+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Hossz
Magasság
 

Munkaemelvények

Munkaemelvény: nélkülözhetetlen eszköz a raktár vagy a műhely nagy magasságainak áthidalására. Munkaemelvényeinkkel biztonságosan és kényelmesen dolgozhat a magasban is.
3 termék található
| | |
Nettó
325.000,- Ft -tól
Nettó
335.000,- Ft -tól
EUROKRAFT - Munkaemelvény
német kivitel, keskeny változat
Nettó
365.000,- Ft -tól
3 termék található
Munkaemelvények
A munkaemelvények esetében olyan emelőgépekről és emelőkészülékekről van szó, amelyek javítási és karbantartási munkák során a személyzet számára állófelületként, az eszközök számára pedig tárolóhelyként szolgálnak. Az emelő munkaemelvényekkel szemben nem rendelkeznek saját meghajtással a szintkiegyenlítés céljából. Alternatívaként használhatók állványokhoz, ennek ellenére azonban mobilak. A munkaemelvények az alsó oldalon rögzíthető görgőkkel rendelkeznek, így gyorsan és egyszerűen mozgathatók. A munkaemelvények négy fő csoportja található meg nálunk: munkaemelvények tehergépjárművekhez, munkaemelvények pótkocsikhoz, önjáró munkaemelvények és ollós munkaemelvények. Az önjáró munkaemelvények elektromos meghajtással, dízeles meghajtással vagy akkumulátorral vannak felszerelve. Rendelhetők emellett más gépekhez, például targoncákhoz vagy teleszkópos targoncákhoz való felszerelhető alkatrészek formájában is.

Szakszerű munkaemelvények az üzemi használatra
A kiváló minőségű saját márka, az EUROKRAFT különböző szakszerű munkaemelvényeit is megtalálhatja webáruházunkban. Kiváló minőségű porszórt bevonattal rendelkeznek, és villafészkekkel vannak felszerelve, amelyek segítségével villás targoncával felemelhetők. A kínált modellek emellett védőkorláttal is rendelkeznek, amely a csapos rögzítés révén véd a lecsúszás ellen, és csúszásmentes állófelületet biztosít. Kifinomult munkaemelvényeink biztonságos és kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé a magas helyeken, emellett gyorsan és könnyedén rögzíthetők targoncához. A biztonsági zár megakadályozza az ajtó véletlen kinyitását. Némelyik modell praktikus szerszámtartóval is rendelkezik. Igény esetén keskeny vagy daruzható kivitelek és országspecifikus változatok szállítása is lehetséges. Rendelhetők például brit és osztrák kivitelek. A KAISER+KRAFT kínálatában összecsukható munkaemelvények is megtalálhatók.
Termék-összehasonlítás