Tálalókocsik

A jó szolgáltatás fontos. Ez különösen igaz a gasztronómiára. Ha ugyanis étkezdékben, büfékben vagy hotelkonyhákban tányérokat, ételeket vagy italokat kell szállítani, akkor nem marad más, mint kétségbeesetten segítséget hívni! Velünk még erre sincs szükség, hiszen kiváló minőségű tálalókocsikat kínálunk.

A Tálalókocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kongamek, eurokraft pro, eurokraft basic, Rubbermaid, Treston, HelgeNyberg.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
550
550
1665
1665
-
Relevancia szerint
Modell száma: 93

Tálalókocsi: felhasználás a vendéglátóiparbanA tálalókocsikat elsősorban a vendéglátó- és szállodaiparban használják. Akár italok, akár ételek felszolgálásához – ezekkel a mobil segítőkocsikkal kényelmesen szállíthatja a felszolgálnivalókat. Az evőeszközfiókokkal és tálcák számára kialakított rekeszekkel ellátott univerzális tálalókocsi viszont mobil pincérállomásként is funkcionálhat. Ezenkívül a vendéglátóipari fém tálalókocsi higiénikus szállítási lehetőséget jelent az Ön vállalkozásában működő vendéglátóipari szolgáltatás számára is.Ha a vendégek már bőségesen jóllaktak, egy leszedőkocsival a használt edényeket hátkímélő módon visszaszállíthatja a konyhába. A magasságában állítható tálalókocsi egyénileg igazítható a munkatárs magasságához, így kíméli a hátát. A konyhában is hasznos segítőtársak ezek a modellek az alapanyagok felhasználási helyükre történő szállításában. A 2 vagy 3 polccal rendelkező tálalókocsik az iparban is keresettek az Euro ládákkal való rakodáshoz.Univerzális kocsik: hogyan egyszerűsítik a logisztikát az Ön vállalkozásában?A vendéglátóipartól távolodva az univerzális kocsik a vállalat munkafolyamatát támogatják. Sokoldalú szállítóeszközként felgyorsítják például a komissiózást, és hozzájárulnak az egyszerű szállítási logisztikához a legkülönbözőbb részlegekben. A magasságban állítható modellek itt is előnyösek az ergonomikus vállalati felszerelés szempontjából, mivel egyénileg alkalmazkodhatnak a munkavállalók igényeihez.A kiváló minőségű kerekekkel és görgőkkel ellátott, zökkenőmentes és biztonságos mozgathatósággal kombinált univerzális kocsik megkönnyítik a nehéz terhek szállítását. Ennek oka, hogy minimális erőfeszítéssel támogatják az optimális erőátvitelt. Kérjük, vegye figyelembe a maximális terhelhetőséget. Kínálatunkban számos olyan masszív, rozsdamentes acélból készült univerzális- és tálalókocsi található, amelyek teherbírása a három számjegyű tartományban van. Ezáltal válnak számos felhasználási lehetőséggel rendelkező stabil segítőkké.Nem tudja, hogy melyik tálalókocsi felel meg az Ön vállalkozásánál felmerülő követelményeknek leginkább? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a kiválasztásban.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Kézi emelőkocsik | Teleszkópos rakodók | Számlálómérlegek | Alumínium szállítóládák | Emelőberendezések | Magnetoplan szállító alváz