Kötélcsörlők, drótköteles emelők

Drótköteles csörlőkkel akár több száz kilogramm tömegű munkadarabokat és munkaanyagokat emelhet – ezek a csörlők még az elektromos drótköteles csörlőinknél is nagyobb teljesítményűek! Természetesen itt a mobil területre is talál építkezésekre való drótköteles csörlőket.

A Kötélcsörlők, drótköteles emelők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Thern.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Teherbírás
Relevancia szerint
Modell száma: 28

Drótköteles csörlők és drótköteles emelők – a láncos emelő helytakarékos alternatíváiA drótköteles csörlők és a drótköteles emelők az emeléstechnika klasszikusai. Nem csoda, végtére is mindig van valami, amit emelni kell, legyen szó akár egy építkezésről, akár egy műhelyről, akár beltérről, akár kültérről. Néha pedig a kis méretű és rugalmas emelőkészülékek jelentik a legjobb megoldást.Hogyan működnek a drótköteles csörlők és a drótköteles emelők?Kötél nélkül nincs drótköteles csörlő – pontosabban szólva többeres drótkötél nélkül, amely nagy terheknek is ellenáll. A drótköteles csörlők további fix része a dob, amelyben a feltekercselt kötél kap helyet. Ezért is szokták „dobos csörlőnek'' is nevezni.A dob elforgatásával emelkedik fel és süllyed le a kötél és a rá rögzített teher. Néhány drótköteles emelőnél ez a folyamat kézzel, egy hajtókar forgatásával történik. Az elektromos drótköteles csörlők motorral és távirányítóval vannak felszerelve. Minden, amit tenniük kell a terhek emeléséhez, süllyesztéséhez vagy levegőben való tartásához, egyetlen gombnyomással elvégezhető.Mire alkalmasak a drótköteles csörlők és a drótköteles emelők?Egyszerűen kezelhető emelőkészülékként a drótköteles csörlők ideálisak terhek megemeléséhez és húzásához. A teherbírás azonban néhány kivétellel kisebb, mint egy láncos emelőnél. Drótköteles csörlőink viszont kis helyet foglalnak, és kellemesen könnyűek. Így modelltől függően mobil használatra is alkalmasak.Mobil vagy helyhez kötött – mikor melyik drótköteles csörlő a megfelelő?A drótköteles emelők kiválasztásánál a felhasználási hely és a felhasználási cél döntő jelentőségű:  • A raktárban, a gyártás területén vagy a műhelyben egy fix hely esetén a KAISER+KRAFT kínálatában kézi működtetésű drótköteles csörlők találhatók, amelyek falra szerelhetők. Csendesek, kompaktak, és akár több száz kilogrammos emelési terhelhetőséggel rendelkeznek.

  • Nagyobb hely áll rendelkezésére, és nagyobb tömeget szeretne emelni? Akkor elektromos drótköteles emelőt ajánlunk akár 2000 kilogrammos teherbírással.

  • Kültéren építkezésen vagy változó helyeken építkezésekhez készült drótköteles csörlők jelentik az optimális megoldást. Egyetlen horoggal rögzíthetők és távirányítóval irányíthatók. A feltekercselt kötél esetén működésbe lépő automatikus kikapcsolás megnöveli a biztonságot.


Szakértő segítségre van szüksége a kiválasztáshoz? Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk tanácsainkkal, ám nem csak drótköteles csörlők vásárlása esetén. A KAISER+KRAFT kínálatában csigasorokat és láncos emelőket, darukat, rugós emelőket és minden mást megtalál, amire üzemében az emeléshez és a szállításhoz csak szüksége lehet.