Közlekedési tükrök, biztonsági tükrök

Nagyobb beláthatóság, nagyobb biztonság: a közlekedési tükrök és a biztonsági tükrök jobb beláthatóságot biztosítanak a közlekedési útvonalakon, a gyár területén és az üzemcsarnokban, így megelőzhetők a balesetek. Fedezze fel a különböző kivitelű közlekedési és biztonsági tükröket a kaiserkraft weboldalon – a domború tükröktől a panorámatükrökön át az ipari tükrökig.

A Közlekedési tükrök, biztonsági tükrök kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Vialux, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Fenntarthatóság
  Magasság [mm]
  Szélesség [mm]
  Súly
  Min. megfigyelési távolság
  Max. megfigyelési távolság
  Hőmérsékletállóság
  Felhasználás helye
  Átmérő
  Anyag
  Alak
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 44

  Közlekedési tükrök – a biztonságosabb közlekedési útvonalakért  A nehezen belátható kijáratoknál vagy a nem jól belátható üzemi területeken gyakran nem lehet első pillantásra megállapítani, hogy szabad-e az út. A megoldás: a közlekedési tükrök javíthatják a beláthatóságot a veszélyes helyek visszatükrözésével.  A közlekedési tükröket a jellegzetes piros-fehér biztonsági jelölésről, az úgynevezett „figyelemfelhívó keretről'' lehet felismerni. Ennek kettős funkciója van: magára vonja a figyelmet, és egyértelművé teszi, hogy ez egy tükör, amely torzítva jeleníti meg a környezetet. Ez az ábrázolás terméktől függően eltérő lehet:  • A közlekedési tükrök méretétől és alakjától függően különböző méretű terület jelenik meg. Ezért a választás előtt mérlegelje, hogy mekkora a belátni kívánt terület. Tippünk: A jobb beláthatóság érdekében válassza a lehető legnagyobb tükröt.


  • A közlekedési tükör helyes felszerelési pontja és beállítása a megfigyelő távolságától függ (a tükör méretétől és alakjától függően). Ha a megfigyelési pont magasabban van, akkor mindig látunk valamit a tükörben, ám az optikai ábrázolás gyengébb minőségű.


  Az univerzális bel- és kültéri használatra optimalizált közlekedési tükrök ütésálló, törhetetlen akrilüvegből, nemesacélból vagy biztonsági üvegből készülnek, és speciális tartószerkezettel vannak biztosítva az orkán erejű szél ellen (szélterhelésre hitelesítettek). A termoaktív anyagok télen védelmet nyújtanak a pára és a jegesedés ellen.  Milyen szabályok vonatkoznak a közlekedési és biztonsági tükrök használatára?  A munkahelyekre vonatkozó műszaki szabályok (Technische Regeln für Arbeitsstätten, ASR) kimondják, hogy a biztonsági és megfigyelőtükrök a biztonságos közlekedési útvonalak felszerelésének részét képezik – különösen a nehezen belátható kereszteződéseknél és csomópontoknál. Mindazonáltal az ASR azt is világosan kimondja: a biztonsági tükrök önmagukban nem elegendőek. Mindig szükség van további lezárásokra és jelölésekre, hogy felhívják a figyelmet a terület veszélyességére és balesetveszélyére.  További biztonsági tükrök a kaiserkraft kínálatában  A közlekedési vagy közúti tükrök mellett a kaiserkraft oldalon számos más modellt is talál, amelyek a legkülönbözőbb helyzetekben és területeken növelik a beláthatóságot:  • Enyhén ívelt, kisebb ellenőrzőtükrök a szállítószalagok, gépek vagy zsilipek áttekinthetőségének növelésére

  • Nagyító hatású tükrök a gyártósorok ellenőrzéséhez

  • Mennyezetre vagy falra szerelhető panorámatükrök az üzem 360 fokos, teljes átláthatósága érdekében

  • Széles látószögű vagy domború tükrök a torzításmentes sasszemű megfigyeléshez a legkülönbözőbb munkaterületeken

  • Enyhén ívelt, univerzális tükrök nagyobb felületekhez


  Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:  Szerszámtartók | Szerszámtartó ládák | Hengeres vágógépek | Justrite hulladékgyűjtők és hamutartók | EUROKRAFT kerékpárállványok