Kábelkötegelők, zsinórok

A kábelkötözők, zsinegek és gumiszalagok segítenek rendet tartani, spórolni a postázási anyagokon, valamint az áruk gyors és egyszerű rögzítésében és kötözésében. Fedezze fel kínálatunkat most, vagy olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

Kábelkötözők és zsinegek: a kábeleknek esélyük sincs az összegabalyodásraA kábelkötözők, zsinegek és gumiszalagok praktikus segédeszközök a rendetlenség, a szállítási problémák vagy a szállítás során felmerülő kihívások ellen. Emellett a kábelek fárasztó kibogozásától vagy az aprócikkek örökös keresgélésétől is megkímélik Önt. Nem kérdés: mindig legyen készleten kábelkötöző, gumigyűrű és zsineg!Mire használjuk a kábelkötözőket és a zsinegeket?A lezáráshoz és a címkézéshez gyakran csak egy-két segédeszközre van szükség: kábelkötözőkkel és zsinegekkel bármilyen termékek összekötözhetők, lezárhatók és szétválogathatók – a szemeteszsákoktól kezdve az aprócikktartó tasakokig, például tasaklezáróval. Praktikus (és újrafelhasználható) alternatívái lehetnek a ragasztó- és csomagolószalagoknak, valamint feliratok, matricák és címkék rögzítésére is alkalmasak.Kábelkötözők és zsinegek még az összeszereléshez is használhatók – például ideiglenes lezáráshoz vagy rögzítéshez. A gumiszalag aligha szorul magyarázatra. Nemcsak a raktárban vagy a műhelyben, hanem az irodában, valamint adminisztrációs, háztartási és szabadidős tevékenységekhez is mindig jól jön.A kábelkötözők újrafelhasználhatók?A kábelkötözők egyszer használatos, blokkolórendszerrel ellátott műanyag rögzítőelemként és újrafelhasználható változatban is kaphatók:  1. A DIN-szabvány szerinti blokkolórendszer többek között elektromos kábelek kötözéséhez és rögzítéséhez ajánlott, illetve biztosabb és rendezettebb rögzítést biztosít a szállításhoz.

  2. Az újrafelhasználható kábelkötözők környezetkímélőbbek, ám nem olyan feszesek, mint az eldobható változatok. Ennek ellenére kiválóan alkalmasak háztartási gépek és hasonlók elektromos kábeleinek kötözésére, vagy bármilyen tasak lezárására.


Hogyan kell rögzíteni a kábelkötözőt?Hurkolja át a fűzőlyukon, és húzza meg – mindössze ennyit kell tudni a kábelkötözőről. Az egyszer használatos változatok esetében azonban a meghúzás előtt meg kell állapítani, hol helyezkedjen el a kábelkötöző, és milyen hosszúságúra van szükség. Minél hosszabb a kábelkötöző, annál jobban és biztosabban lehet meghúzni.Nagyon fontos: a garantált szoros illeszkedés érdekében lehetőleg ne vágja túl rövidre a végeket.Mire használjuk a zsinegeket?A zsinegeket kartondobozok és csomagok átkötésére használják. A szintetikus szálakból készült zsinegek különösen nagy szakítószilárdságúak, és akár 100 kilogramm húzóerőnek is ellenállnak. A könnyű természetes szálak legfeljebb 20 kilogrammnak megfelelő ellenállással rendelkeznek. A zsinegek a választható hosszúság és a sokoldalú felhasználás tökéletes kombinációját nyújtják, még ha jól meg is kell csomózni őket ahhoz, hogy tökéletesen ellássák a feladatukat.Szívesen adunk tippeket a megfelelő csomagoláshoz. Bármi másban pedig örömmel nyújtunk egyéni felvilágosítást. Forduljon hozzánk bizalommal!