Kifogástalan garancia

Garancia és visszavásárlási jog

Akár 15 év garancia? Igen!

Nincs garancia? Ez számunkra elképzelhetetlen: mi minden termékre legalább három éves garanciát vállalunk a KAISER+KRAFT-nál. Egyes termékhez akár 15 év garanciát kínálunk. Erre számíthat! Ha pedig valamilyen oknál fogva elégedetlen, használja a 30 napos visszavásárlási jogát.

Garancia

  • Minden EUROKRAFTpro termékre 10 év garanciát vállalunk.
  • 3 év garanciát vállalunk minden EUROKRAFTbasic termékünkre.
  • Ezen kívül az összes KAISER+KRAFT-tól származó termék legalább 3 év garanciával bír.
  • A webáruházunkban néhány termékre akár 15 év garanciát vállalunk.
Garancia és visszavásárlási jog 620

30 napos visszavásárlási jog

Garancia és visszavásárlási jog 545

Magas minőségi előírásaink ellenére továbbra is elégedetlen lehet egy termékkel. Semmi probléma: az árut 30 napon belül visszaküldheti. Kérjük a terméket az eredeti csomagolásában, használat mentesen és sérülés nélkül juttassa vissza hozzánk.


Ezután a teljes vételárat visszatérítjük Önnek.

Vásárlás utáni szolgáltatás

A megbízható tervezést az ár tartalmazza. Biztosítjuk Önnek, hogy a tőlünk megrendelt termékből később is vásárolhat, illetve kiegészítőket rendelhet egyszerűen. Az EUROKRAFTpro teljesítménymárkánk termékeivel 5 év értékesítés utáni szolgáltatást kap.


Ha bizonyos gyártók eltűnnek a termékkinálatunkból természetesen értesíteni fogjuk erről. Így biztos lehet abban, hogy elegendő ideje marad újragondolni a lehetséges megoldásokat, esetleg több darabot rendelni. Ha esetleg mégsem találná a helyettesítő terméket, csak keressen minket: beszerzési szolgáltatásunk.

Az Ön kapcsolattartója:

  • Telefon: +36 (23) 513 823, Mobil: (30) 55 25 400
  • E-mail: service@kaiserkraft.hu
Garancia és visszavásárlási jog wt$