Tartozékok fehér táblához

Felkészült a következő ötletelésre? Addig nem, amíg hiányoznak a táblához való megfelelő tartozékok. Markerek, mágnesek, táblatörlők, törlőlapok, törlőszivacs – itt minden olyan apróságot megtalál, amellyel tökéletesen felszerelheti fehér tábláját.

A Tartozékok fehér táblához kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, DURABLE, Chameleon, Axelent.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 171

Tartozékok fehér táblához – minden kéznélKöszönjük – fehér tábláink egyike mellett döntött. Ha esetleg még nem szerelkezett volna fel teljesen... Szokványos tollakkal például nem írhat bármelyik táblára. Webáruházunkban mindent megvásárolhat, amire csak szüksége van!Megfelelő tartozékokra van szüksége a fehér táblához?Fontosak a fehértábla-markerek, amelyek nálunk különböző vonalvastagsággal, valamint piros, kék, fekete és zöld színben érhetők el. Aztán ott vannak a törlőstiftek vagy a törlőlapok, valamint a mágnesek és a mágnesszalagok, a mágneses címkék és a mágneses papír. A sort a táblatörlővel, a tisztítósprével és a tisztítószivaccsal folytathatjuk. Itt mindent megtalál, amihez a rajzoláshoz és az íráshoz, a fenntartáshoz és a tisztításhoz szüksége lehet. Különösen javasoljuk fehértábla-készleteinket – széles körű tartalommal az elinduláshoz.Tipp: ügyeljen rá, milyen bevonattal rendelkezik a fehér táblája (üveg, műanyag vagy zománc), ugyanis a különböző tisztítók különböző felületekhez alkalmasak.Tartozékkészlet fehér táblához: mágnesek mindenféle változatban:  • A mágneses falakkal tájékoztathatja munkatársait. Különlegességük, hogy több mágneses fal is felfüggeszthető egymás mellé.

  • A mágnesszalagokat falakra vagy felületekre rögzítheti, ugyanis hátoldaluk öntapadó. A felhelyezésnél ügyeljen rá, hogy a felület zsír- és pormentes legyen.

  • A mágneses lapok jelentős előnye, hogy az egyes lapok egyedileg a kívánt méretre vagy alakra vághatók.

  • Használhatja fehér tábláját egyszerűen flipchartként is – ehhez mindössze egy flipchartkapocsra van szükség, amelyet csak fel kell helyezni a fehér táblára, és már kész is a kombinált megoldás!


Prezentáció és előadás: mutassa meg, amire büszke!Innovatív terméke van? Mutassa meg! Prezentáció és előadás kategóriánkban kiváló minőségű kiállítási lehetőségeket talál, például vitrineket vagy reklámállványokat. Ezekben a termék védett a portól és az érintéstől, mégis bárki számára jól megtekinthető. Mit szólna például, ha rögtön a bejáratnál kapna helyet? Így a látogatók, az ügyfelek és a munkatársak azonnal láthatják büszkesége tárgyát.Prezentáció esetén sem maradjon a háttérben, elvégre mondanivalója van! Termékeink segítenek benne, hogy prezentációja során tündökölhessen. Flipchartokon és fehér táblákon például komplex tartalmakat közölhet áttekinthetően és érhetően, állópulttal pedig egyrészt tárolóhelyet nyer, másrészt a pult hangsúlyozza az Ön fontosságát az előadás során. Előadói táskáink az előadásokat segítik, ugyanis minden fontos tartozékkal fel vannak szerelve, amelyekre a jól sikerült prezentációhoz szükség van. A fellépésnek így már semmi sem állhat útjába. Fedezze fel termékeinket!