+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Max vágási teljesítmény (DIN A4 70 g/m²)
Vágáshossz
 

Irodai gépek

Iratmegsemmisítők, laminálógépek, vágógépek… Az irodai gépek kétségkívül megkönnyítik a mindennapi munkavégzést. Két-három mozdulattal elvégezhető minden, amit el kell végezni: feliratozás, vágás, lyukasztás, laminálás és a sort még hosszan folytathatnánk. Fedezze fel a további praktikus, az irodai mindennapi munkát segítő termékeinket.
17 termék található
| | |
Nettó
48.900,- Ft
Nettó
26.300,- Ft
Nettó
79.000,- Ft
IDEAL - Hengeres vágógép
vágási magasság max. 0,8 mm
Nettó
75.400,- Ft -tól
IDEAL - Vágógép
vágáshossz 800 mm
Nettó
390.000,- Ft
Nettó
49.800,- Ft
Nettó
125.000,- Ft
Nettó
195.000,- Ft
Nettó
16.700,- Ft
IDEAL - Vágógép
vágási teljesítmény 15 lap
Nettó
24.800,- Ft -tól
IDEAL - Vágógép
vágáshossz 1100 mm
Nettó
525.000,- Ft
IDEAL - Vágógép
vágáshossz 350 mm, kézi leszorítás
Nettó
38.300,- Ft
IDEAL - Vágógép
vágáshossz 350 mm, automatikus leszorítás, EASY-LIFT mechanikával
Nettó
59.200,- Ft
IDEAL - Vágógép
vágáshossz 460 mm
Nettó
88.600,- Ft
17 termék található

Irodai készülékek – vágógépek és feliratozókészülékekIdőnként visszagondol a régi korra, amikor az irodai munka még mentes volt a számítógépektől, az okostelefonoktól és társaiktól? Az időgépes utazásra mindenképpen vigye magával egyik irodai készülékünket is. Így például egy vágógéppel még a múltban sem kell a dokumentumokat és a fényképeket fáradságosan ollóval alakra vágni. A legjobb, ha még egy feliratozókészüléket is bepakol.Vágógépek és feliratozókészülékek: fényképek, papírok és fóliák precíz vágásaLegyen szó akár nagy mennyiségű dokumentumról, több nagy formátumú digitális nyomatról vagy műanyag és fémfóliákról. A KAISER+KRAFT vágógépei pontos vágást és sima éleket biztosítanak. Ráadásul játszi könnyedséggel kezelhetők. Az átfogó biztonsági felszereltség pedig arról gondoskodik, nehogy az ujját csípje le.Felmerül a kérdés, melyik irodai készülék a megfelelő az Ön számára. A különbségek a vágáshossznál kezdődnek. Nagyon nagy méreteknél a lábakkal felszerelt vágóasztalokat javasoljuk. A vágáshossz azt adja meg, hogy a gép külön lapokat vagy vastag kötegeket tud-e egy munkamenetben feldolgozni. Nagyobb papírmennyiségnél a karos vágógépek egyértelmű előnnyel rendelkeznek. Ugyanez igaz akkor is, ha keményebb anyagokat, például kartont vagy vékony lemezeket szeretne alakra vágni. A hengeres vágógépek pedig kifejezetten külön lapok vagy fényképek precíz vágására alkalmasak.Feliratozókészülékek a rendért az irodábanA címkék kézi feliratozása olyan munka, amelyről bárki szívesen lemondana. Még jó, hogy a KAISER+KRAFT feliratozókészülékei elvégzik Ön helyett ezt a munkát. Az elképeléseknek megfelelően kinéző eredmény érdekében különböző betűméretek és betűtípusok állnak rendelkezésére. Ha pedig még egyedibb megoldást szeretne, egyszerűen összekapcsolhatja a készüléket a táblagépével.Ha esetleg lenne még hely abban az időgépben, kifejezetten javasoljuk iratmegsemmisítőinket, laminálókészülékeinket és légtisztítóinkat is. Elvégre a munkavégzés közben a kényelem olyan dolog, amelyet bárki, bármikor és bárhol szívesen élvez.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás