Tálalókocsik

A jó szolgáltatás fontos. Ez különösen igaz a gasztronómiára. Ha ugyanis étkezdékben, büfékben vagy hotelkonyhákban tányérokat, ételeket vagy italokat kell szállítani, akkor nem marad más, mint kétségbeesetten segítséget hívni! Velünk még erre sincs szükség, hiszen kiváló minőségű szervizkocsikat kínálunk.

A Tálalókocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kongamek, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, Gmöhling, Rubbermaid, HelgeNyberg.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
550
550
1665
1665
-
Relevancia szerint
Modell száma: 116

Tálalókocsik: kiszolgálás akadályok nélkülHideg italok, az alkalmazottak ebédjének hozzávalói vagy egy bankettfelszerelés szállítása a kínálatunkban található tálalókocsik segítségével különösen egyszerűvé és gyorssá válik. A praktikus funkciók a tökéletes kiszolgálásnál is felteszik a i-re a pontot.Milyen területeken használható a tálalókocsi? Milyen változatai vannak?Lehet, hogy a tálalókocsiról első hallásra főként a vendéglátóiparra és a szállodákra gondol, viszont ezek a guruló segítők praktikusan bevethetők az üzem bármely területén. Sokoldalú szállítóeszközként felgyorsíthatják például a komissiózást és a különböző részlegeknél megkönnyíthetik a szállítási logisztikát.Mégis, igazi erősségük a vendéglátás és ellátási szolgáltatások területén mutatkozik meg. Bankettek vagy konferenciák alkalmával például rekeszekkel és evőeszköztartó fiókokkal felszerelt mobil felszolgálóállomásként használhatja, vagy több résztvevős, fontos megbeszéléseken a levehető tálcával ellátott tálalókocsik előnyeit élvezheti.Amíg a nagyobb konyhákban a bepakoláshoz használt polcos kocsikat leginkább euro ládákkal kombinálják, a raktárban számos más módon hasznosíthatja sokoldalú, többfunkciós modelljeinket.Miért ergonomikus egy tálalókocsi?Amennyiben munkatársainak nem kell az árukat és a termékeket cipelniük, hanem nagyobb mennyiségben tudják ezeket gurulva szállítani, az ergonómia egyik alapvető követelménye már teljesült. Mindemellett a kiváló minőségű, könnyen mozgó és biztosan manőverezhető kerekek és görgők minimális erőfeszítés mellett is optimális erőátvitelt garantálnak, ami az ergonomikus vállalati berendezéseknél szintén elengedhetetlen.Milyen egy tálalókocsi teherbírása?Modelltől és felhasználási céltól függően egy tálalókocsi teherbírása változhat. Mindenesetre nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékkínálatunk megfeleljen a kisüzemi és ipari munka magas elvárásainak. Ezt bizonyítja, hogy a teherbírásnak nálunk három számjegyű az értéke. Pontos információkért keresse fel az egyes termékek oldalát.Fedezze fel az ergonomikus munkavégzést segítő termékkínálatunkat – a takarítókocsiktól a munkapadokig. Amennyiben további kérdése merülne fel, örömmel segítünk Önnek személyesen.Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Kézi emelőkocsi | Teleszkópos rakodók | Nedves ragasztószalag | Számlálómérlegek | Alumínium szállítóládák | Emelőberendezések | Magnetoplan szállító alváz