Csarnokirodák

Hozzon ki még a helyből még többet! Több hely, nagyobb nyugalom, nagyobb produktivitás. A válaszfalrendszerekkel és csarnokirodákkal elkülönített tereket hozhat létre a gyártási létesítményekben vagy az ipari csarnokokban. Így szem előtt tarthatja a munkafolyamatokat, és közben koncentrálhat is központi tevékenységére. Ha pedig túl nagy a zaj, egyszerűen becsukhatja az ajtót.

A Csarnokirodák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Relevancia szerint
Modell száma: 18

Válaszfalrendszerek és csarnokirodák: hozzon ki többet az alapterületből!A nagy raktári és gyártócsarnokok, valamint a tágas irodaterületek tökéletesek a modern üzleti folyamatokhoz – ugyanakkor néha zajosak, piszkosak vagy túl hektikusak lehetnek. Csarnokirodáink és válaszfalrendszereink nyugodt irodaegységeket teremtenek a nyüzsgés közepén – átépítési munkálatok vagy hosszadalmas tervezés nélkül.Mikor használatosak csarnokirodák vagy válaszfalrendszerek?Még ha a nyitott alapterület kiválóan igazodik is a modern munkakövetelményekhez a raktározás, a gyártás és az adminisztráció területén, hamar zajossá válthat a helyzet, ami rontja a produktivitást. A por, a szennyeződés, sőt, még a szikraképződés sem összeegyeztethető a nyugodt íróasztali munkával. Nem utolsósorban a folyamatos jövés-menés, valamint az anyagmozgató eszközök használata is nehezíti a koncentrálást.A helyiségrendszerek, mint a csarnokirodák és a válaszfalrendszerek tér a térben koncepciót valósítanak meg, amely rendkívül rugalmas és hatékony, és a nagy alapterületek minden említett problémájára megoldást nyújt.A különböző kivitelű többcélú házakat gyakorlatilag bárhol felállíthatja, és például arról gondoskodnak, hogy a gyártócsarnokban a művezetői iroda a történések középpontjában legyen, mégis nyugalmat biztosítson. A fixen megtervezett helyiségekkel szemben nem kell átépítést végrehajtania, hanem rövid idő alatt és alapozási munkálatok nélkül összeállíthat egy csarnokirodát. Ezzel csökkennek a költségek, emellett a házak igény esetén gyorsan át is helyezhetők vagy szétszerelhetők.Hogyan tervezzem meg a csarnokirodákat vagy többcélú házakat?Többcélú házaink és csarnokirodáink rugalmas használhatósága révén nagy szabadságot kap a kialakítás és a felhasználási cél tekintetében. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb mértékben megvalósíthassa a követelményeit, előzetesen át kell gondolni az alábbiakat:  • Szükséges alapfelület és emeletszám a munkaterület jellemzőihez viszonyítva

  • Szükséges hangszigetelés a DIN EN ISO 717-1:2013-06 szerint a környezet átlagértékeihez viszonyítva

  • Szükséges víz- és áramcsatlakozások (normál és/vagy erősáram)

  • Szükséges szintezés egyenetlen padlóknál stb.

  • Speciális berendezések, pl. WC, számítógépes világítás

  • Privátszféra sima falas elemekkel vagy teljes körű kilátás üvegezéssel


Mindezeket megvalósíthatja egyénileg, vagy tapasztalt kezeinkbe adhatja a tervezés feladatát. A gyakorlati megvalósulást a Grosshaus projektpéldánkban láthatja. Ha előzetes megfontolásokkal szeretne kezdeni, Tervezési segítség válaszfalrendszerekhez és csarnokirodákhoz című írásunk is rendelkezésére áll.Hol alkalmazhatok válaszfalrendszereket?A modern nagy terű irodákban a válaszfalak jelentik a legrugalmasabb lehetőséget arra, hogy nyugodt munkaterületeket alakítson ki anélkül, hogy hosszú távra „lekötné'' magát. A kiegészítőknek, például az állítható bútorszállító alvázaknak köszönhetően különösen egyszerű az átalakítás és az átszervezés.Egy ajtóval ellátott válaszfalrendszer még nagyobb privátszférát biztosít, és különösen gyakran használatos nagy terű irodákban konferenciahelyiségek vagy tárgyalók kialakítására. A stílusos elemekkel, valamint a sima és üvegfalak közötti választás lehetőségével a csarnokirodákhoz hasonlóan igényei szerint alakíthat ki új területeket, és eldöntheti, privátszférát vagy áttekinthetőséget szeretne-e teremteni.Connect válaszfalaink elsősorban a gyártóüzemekben vagy a raktárakban osztják fel a műhelyi munkahelyeket. Nemcsak a zaj és a szennyeződés ellen biztosítanak védelmet, hanem egyidejűleg raktárfelületként is használhatók kis alkatrészekhez vagy szerszámokhoz. A Tervezési információk a Connect válaszfalakhoz című tanácsadónkból megtudhatja, hogyan kombinálhatja a különböző elemeket.Szívesen készítünk Önnek egyedi ajánlatot, és akkor is forduljon hozzánk bizalommal személyesen, ha kérdései lennének a Eurokraft vagy más márkájú térrendszereinkkel kapcsolatban. Állunk rendelkezésére bármikor.