Kifogástalan garancia

Garancia és visszavásárlási jog

Akár 15 év garancia? Igen!

Nincs garancia? Ez számunkra elképzelhetetlen: mi minden termékre legalább három éves garanciát vállalunk a KAISER+KRAFT-nál. Egyes termékhez akár 15 év garanciát kínálunk. Erre számíthat! Ha pedig valamilyen oknál fogva elégedetlen, használja a 30 napos visszavásárlási jogát.

Garancia

30 napos visszavásárlási jog

Magas minőségi előírásaink ellenére továbbra is elégedetlen lehet egy termékkel. Semmi probléma: az árut 30 napon belül visszaküldheti. Kérjük a terméket az eredeti csomagolásában, használat mentesen és sérülés nélkül jutassa vissza hozzánk.


Ezután a teljes vételárat visszatérítjük Önnek.

Vásárlás utáni szolgáltatás

A megbízható tervezést az ár tartalmazza. Biztosítjuk Önnek, hogy a tőlünk megrendelt termékből később is vásárolhat, illetve kiegészítőket rendelhet egyszerűen. A sajátmárkás termékeinkhez 5 éves vásárlás utáni szolgáltatást nyújtunk.


Ha bizonyos gyártók eltűnnek a termékkinálatunkból természetesen értesíteni fogjuk erről. Így biztos lehet abban, hogy elegendő ideje marad újragondolni a lehetséges megoldásokat, esetleg több darabot rendelni. Ha esetleg mégsem találná a helyettesítő terméket, csak keressen minket: beszerzési szolgáltatásunk.

Garancia és visszavásárlási jog wt$