Közlekedési tükrök, biztonsági tükrök

Nagyobb beláthatóság, nagyobb biztonság: a közlekedési tükrök és a biztonsági tükrök jobb beláthatóságot biztosítanak a közlekedési útvonalakon, a gyár területén és az üzemcsarnokban, így megelőzhetők a balesetek. Fedezze fel a különböző kivitelű közlekedési és biztonsági tükröket a KAISER+KRAFT weboldalon – a domború tükröktől a panorámatükrökön át az ipari tükrökig.

A Közlekedési tükrök, biztonsági tükrök kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
130
130
1000
1000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 40

Közlekedési tükrök – a biztonságosabb közlekedési útvonalakértA nehezen belátható kijáratoknál vagy a nem jól belátható üzemi területeken gyakran nem lehet első pillantásra megállapítani, hogy szabad-e az út. A megoldás: a közlekedési tükrök javíthatják a beláthatóságot a veszélyes helyek visszatükrözésével.A közlekedési tükröket a jellegzetes piros-fehér biztonsági jelölésről, az úgynevezett „figyelemfelhívó keretről'' lehet felismerni. Ennek kettős funkciója van: magára vonja a figyelmet, és egyértelművé teszi, hogy ez egy tükör, amely torzítva jeleníti meg a környezetet. Ez az ábrázolás terméktől függően eltérő lehet:  • A közlekedési tükrök méretétől és alakjától függően különböző méretű terület jelenik meg. Ezért a választás előtt mérlegelje, hogy mekkora a belátni kívánt terület. Tippünk: A jobb beláthatóság érdekében válassza a lehető legnagyobb tükröt.


  • A közlekedési tükör helyes felszerelési pontja és beállítása a megfigyelő távolságától függ (a tükör méretétől és alakjától függően). Ha a megfigyelési pont magasabban van, akkor mindig látunk valamit a tükörben, ám az optikai ábrázolás gyengébb minőségű.


Az univerzális bel- és kültéri használatra optimalizált közlekedési tükrök ütésálló, törhetetlen akrilüvegből, nemesacélból vagy biztonsági üvegből készülnek, és speciális tartószerkezettel vannak biztosítva az orkán erejű szél ellen (szélterhelésre hitelesítettek). A termoaktív anyagok télen védelmet nyújtanak a pára és a jegesedés ellen.Milyen szabályok vonatkoznak a közlekedési és biztonsági tükrök használatára?A munkahelyekre vonatkozó műszaki szabályok (Technische Regeln für Arbeitsstätten, ASR) kimondják, hogy a biztonsági és megfigyelőtükrök a biztonságos közlekedési útvonalak felszerelésének részét képezik – különösen a nehezen belátható kereszteződéseknél és csomópontoknál. Mindazonáltal az ASR azt is világosan kimondja: a biztonsági tükrök önmagukban nem elegendőek. Mindig szükség van további lezárásokra és jelölésekre, hogy felhívják a figyelmet a terület veszélyességére és balesetveszélyére.További biztonsági tükrök a KAISER+KRAFT kínálatábanA közlekedési vagy közúti tükrök mellett a KAISER+KRAFT oldalon számos más modellt is talál, amelyek a legkülönbözőbb helyzetekben és területeken növelik a beláthatóságot:  • Enyhén ívelt, kisebb ellenőrzőtükrök a szállítószalagok, gépek vagy zsilipek áttekinthetőségének növelésére

  • Nagyító hatású tükrök a gyártósorok ellenőrzéséhez

  • Mennyezetre vagy falra szerelhető panorámatükrök az üzem 360 fokos, teljes átláthatósága érdekében

  • Széles látószögű vagy domború tükrök a torzításmentes sasszemű megfigyeléshez a legkülönbözőbb munkaterületeken

  • Enyhén ívelt, univerzális tükrök nagyobb felületekhez


Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Szerszámtartók | Szerszámtartó ládák | Hengeres vágógépek | Justrite hulladékgyűjtők és hamutartók | EUROKRAFT kerékpárállványok