+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Tulajdonság
Teherbírás
Szélesség
Sínhossz
Magasságkülönbség
Kialakítás
Hasznos szélesség
Használható
Felület
Több megjelenítése
 

Rakodósínek

Problémamentes rakodás? Nem lehetetlen − ha erős rakodósíneinket használja hozzá. Ezek a praktikus segítők, amelyek nevezhetők felhajtósíneknek, felhajtórámpáknak vagy rakodórámpáknak is, ideálisak a magasságkülönbségek áthidalására. Akár felhajtóhidat, lépcsőrámpát vagy felhajtórámpát keres – áruházunkban biztosan megtalálja a megfelelő modellt!
17 termék található
| | |
17 termék található

Csábuljon el bátran: magassági szintek áthidalása rakodósínekkelAzt kívánjuk, hogy vállalata mindig felfelé törhessen! Ahhoz, hogy ez a kívánság teljesüljön is, a szállítandó áruk napi fel- és lerakodásának stabil alapokon kell történnie. Ehhez a KAISER+KRAFT rendelkezik a megfelelő kínálattal: azaz a rakodósínekkel.A nagy szilárdságú alumíniumötvözetekből gyártott rakodóhidak napi használatra készültek – masszívak, mégis csekély tömeggel rendelkeznek. Teherbírás és áthidalható hossz szerint egy vagy két személy által mozgathatók és elhelyezhetők. Akivel már előfordult, hogy meg kellett küzdenie két lépcsőfokkal egy megrakodott molnárkocsival, az nagyra értékeli az áthidalók segítségét. Targoncák és más emelőkészülékek esetén már a kábelek is kihívást jelentenek. Kerekesszékesek számára pedig ezek a termékek utat nyitnak: például a kisbuszra fel, majd le. Lehet szó akár áru-, akár személyszállításról – legfeljebb 30 százalékos emelkedésnél vagy lejtésnél a rakodósínek jelentik mindig a megfelelő áthidalást. És mi a helyzet a biztonsággal? A gyártók minden terméküknél felkészültek az esés esetére is.Első a biztonság: a felhajtórámpák, a lépcsőrámpák és az áthidalók esetében isCsúszásmentes futófelületek, kerékmélyedések, szögletidomok, biztonsági csapok és pántok, oldalsó határolók – a webáruházunkban megtalálható praktikus pályákon ember és anyag biztonságosan juthat az egyik magassági szintről a következőre. Az alumíniumból vagy acéllemezből készült mobil áthidalók emellett két fogólyukkal is el vannak látva, így a személyzet hordozhatja, valamint könnyen manőverezheti őket.Nem tud választani? Az áthidalófelületek termékcsaládja nagy, és minden egyes tagjának megvannak a maga erősségei. A modellválaszék az 1200 kilogrammos teherbírásig terjed, és a kínálat a felhasználási területek széles skáláját lefedi: a szállítójárművek esetében történő be- és kirakodástól kezdve egészen a hivataloknál vagy az üzemi területen történő akadálymentesítésig a kerekesszékes személyek számára. Miben tudunk segítségére lenni? Állítható magasságú rámpával, kétrészes küszöbáthidalóval vagy alumínium rakodósínnel? Bármilyen magasságkülönbséghez rendelkezünk a megfelelő áthidalással. Ha pedig valami speciálisat keres, forduljon hozzánk bizalommal. Állunk rendelkezésére tanácsainkkal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás