Globális elérhetőség

Nemzetközi támogatás

Világszerte szállítunk


Tudta, hogy a világ bármely pontjáról rendelhet a kaiserkraft-tól? Legyen szó Olaszországról, Lengyelországról, a termékek cikkszámai minden esetben ugyanazok: így egyértelmű és egyszerű marad a rendelési folyamat. Több mint 18 országban vagyunk jelen, export shop-pal mindenütt. Világszerte szállítunk.

Meghívjuk Önt egy világkörüli kirándulásra

Nemzetközi szolgáltatás wt$Amikor azt állítjuk, hogy a világ bármely pontjáról rendelhet tőlünk, természetesen azt is értjük, hogy tanácsot is kaphat. Szakemberek által. Kollégáink örömmel osztják meg tudásukat Önnel, akik tisztában vannak az egyes országokban felmerülő különféle elvárásokkal.

18 országban vagyunk jelen. Cégeink összeszerelési szolgáltatásokat, ütemezett szállításokat és segítséget nyújtanak a tervezéshez. Csak hívnia kell minket, vagy töltse ki az egyik kapcsolatfelvételi űrlapot és válaszolunk kérdéseire.

És ami a legjobb: környezetbarát módon szállítunk. Az UPS szénsemleges szolgáltatásával klímasemleges módon szállítunk. Ez magában foglalja a szállítások által okozott teljes CO2 kibocsátás kiszámítását. Minél magasabb a kibocsátás, annál nagyobb a beruházás a környezetvédelmi projektekbe.