Üzleti gurulós táskák

Tudja, mi az, ami hasonlít egy mobil irodára? A görgős üzleti táskák! Ideális mindazoknak, akik munkaügyben úton vannak vagy sokat utaznak. A praktikus táskákban rengeteg dolgot tárolhatunk: aktákat, irattartókat, laptopokat, dokumentumokat, és mindezek kényelmesen szállíthatók a görgők révén. Tökéletes társ az üzlethez.

Üzleti gurulós táskák: útközben is professzionálisan!Dokumentumok, irodai anyagok, notebook, váltóruha… A sikeres üzleti úthoz sok mindent kell bepakolni. Ezt az üzleti utazók nem szórhatják be ám akármilyen bőröndbe, a kaiserkraft kínálatának egyik stílusos üzleti gurulós táskáival mindenképpen jobban járnak. Miért? Mert a professzionalitás tökéletes benyomását kelthetik velük. És némileg az üzletemberi életet is megkönnyíthetik.Milyen követelményeknek felelnek meg az üzleti gurulós táskák?Az üzleti célból utazóknak készült kiváló minőségű bőröndök sok helyet biztosítanak a lehető legkisebb felületen. Nemcsak a csomagmennyiség, hanem a rend és a szervezettség tekintetében is. Az irodai anyagoktól kezdve a többnapos utazás miatt szükséges fogkeféig minden fontos eszköznek megtalálhatja a megfelelő helyet, és egy pillanat alatt előszedhet bármit – anélkül, hogy minden alkalommal át kellene túrni az egész táskát.Ezenkívül a pilótatáskák a megjelenés, az anyag és az átgondolt részletek tekintetében is rendkívül komolyan veszik üzleti funkciójukat:  • A kiváló minőségű anyagok és a komoly kialakítás hozzájárul a professzionális (első) benyomáshoz.

  • A masszív kialakításnak és a kényelmes kezelhetőségnek köszönhetően (a kulcsszó itt a görgő) az üzleti gurulós táskák ideálisak a gyakori használatra és a sok megtett kilométerre.

  • A méretek többnyire megfelelnek a légitársaságok kézipoggyászra vonatkozó követelményeinek. Nincs időrabló becsekkolás!


Melyik üzleti gurulós táska illik az utazásomhoz?Bizonyos mértében ízlés kérdése, melyik modellt választja a kaiserkraft kínálatából. A különböző kivitelek ugyanakkor különböző tulajdonságokkal rendelkeznek adott üzleti utakhoz:A keményfedeles táskák a külszolgálatos munkatársak számára optimálisak, ugyanis például kiválóan ellenállnak a kiskocsival való gyakori érintkezésnek a ki- és bepakolás miatt, és megvédik az érzékeny tartalmakat, például a mintákat.A puhafedeles változatok igazi sokoldalú kiegészítők, és különösen a többnapos utazásokra ideálisak. A különböző rekeszekben ugyanis a napközbenre és az éjszakára szükséges minden fontos eszközt egymástól elválasztva tárolhat. Így nem bukkan ki a zokni, amikor épp az új portfóliókat szeretné bemutatni üzleti partnerének.A klasszikus pilótatáska igazi csoda a dokumentumok és a műszaki eszközök számára elérhető hely szempontjából. Kifejezetten alkalmas közvetítőknek, előadóknak stb., akik előadásukat kompakt módon szeretnék előkészíteni, és például az előadói táska minden fontos tartalmát magukkal szeretnék vinni.Ha már itt tartunk: ha az előadások témájában egy is segítségre van szüksége, olvassa el a prezentációról szóló tanácsadónkat. Az üzleti gurulós táskákat tömörítő kínálatunkkal kapcsolatos kérdésekkel pedig forduljon hozzánk bármikor személyesen.