+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Ajtómagasság
Ajtótípus
Anyag
Elemek kivitele
Fallemezek színe
Falmagasság max.
Födémkivitel
Hasznos magasság
Hossz
Magasság
Parapetmagasság
Rendelhető színek
Szélesség
Többcélú házak / csarnokirodák kivitele
 

Csarnokirodák

Hozzon ki még a helyből még többet! Több hely, nagyobb nyugalom, nagyobb produktivitás. A válaszfalrendszerekkel és csarnokirodákkal elkülönített tereket hozhat létre a gyártási létesítményekben vagy az ipari csarnokokban. Így szem előtt tarthatja a munkafolyamatokat, és közben koncentrálhat is központi tevékenységére. Ha pedig túl nagy a zaj, egyszerűen becsukhatja az ajtót.
24 termék található
| | |
EUROKRAFT - Helyiségrendszer
külső szé x ma 1150 x 2600 mm
Nettó
97.800,- Ft -tól
Nettó
865.000,- Ft -tól
Nettó
620.000,- Ft -tól
Nettó
54.800,- Ft
Rendszerválaszfal
üveg falelem, egyszerű üvegezés
Nettó
97.600,- Ft -tól
Nettó
505.000,- Ft
Rendszerválaszfal
üveg falelem, kettős üvegezés
Nettó
130.000,- Ft -tól
EUROKRAFT - Helyiségrendszer
panel tetőhöz, kétoldalas, tiszta fehér RAL 9010 színben
Nettó
83.400,- Ft
Nettó
23.300,- Ft
Nettó
1.150.000,- Ft -tól
Nettó
1.350.000,- Ft -tól
Nettó
1.700.000,- Ft -tól
Nettó
1.050.000,- Ft -tól
Nettó
1.350.000,- Ft -tól
Nettó
1.650.000,- Ft -tól
Szeméttárolóház
4 oldalon zárt, ajtókkal
Nettó
485.000,- Ft
Szeméttárolóház
3 oldalon zárt
Nettó
385.000,- Ft
Szeméttárolóház
nyitott változat
Nettó
300.000,- Ft
Rugalmas válaszfalrendszer, falvastagság 82 mm
külön ajtóelem, ma x szé 2093 x 936 mm
Nettó
345.000,- Ft -tól
Rugalmas válaszfalrendszer, falvastagság 82 mm
kétajtós elem, ma x szé 2093 x 1789 mm
Nettó
650.000,- Ft -tól
24 termék található
Csarnokirodák és többcélú házak válaszfalrendszerekből
Csarnokirodával az üzemi gyakorlati folyamatok során napi szinten felmerülő irodai munkát közvetlenül a történés helyére viheti. Jó példa ez a négyoldalú csarnokiroda, amely szabadon felállítható. Itt a műszakvezető rögzítheti a napok számát, megtervezheti a dolgozók beosztását, vagy gyártási terveket készíthet. Így munkatársait és minden munkafolyamatot szem előtt tarthat, és gyorsan a helyszínre mehet, ha probléma merül fel. Ezenkívül még a jól strukturált vállalatok is bármikor kiegészülhetnek új termelési létesítményekkel, és bármikor előfordulhatnak változások, amelyek miatt a munkahelyek átalakítására lehet szükség. Így rugalmasnak, mégis továbbra is produktívnak kell lenniük. A bel- és kültérre való gyorsan felépíthető kész helyiségek segítségével elkerülhetők a hosszú állásidők és a költséges építési munkák. Többcélú házakkal, csarnokirodákkal és modulrendszerű portásfülkékkel optimalizálhatók a szükséges átalakítások a vállalatnál. Válaszfalrendszerekkel a terek helyben, gyorsan és egyedileg bővíthetők vagy átépíthetők. Teljes ipari csarnokok rendezhetők be újra gazdaságossági szempontokat figyelembe véve, és így optimalizált gyártási folyamat alakítható ki. Az üzemen belüli hosszú utak új csarnokirodákkal lerövidíthetők. A modulrendszerű többcélú házak segítségével a részlegek közelebb helyezhetők egymáshoz, így fontos idő takarítható meg. Végül pedig egy az üzemi területen belül áttekinthetően felépített rendszer kiváló képet is nyújt a vállalatról.

Csarnokirodákkal még több kihozható a helyből
Ahogy a mondás is tartja, hely még a legkisebb sarokban is van, nem is beszélve a nagy csarnokokról és környezetükről. Azért, hogy áttekinthető egységeket és letisztult térbeli elválasztásokat biztosíthassunk, webáruházunkban a csarnokirodák kategóriában a térelválasztó rendszerek praktikus kínálatát találja. A különböző modulrendszerek és a kész helyiségek segítségével célzott tervezéssel használhatja ki optimálisan a meglévő alapterületét az épületeken belül és kívül. A már meglévő csarnokirodák vagy többcélú házak tetszés szerint bővíthetők. Válasszon most a KAISER+KRAFT széles választékából, és töltse meg épületeit jövőbe tekintő és rugalmasan strukturált bel- és kültéri élettel. A csarnokirodák, a többcélú házak és a célzottan illeszkedő termékekkel ellátott modulrendszer segítségével megfelelően strukturálhatja és ezzel optimalizálhatja is az üzemi helyiségeit.
Termék-összehasonlítás