+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Felület
Használható
Hasznos szélesség
Kialakítás
Magasságkülönbség
Sínhossz
Szélesség
Teherbírás
Tulajdonság
 

Rakodósínek

Problémamentes rakodás? Nem lehetetlen − ha erős rakodósíneinket használja hozzá. Ezek a praktikus segítők, amelyek nevezhetők felhajtósíneknek, felhajtórámpáknak vagy rakodórámpáknak is, ideálisak a magasságkülönbségek áthidalására. Akár felhajtóhidat, lépcsőrámpát vagy felhajtórámpát keres – áruházunkban biztosan megtalálja a megfelelő modellt!
17 termék található
| | |
Kedvező ár
Alumínium rakodósín
perforált futófelület
Nettó
51.200,- Ft -tól
Nettó
65.600,- Ft -tól
Felhajtórámpa
teherbírás 300 kg
Nettó
58.700,- Ft -tól
Nettó
190.000,- Ft -tól
Felhajtórámpa peremmel
teherbírás 300 kg
Nettó
98.000,- Ft -tól
Nettó
150.000,- Ft -tól
Nettó
205.000,- Ft -tól
Nettó
230.000,- Ft -tól
Alumínium felhajtórámpák
összecsukható, 1 pár
Nettó
180.000,- Ft -tól
Mobil alumínium felhajtóhíd
áthidalási hossz 750 mm
Nettó
110.000,- Ft -tól
Mobil alumínium felhajtóhíd
áthidalási hossz 1000 mm
Nettó
130.000,- Ft -tól
Mobil alumínium felhajtóhíd
áthidalási hossz 1200 mm
Nettó
150.000,- Ft -tól
Mobil alumínium felhajtóhíd
áthidalási hossz 1500 mm
Nettó
225.000,- Ft -tól
Mobil alumínium felhajtóhíd
áthidalási hossz 1800 mm
Nettó
260.000,- Ft -tól
Alumínium rakodósín
teherbírás 350 kg
Nettó
135.000,- Ft
Alumínium rakodósín
teherbírás 400 kg
Nettó
105.000,- Ft
Alumínium rakodósín
teherbírás 500 kg
Nettó
100.000,- Ft
17 termék található

Csábuljon el bátran: magassági szintek áthidalása rakodósínekkelAzt kívánjuk, hogy vállalata mindig felfelé törhessen! Ahhoz, hogy ez a kívánság teljesüljön is, a szállítandó áruk napi fel- és lerakodásának stabil alapokon kell történnie. Ehhez a KAISER+KRAFT rendelkezik a megfelelő kínálattal: azaz a rakodósínekkel.A nagy szilárdságú alumíniumötvözetekből gyártott rakodóhidak napi használatra készültek – masszívak, mégis csekély tömeggel rendelkeznek. Teherbírás és áthidalható hossz szerint egy vagy két személy által mozgathatók és elhelyezhetők. Akivel már előfordult, hogy meg kellett küzdenie két lépcsőfokkal egy megrakodott molnárkocsival, az nagyra értékeli az áthidalók segítségét. Targoncák és más emelőkészülékek esetén már a kábelek is kihívást jelentenek. Kerekesszékesek számára pedig ezek a termékek utat nyitnak: például a kisbuszra fel, majd le. Lehet szó akár áru-, akár személyszállításról – legfeljebb 30 százalékos emelkedésnél vagy lejtésnél a rakodósínek jelentik mindig a megfelelő áthidalást. És mi a helyzet a biztonsággal? A gyártók minden terméküknél felkészültek az esés esetére is.Első a biztonság: a felhajtórámpák, a lépcsőrámpák és az áthidalók esetében isCsúszásmentes futófelületek, kerékmélyedések, szögletidomok, biztonsági csapok és pántok, oldalsó határolók – a webáruházunkban megtalálható praktikus pályákon ember és anyag biztonságosan juthat az egyik magassági szintről a következőre. Az alumíniumból vagy acéllemezből készült mobil áthidalók emellett két fogólyukkal is el vannak látva, így a személyzet hordozhatja, valamint könnyen manőverezheti őket.Nem tud választani? Az áthidalófelületek termékcsaládja nagy, és minden egyes tagjának megvannak a maga erősségei. A modellválaszék az 1200 kilogrammos teherbírásig terjed, és a kínálat a felhasználási területek széles skáláját lefedi: a szállítójárművek esetében történő be- és kirakodástól kezdve egészen a hivataloknál vagy az üzemi területen történő akadálymentesítésig a kerekesszékes személyek számára. Miben tudunk segítségére lenni? Állítható magasságú rámpával, kétrészes küszöbáthidalóval vagy alumínium rakodósínnel? Bármilyen magasságkülönbséghez rendelkezünk a megfelelő áthidalással. Ha pedig valami speciálisat keres, forduljon hozzánk bizalommal. Állunk rendelkezésére tanácsainkkal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás