Szivattyúk

Az ember és a környezet érdekében a veszélyes anyagokkal a legnagyobb elővigyázatossággal és körültekintéssel kell eljárni. Ez vonatkozik a folyadékok, például vegyszerek, savak vagy lúgok leürítésére, áttöltésére és lefejtésére is. Ehhez igazi profikra van szükség – például speciális szivattyúinkra, amelyek maximális biztonságot nyújtanak a veszélyes folyadékok kezeléséhez.

A Szivattyúk kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Lutz, Jessberger, PRESSOL, CEMO, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Tulajdonság
Relevancia szerint
Modell száma: 160

Szivattyúk – elektromos, sűrített levegővel működő és manuális kivitelekHa szeretne egy hordót gyorsan és teljesen kiüríteni, csak forgassa fel. Elméletben legalábbis így megy. Gyakorlatban ez a módszer nemhogy nem javasolt, de nem is engedélyezett. Ha a hordóban lévő folyadék emberre és környezetre veszélyes, a kaiserkraft szivattyúi jobb alternatívát jelentenek. Segítségükkel a kannák, a hordók vagy a tartálykonténerek nemcsak biztonságosan, hanem kényelmesen tölthetők át vagy fejthetők le.Mihez van szükség szivattyúkra?Egyes anyagok és keverékek még kis mennyiségben is veszélyesek a környezetre. Ezért írja elő törvény az ilyen anyagok megfelelő veszélyesanyag-tárolókban való tárolását és felfogótálcákkal történő biztosítását. Az áttöltésre és a lefejtésre is szigorú szabályok vonatkoznak. A szivattyúink minden aktuális biztonsági szabványnak megfelelnek, és megbízhatóan megakadályozzák, hogy akár egyetlen csepp is rossz helyre kerüljön. Fontos azonban, hogy a megfelelő szivattyút válassza. Ebben pedig szívesen segítünk Önnek.Így találhatja meg a megfelelő szivattyútHa meghallja a „szivattyú'' szót, máris verejtékes munka jut az eszébe? Máris búcsút inthet ennek a gondolatnak. Elektromos szivattyúkészleteinket csak be kell dugni és egyetlen gombnyomással beindítani. A többi gyakorlatilag magától megy. Még hosszasan sem kell várakozni. Ezt jól bizonyítja a percenkénti 80 literes vagy ennél is magasabb szállítási mennyiség. Ez pont olyan kényelmes, mint amilyennek hangzik.Fontos, hogy a szivattyú a vele szállítani kívánt folyadéknak megfelelő legyen. Webáruházunkban a következő anyagokhoz talál szivattyúkat:


  • Vegyszerek, savak és lúgok

  • Dízel üzemanyag és fűtőolaj

  • Hígfolyós lúgok, nátrium-hidroxid, kálium-hidroxid, ammóniavíz, hangyasav, ecetsav

  • Hígfolyós olajak és gázolaj

  • Vízbázisú folyadékok, kenőanyagok és ásványi olajok


Webáruházunk szűrőfunkciójával szűkítheti a keresési eredményeket. Ugyanez vonatkozik a szivattyú kivitelére is. Végtére is illenie kell a tárolóhoz.

Ezért a következő szivattyúkat különböztetjük meg:
  • Kannaszivattyúk,

  • Hordószivattyúk és

  • Konténerszivattyúk.


Kannákhoz és alkalmankénti használathoz alkalmasak a manuálisan működő szivattyúk. A kaiserkraft kínálatában ezek a termékek és a pontos lefejtés érdekében áramlásmérők is megtalálhatók. A kézi szivattyúkkal kapcsolatosan további információkat az Információk a kézi szivattyúkkal történő helyes és biztonságos lefejtéshez című vásárlási tanácsadónkban talál.Ezek a tulajdonságok is fontosakHa megtalálta a szivattyúkat, amelyek megfelelőek az érintett tárolóhoz és a benne tárolt folyadékhoz, vessen még egy pillantást az olyan részletekre is, mint a merülési mélység. Ez mindig illeszkedik a tárolóhoz (kanna, hordó, konténer), és valamivel nagyobbnak kell lennie, mint magának a lefejteni kívánt tárolónak. Ezenkívül a szivattyúk a teljesítmény és a szállított mennyiség tekintetében is különbözőek. Ha sűrű és viszkózus folyadékokat szeretne lefejteni, nagyobb teljesítményű szivattyút ajánlunk.Még mindig bizonytalan? Kérdezzen minket. Szívesen segítünk Önnek a tökéletes szivattyú kiválasztásában. Ez a veszélyesanyag-kezelés területének más tartozékaira is vonatkozik, például a biztonságos tároláshoz szükséges tartályokra és konténerekre, a szállítótartályokra és a hordókezeléshez szükséges tartozékokra is.