Irodai székek

Gyorsan kell megbeszélnie valamit, tehermentesítenie kell a hátát, vagy helytakarékos ülőhelyet kell biztosítania az ügyfelek és a vendégek számára? Az irodai zsámolyok és az állást segítő eszközök mindezt – és még egy kicsit többet is – lehetővé tesznek.

A Irodai székek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Topstar, meychair, eurokraft pro, interstuhl, Twinco, bimos, eurokraft basic, MAUL, TrendOffice.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 55

Ergonómikus irodai székek és állást segítő eszközök: Hátradőlni? Van egy jobb ötletünk!Dőlj hátra és lazíts – mi a baj ezzel? Alapvetően semmit. De egyre több irodai dolgozó cseréli le a klasszikus széket ergonomikus irodai székekre. Ez nem csak okos, hanem nagyon egészséges is.
Milyen célból van szüksége irodai székekekre?Az irodai zsámoly elvileg egy háttámla nélküli ülés, amely okos funkciókkal hátsó iskolává alakul: az úgynevezett multi-mozgatható irodabútor arra ösztönzi a felhasználót, hogy ülve mozogjon. Vannak irodai székekeink háttámlával vagy anélkül, magasságállítással vagy anélkül, görgőkkel vagy anélkül, forgó és rögzített székekekkel, sőt összecsukható székekekkel és természetesen állókkal.A kárpitozott ülések vagy az ergonomikusan kialakított üléskagylók biztosítják, hogy Ön soha ne üljön merev testtartásban a munkája felett. A forgatható és fokozatmentesen állítható magasságú váz, a görgők és nem utolsósorban a háttámla hiánya maximális mobilitást biztosít – még minimális mozgás esetén is.
Milyen különbségek vannak az irodai székekek között?A kaiserkraft sokféle alapfeladatot ellátó irodai székeket szállít. A görgős, kárpitozott felülettel ellátott zsámolyok mindeneseknek számítanak az irodai másodlagos munkahelyeken. Ezek látogatói ülésekként is funkcionálnak.A rendelőben, az eladótérben tanácsadással vagy más olyan szakmákban, ahol egyszerre kell ülni és mobilnak lenni, a higiénikus huzattal ellátott zsámolyok a megfelelő választás.A gázliftes magasságállítással ellátott fix irodai szék hasznos alternatívája a klasszikus irodai széknek. Például nagyobb mozgékonyságot biztosíthatnak hátul és fejben a megbeszélések során, helyet takaríthatnak meg egy kis irodában, vagy berendezhetnek egy ügyfélteret.Az álló segédeszközök önmagukban nem zsámolyok – ezt már a nevük is elárulja. Felegyenesedett testtartásban azonban tehermentesíthetik a testet – például ha álló munkaasztalnál vagy állítható magasságú íróasztalnál rövid időre pihentetni szeretné a lábát. A felegyenesedettebb ülőhelyzet szintén ergonómiai előnyt jelent.Ezenkívül ergonomikus kialakítású, kúp- és billenőfunkciókkal ellátott kivitelek széles választékát kínáljuk. Kompaktabb és stabilabb alternatívája az ülőgolyónak – annak minden előnyével, de egyik hátrányával sem.A megjelenés sem elhanyagolt. A vizuálisan vonzó székek divatos alternatíva a kávézók vagy olyan ügyfélterek számára, ahol a tartózkodás időtartama meglehetősen rövid. A kortárs stílusú design székekek szintén változatosságot hoznak az irodai bútorzatba.Az „Egészséges ülés'' című útmutatóból megtudhatja többek között, hogyan kínálhatja alkalmazottainak csak a legjobbat az irodai székekkel. Egy új irodahelyiségre vonatkozó projekt esetén természetesen az ésszerű irodai székek és irodai szék kiválasztásában is elkísérjük Önt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!