Márka
Hossz [mm]
1200
1200
1200
1200
-

Tartozékok fehér táblához

Felkészült a következő ötletelésre? Addig nem, amíg hiányoznak a táblához való megfelelő tartozékok. Markerek, mágnesek, táblatörlők, törlőlapok, törlőszivacs – itt minden olyan apróságot megtalál, amellyel tökéletesen felszerelheti fehér tábláját.

A Tartozékok fehér táblához kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: magnetoplan, MAUL, EUROKRAFTpro, QUIPO, Chameleon, DURABLE, Axelent.

Legkeresettebb
Modell száma: 156
Nézet:

Tartozékok fehér táblához – minden kéznél



Köszönjük – fehér tábláink egyike mellett döntött. Ha esetleg még nem szerelkezett volna fel teljesen... Szokványos tollakkal például nem írhat bármelyik táblára. Webáruházunkban mindent megvásárolhat, amire csak szüksége van!



Megfelelő tartozékokra van szüksége a fehér táblához?



Fontosak a fehértábla-markerek, amelyek nálunk különböző vonalvastagsággal, valamint piros, kék, fekete és zöld színben érhetők el. Aztán ott vannak a törlőstiftek vagy a törlőlapok, valamint a mágnesek és a mágnesszalagok, a mágneses címkék és a mágneses papír. A sort a táblatörlővel, a tisztítósprével és a tisztítószivaccsal folytathatjuk. Itt mindent megtalál, amihez a rajzoláshoz és az íráshoz, a fenntartáshoz és a tisztításhoz szüksége lehet. Különösen javasoljuk fehértábla-készleteinket – széles körű tartalommal az elinduláshoz.



Tipp: ügyeljen rá, milyen bevonattal rendelkezik a fehér táblája (üveg, műanyag vagy zománc), ugyanis a különböző tisztítók különböző felületekhez alkalmasak.



Tartozékkészlet fehér táblához: mágnesek mindenféle változatban:



  • A mágneses falakkal tájékoztathatja munkatársait. Különlegességük, hogy több mágneses fal is felfüggeszthető egymás mellé.

  • A mágnesszalagokat falakra vagy felületekre rögzítheti, ugyanis hátoldaluk öntapadó. A felhelyezésnél ügyeljen rá, hogy a felület zsír- és pormentes legyen.

  • A mágneses lapok jelentős előnye, hogy az egyes lapok egyedileg a kívánt méretre vagy alakra vághatók.

  • Használhatja fehér tábláját egyszerűen flipchartként is – ehhez mindössze egy flipchartkapocsra van szükség, amelyet csak fel kell helyezni a fehér táblára, és már kész is a kombinált megoldás!


Prezentáció és előadás: mutassa meg, amire büszke!



Innovatív terméke van? Mutassa meg! Prezentáció és előadás kategóriánkban kiváló minőségű kiállítási lehetőségeket talál, például vitrineket vagy reklámállványokat. Ezekben a termék védett a portól és az érintéstől, mégis bárki számára jól megtekinthető. Mit szólna például, ha rögtön a bejáratnál kapna helyet? Így a látogatók, az ügyfelek és a munkatársak azonnal láthatják büszkesége tárgyát.



Prezentáció esetén sem maradjon a háttérben, elvégre mondanivalója van! Termékeink segítenek benne, hogy prezentációja során tündökölhessen. Flipchartokon és fehér táblákon például komplex tartalmakat közölhet áttekinthetően és érhetően, állópulttal pedig egyrészt tárolóhelyet nyer, másrészt a pult hangsúlyozza az Ön fontosságát az előadás során. Előadói táskáink az előadásokat segítik, ugyanis minden fontos tartozékkal fel vannak szerelve, amelyekre a jól sikerült prezentációhoz szükség van. A fellépésnek így már semmi sem állhat útjába. Fedezze fel termékeinket!