+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Átmérő
Óramű
 

Órák, időnyomtatás

Minden mutató egyszerre jár. Persze csak akkor, ha ugyanabban az időzónában vannak: bemutatjuk fali óráinkat. Ma már nem pusztán időmérők, hanem jól is néznek ki. A fali órák igazán stílusos tárgyak − bármely iroda számára. Győződjön meg Ön is óráink szépségéről, amelyek műhelyekbe, üzemekbe és raktárakba is tökéletesen illenek.
21 termék található
| | |
Nettó
23.800,- Ft
Nettó
74.500,- Ft
Nettó
19.800,- Ft
Falióra, Ø 250 mm
rádiójeles óramű
Nettó
19.300,- Ft
Nettó
70.900,- Ft
Nettó
18.900,- Ft
Falióra, Ø 300 mm
rádiójeles óra
Nettó
23.700,- Ft
Falióra, Ø 500 mm
kvarc óramű
Nettó
180.000,- Ft
Falióra, Ø 500 mm
rádiójeles óramű
Nettó
200.000,- Ft
Nettó
110.000,- Ft
Nettó
93.900,- Ft
Falióra, Ø 250 mm
kvarc óramű
Nettó
17.800,- Ft
Nettó
18.700,- Ft -tól
Nettó
17.000,- Ft -tól
Nettó
15.900,- Ft
Nettó
13.700,- Ft
Nettó
30.500,- Ft
Nettó
28.100,- Ft
Falióra, Ø 400 mm
csiszolt nemesacél ház
Nettó
35.200,- Ft -tól
21 termék található

Hogy ne késsen el a fontos időpontokról – fali órákÖn is azok közé tartozik, aki csak a mobiltelefonján ellenőrzi az időt? Vagy mindig a monitorján tartja szemmel az órát? Nem minden munkatárs visel karórát vagy akár zsebórát, és gyakran a körülmények miatt csak a munkahelyi időmérő áll rendelkezésre. Ezért – és mert valójában minden vállalatnál az alapvető felszereltség részének kellene lenniük – webáruházunkban fali órák széles kínálatát tartjuk fenn a legkülönbözőbb méretekben és kialakításokkal. A technológia, az alkalmazott anyagok vagy a számlapok kialakítása nem követi a virágéletű trendeket: modelljeink a különleges igényekre készülnek.Az irodában, a raktárban vagy a gyártócsarnokban: fali órák és irodai órák a KAISER+KRAFT-tólAz irodája felosztása és mérete függvényében például a könnyű leolvashatóság miatt egy nagyobb óra javasolt. A gyártócsarnokban zavart okozhatnak a rádiójelek? Kvarcóráink megbízhatóan és precízen működnek. A raktárcsarnokban különleges fényviszonyok vannak? Egy számokkal nem, csak vonásokkal rendelkező fekete számlap lehet adott esetben a megfelelő megoldás. Egy dolog azonban minden helyzetben biztos: a KAISER+KRAFT fali óráival mindig szemmel tarthatja az időt. Ezzel pedig az időgazdálkodást is kézben tarthatja.Iroda, műhely, ipar – fali órák és további hasznos termékekNéha praktikus egyszerűség, máskor divatos megjelenés – ahogy alkalomtól függően választjuk ki a ruházatunkat, úgy a különböző fali óráink is illeszkednek az adott megjelenéshez vagy a felhasználási hely előírásaihoz. A modellt tehát az irodafelszerelésnek, illetve a műhely vagy a gyártási terület berendezésének megfelelően választhatja ki. Ha már itt tartunk: a KAISER+KRAFT kínálatában természetesen minden hasznos dolgot megtalál az ipari igényekre. A durva munkákhoz való szerszámoktól kezdve a precíz munkákhoz való laborfelszerelésekig, az Euro-raklapoktól kezdve az aprócikktároló szekrényekig minden termékünk minősége a funkcionalitással és a hosszú élettartammal szemben támasztott legmagasabb igények számára készült. Raktári felszereléseket tartalmazó kínálatunk termékeivel pedig rendezetten és strukturáltan szortírozhat, oszthat fel vagy gyűjthet. Csak egy pillantás az órára... nincs miért, webáruházunk soha nem zár be! Kérdése lenne? Várjuk szakértő és átfogó tanácsainkkal!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás