Zsugorfóliák, zsugorfóliázó berendezések

Szállítmánya extra réteg védelmet igényel? Íme: zsugorfóliával lehegesztve termékei biztonságban és tisztán érkeznek meg, emellett a kiváló minőségű és nagy szakítószilárdságú fóliáról egy pillantással megállapítható, hogy az áru sértetlen-e, és nem nyitották-e fel.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Szélesség [mm]
800
800
6000
6000
-
Mélység [mm]
600
600
1100
1100
-

Zsugorfóliák: hatékony védelem a tárolt és szállított áruk számáraA jól biztosított termékek könnyebben megérkeznek: A zsugorfóliák optimális csomagolási megoldást jelentenek a raklapok biztosításához, valamint a nagyméretű vagy szabálytalan tartályokhoz és tárolókhoz. A rugalmas műanyag fóliák hő hatására összehúzódnak és különösen szorosan illeszkednek, így hatékonyan védik a szállított árukat a sérülésektől. Fedezze fel a kaiserkraft kiváló minőségű zsugorfóliáit különböző méretekben – a sima fóliáktól a PE-zsugorfóliákig.A zsugorfóliák előnyeiA raklapok és szabálytalan tárolók esetében a kartondobozok vagy más álló csomagolási alternatívák aligha jöhetnek szóba. A zsugorfóliák pontosan alkalmazkodnak a szállított áruk körvonalához, és több feladatot is ellátnak:  • Védik az árut az időjárás vagy por okozta károsodástól.

  • A zsugorfóliák csökkentik a kár kockázatát.

  • A csomagolófóliák egy egységként rögzítik az árut, és megkönnyítik a szállítást.

  • Az átlátszó zsugorfóliák lehetővé teszik az áruk szemrevételezését.


A számos előnynek köszönhetően a zsugorfóliák a költségek csökkentését és az ellátási lánc optimalizálását is elősegítik – viszonylag kevés anyagfelhasználás mellett.A megfelelő zsugorfólia kiválasztása: Mikor van szükség sima fóliára, és mikor hasznos a zsugorfólia?A zsugortakarók speciális zsugorfóliák, amelyek az Euro-raklapok szabványméreteire vannak vágva, így megkönnyítik a felhelyezést. Fele akkora méretben is kaphatók a túlnyúlás nélküli tárolókhoz. A sima fóliák viszont rugalmasabbak, és különösen alkalmasak szabálytalan alakú tartályok számára. Pontosan alkalmazkodnak a csomagolt áruk körvonalához.Nemcsak a zsugorfóliák érdeklik, hanem alapvető információkat szeretne kapni a csomagolási lehetőségekről? A csomagolóanyagokról szóló vásárlási tanácsadónkban elmondjuk, hogy mely termékekkel csomagolhatja biztonságosan a különböző szállítmányokat.Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Szállítóleveles tasakok | Tűzőkészülékek | Elforgatva egymásra rakható tárolók | Hegesztőkészülékek | Ipari raklapok | Hengeres vágógépek | TRESTON csomagolóasztalok