+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szín
Szélesség
Polcterhelés
Polcszélesség
Polcmélység
Mélység
Keretmagasság
Állványmagasság
Több megjelenítése
 

Nagy fesztávú állványok

„Fordítsd az élére.'' „A másik irányba!'' „Be kell férnie.'' „Toljad. Erősebben.'' Terjedelmes áruk tárolásánál sajnos nem segít a nyomás vagy tolás, csak a nagy fesztávú állványok. Különösen praktikusak, ha a raktárhelyiséget optimálisan szeretné kihasználni − verhetetlen rugalmasság és nagy teherbírás mellékelve!
134 termék található
| | |
134 termék található

Nagy fesztávú állványok: erősek, rugalmasak, értékesek.Ahogy a mondás is tartja: a legkiválóbbak felnőnek a feladatukhoz. Ez a terjedelmes és nehéz áruk tárolásához szükséges állványok esetében nem csupán bölcsesség, hanem egyenesen feltétel. Itt ugyanis rögtön nagyban kell gondolkozni! Mivel a raktári terület költséges, mi, a KAISER+KRAFT-nál a megfelelő kínálattal várjuk: a webáruházunkban megtalálható nagy fesztávú állványok a nagy teherbírást a felhasználási célhoz és a helyiség adottságaihoz való nagy fokú alkalmazkodóképességgel ötvözik. Itt biztosan megtalálja a különböző anyagokból és különböző méretekben választható külön elemek széles választékából a tökéletes személyre szabott megoldást. Az 1500-tól 2500 milliméterig terjedő fesztávok és a 400-tól 900 milliméterig terjedő mélységek révén optimálisan kihasználható a rendelkezésre álló hely. Az állványpolcok választhatók acéllemezből vagy forgácslapból, és igény szerint 3-5 szint alakítható ki. A kétoldalas használhatóság pedig rövidebb komissiózási utakat eredményez.Könnyű kombinálhatóság nehéz feladatokhoz: nagy fesztávú és nagy polcos állványok mindenféle igényreA zseniális összedugaszolós rendszer révén a nagy teljesítményű állványaink összeszerelése játszi könnyedséggel elvégezhető, az egyes elemek ugyanis a nagy teherbírásuk ellenére csekély tömegűek. A szárak egyszerű összedugaszolásának és a pontos, 25 milliméteres oszlopraszternek köszönhetően az állványok méretpontosan fel- és átépíthetők teljes mértékben az Ön követelményeinek megfelelően, például állványemelvények kialakításánál.Hasonló előnyökkel rendelkeznek egyébként a webáruházunkban megtalálható, egymással kombinálható nagy teherbírású állványok is. A KAISER+KRAFT számára a rugalmasság elsődleges fontosságú – saját egyedi állványát könnyedén, alig néhány kattintással összeállíthatja. Arra az esetre is, ha valamivel kevésbé nehéz dolgokat kell tárolnia. Mi a helyzet a modulrendszerű állványokkal? Az állványok céljuknak megfelelően különböző rendszerekkel kapcsolhatók össze, így ideálisak műhelyekbe és irodákba egyaránt. Egyszerűen fel is veheti velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a tökéletes állványrendszert a vállalata számára. Forduljon hozzánk bizalommal. Állunk rendelkezésére.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás