Irodai anyagok

Mágnesek, papírok jelölőtűs falra, címkék, iratrendezők, függő irattartók… Ilyen sokféle lehet az irodai munka, ilyen sokfélék lehetnek az irodaszerek, amelyek napi szinten a kezünkbe kerülnek. Az irodai kiegészítők elengedhetetlenek a zökkenőmentes munkafolyamatokhoz és a tökéletesen szervezett rendhez. A jó hír, hogy kínálatunkban szinte bármely igényre megtalálja a megfelelő irodaszert!

A Irodai anyagok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: magnetoplan, MAUL, GBC, DYMO, eurokraft basic, BISLEY, Leitz, ANKE, DURABLE, helit.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 196

Kiváló minőségű irodaszerek, irodai kiegészítőkEgy jól kialakított iroda úgy működik, mint az egészséges szervezet: a keringés stabil, az anyagcsere jól működik, és minden szerv dolgozik. A fenntartható teljesítményhez optimális ellátásra van szükség mindennel, amire az embernek csak szüksége van. A kaiserkraft irodaszereivel „fitten'' tarthatja az irodai munkát, ugyanis a tárolástól egészen a prezentációig kiváló minőségű kivitelben kínáljuk mindazt, ami irodafelszerelését tökéletessé teszi.Rendszerezés, tárolás, küldeményezés – a kaiserkraft irodaszereivelKinek van még ideje a napi őrületben keresgélni is? Senkinek. Ezért mi gondoskodunk arról, hogy mindent megtaláljon ott, ahol annak lennie kell. Széles kínálatot tartunk fenn vezető gyártóktárolórendszereiből, kezdve a függő irattartóktól egészen a fali irattartókig – irodai kiegészítők a legkülönfélébb igényekre.Mivel rend a lelke mindennek, sok olyan feladatban is segítünk Önnek, amelyek műszaki segédeszközökkel sokkal hatékonyabban elvégezhetők. Feliratozás, vágás, laminálás: irodaszereink megkönnyítik az életet, ugyanis sok időt megtakarítanak Önnek – ezzel pedig pénzt is spórol. Ezt pedig biztonságban kell tárolni – ahogy a fontos dokumentumokat is. A különböző méretekben rendelhető trezorjaink és értékmegőrző szekrényeink biztonságot nyújtanak mindennek, aminek különleges védelemre van szüksége.Minden küldeményhez a megfelelő csomagolóanyagHa valaminek mennie kell… Azaz küldenie kell valamit az ügyfeleinek? Annak érdekében, hogy küldeményei a címzetthez vezető utat túléljék, a kaiserkraft kínálatában a csomagolóasztaloktól a ragasztótekercsekig minden fontos csomagolóanyag megtalálható.Ilyen sokféle irodai kiegészítő esetén természetesen praktikus, ha regisztrál webáruházunkban. Elmentheti ugyanis a kosarát az ügyfélfiókjában, és igény szerint újra előhívhatja. Utánpótlás könnyedén! Kérdése van? Szívesen segítünk Önnek!