Térrendszerek

Térelválasztó rendszereinkkel új szobát varázsolhat a szobán belül. Legyen szó egy kisebb irodáról a termelőcsarnokban, a „tisztaszobáról'' a járműjavító műhelyben, vagy akár a rövid távú tároláshoz használt konténerről odakint. Bármi lehetséges, és itt minden szükséges terméket megtalál.

Térrendszerekkel szó szerint új munkahelyeket teremthetMinden raktári és gyártási csarnokban nagyobb a felhasználható felület, mint azt az alaprajzon látható négyzetméter sugallná. Ráadásul nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is. Térelválasztó rendszereinkkel és munkatársaink sokéves tapasztalatával ott is irodai és raktári felületeket teremthet, ahol korábban nem is gondolta volna. A térelválasztó rendszerek emellett rugalmasságot kínálnak Önnek a jövőbeli helyigények kielégítésére is.Milyen előnyöket biztosítanak a térelválasztó rendszerek?Térelválasztó rendszereink egyik legnagyobb előnye, hogy segítségükkel új felületek hozhatók létre anélkül, hogy az épülethez kellene nyúlni – és anélkül, hogy a helyiség kialakítása korlátozó hatással lenne. Olyan válaszfalrendszereket és csarnokirodákat kínálunk például, amelyek rugalmasan bővíthetők és áthelyezhetők. Hosszú építési és leállási idők nélkül.A fentiekből következik a második előny: a térelválasztó rendszerek elszeparálják egymástól a gyártási, az irodai és a raktári felületeket, anélkül, hogy az egységek túl messze kerülnének egymástól. Ez a minimálisra csökkenti a munkatársak számára az utat, megkönnyíti a kommunikációt, és hatékonyabbá teszi a folyamatszervezést.A közelség és az elválasztás kombinációja speciális igények esetében is működik. Az „Irodai felületek a raktárcsarnokban'' projektünkben megmutatjuk Önnek, hogyan integráltunk egy labort egy gyártási csarnokba átépítés nélkül – méghozzá figyelembe véve az összes feltételt, amely egy ilyen érzékeny munkakörnyezet esetében fontos.Milyen térelválasztó rendszerek vannak, és hogyan használhatom őket megfelelően?A kaiserkraft térelválasztó rendszerek széles választékát kínálja a legkülönfélébb igényekre. Emellett teljes mértékben ügyelünk az Ön egyedi követelményeire is.Ha például raktári emelvényeket szeretne beépíteni a csarnokába, nálunk személyre szabott termékeket talál, amelyeket munkatársaink Önnel együtt terveznek és valósítanak meg.  • A raktári emelvények akkor jelentik a megfelelő megoldást, ha egy egyébként használaton kívüli teret függőlegesen irodákkal szeretne felszerelni, és további felületeket szeretne teremteni.

  • Az előnye: az irodában lévő munkatárs szemmel tarthatja a gyártási területet, így gyorsan és hatékonyan hozhat döntést, avatkozhat be a folyamatokba vagy tarthat megbeszélést.


Némelyik válaszfalrendszerünk és csarnokirodánk felépítéséhez még a mi praktikus támogatásunkra sincsen szükség. Az egyszerű ék–horony rendszernek köszönhetően egy padlószinten lévő csarnokiroda körülbelül hat óra alatt összeállítható. Az ablakok, az ajtók és a felosztás tekintetében az intelligens modulok kiválasztásában teljes mértékben szabad kezet kap.Ezek a válaszfalrendszerek és csarnokirodák gyártási csarnokokon kívül is előfordulhatnak: portahelyiségként, raktári helyiségként vagy a fal felosztásához nagyterű irodákban.A szalagfüggönyök elkülönítik a munkaterületeket, és egyszerre átjárhatók. Elsősorban a port, a szennyeződéseket és a környezeti hatásokat tartják távol, de könnyen át lehet rajtuk haladni gyalogosan vagy járművel is. Emellett csökkentik az energiaköltségeket. Kiválóan alkalmasak ezért behajtókhoz és kapukhoz.Mire kell ügyelni a térelválasztó rendszerek telepítésénél?Alapvetően minél nagyobb a térelválasztó rendszerekkel újonnan létrehozandó felület és/vagy a függőleges kiterjedés, annál fontosabb, hogy szakértő munkatársaink megtekintsék Önnel a helyszínt.Munkatársaink egy projekt kapcsán például megfigyelik, hogy a padlók megfelelők-e egy raktári emelvény tömegéhez, és hogy az új helyiséggel kapcsolatos elképzelései statikai szempontból kivitelezhetők-e.Ezek alapján létrehozzák a személyre szabott terveket, és megszervezik a felépítést. Természetesen itt is fontos szerepet játszanak a munkajogi előírások és a biztonsági szempontok.Más szóval: Ön megosztja velünk az igényeit, mi pedig Önnel együttműködve véghez visszük a teljes projektet.Hogyan segíthetünk még Önnek?CAD tervezési szolgáltatásunk az első állomás a térelválasztó rendszerekkel kapcsolatos nagy projektek esetén. Sokéves tapasztalatunknak és hosszú távú partnereinkkel folytatott intenzív együttműködésünknek köszönhetően rendkívüli és egészen egyedi projekteket is meg tudunk valósítani az Ön számára. Forduljon hozzánk bizalommal.Ha egy kisebb projektet egyedül szeretné intézni, javasoljuk, hogy tekintse meg a következő összefoglalókat:

És mint minden esetben, kérdések és kívánságok esetén a kaiserkraft csapata személyesen bármikor áll a rendelkezésére.