belül. Ez az időtartam az átlagos, leggyakoribb szállítási időt jelenti, lehetnek eltérő esetek terméktől függően. Kérjük, figyelje a szállítási időkat a katalógusunkban, vagy a webáruházunkban.

Szállítás egyeztetés szerint külön időpontra

Már pénteken szüksége van a termékre? Semmi probléma, ha az áruk raktáron vannak, akkor egyből szállítunk és a az Ön által megadott időpontra érkezik megrendelése.


Egyszerűen keressen minket és tudassa velünk a kiszállítás pontos dátumát.


Telefonszám: +36 (23) 513 823, Mobil: (30) 55 25 400

E-mail: service@kaiserkraft.hu

Szállítás wt$
Szállítás mg$

És hol jár a csomagom?

Egyáltalán nem meglepő, hogy szeretné tudni, merre jár a megrendelt áru, s hogy mikor érkezik meg a megadott helyre.


Természetesen a szállítás nyomonkövetésével egyszerűen tudja ellenőrizni rendelésének státuszát. Egyszerűen csak adja meg vevőszámát és rendelésszámát és máris értesülhet az aktuális állapotról.

Klímasemleges szállítás

Szállítható-e az általam megrendelt termék klímasemleges módon? Gazdaságilag, ökológiailag és szocálisan elfogadható szállítás egyáltalán lehetséges? Mi egyértelműen azt állítjuk, hogy igen!


Ez elmúlt pár évben már arra koncentrálunk, hogy minden termékünket klímasemleges módon tudjuk szállítani. Hogyan? Olyan gondosan kiválasztott logisztikai társaságokkal együttműködve, mint például az UPS Carbon neutral, a Hermes WE DO vagy a BTG / CargoLine. Az általános szállításhoz a Gebrüder Weiss-t használjuk, az éghajlat-semleges szállításhoz pedig közvetlenül a gyártótól a Rottbeck szállítmányozó vállalatot használjuk.


A szállítás által generált CO
2 kibocsátást ellensúlyozzák a világszerte elismert klímavédelmi projektek.

Itt talál több információt klímavédelmi projektjeinkről.

Szállítás wt$