Kötélcsörlők, drótköteles emelők

Drótköteles emelőkkel akár több száz kilogramm tömegű munkadarabokat és munkaanyagot is emelhet – ezek a csörlők kivételesen nagy teljesítményűek! Természetesen itt a mobil területre is talál építkezésekre való csörlős emelőket.

A Kötélcsörlők, drótköteles emelők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Thern.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Teherbírás
Relevancia szerint
Modell száma: 20

Drótköteles csörlők – praktikus emelőtechnika számos feladatraA drótköteles csörlők, más néven dobos csörlők az emelőtechnológia klasszikusai, amelyek képesek a terhek emelésére, tartására, húzására és mozgatására. A kézzel hajtott, izomerőt igénylő modellek mellett léteznek elektromos működtetésű, nagy teljesítményű motorral ellátott drótköteles csörlők is. Fedezze fel az iparban, raktárakban, műhelyekben és építkezéseken használható mechanikus és elektromos csörlőket a kaiserkraft oldalon – a könnyű árukhoz való egyszerű kézi csörlőktől a nehéz terhekhez használható, alacsony karbantartási igényű elektromos modellekig.Hogyan működnek a drótköteles csörlők?A drótköteles csörlők különböző formájú terheket emelnek fel többeres drótkötél vagy műanyag kötél segítségével. A kötél egy forgó dob köré van tekerve. Ez emeli vagy süllyeszti a kötelet és a hozzá tartozó terhet. A folyamat mechanikusan, kézi hajtókarral vagy elektromosan, motoros meghajtással történik.Mire alkalmasak a drótköteles csörlők?Könnyen kezelhető emelőberendezésekként a drótköteles csörlők alkalmasak könnyű és nehéz terhek emelésére és mozgatására. Húzóerejük általában kisebb, mint a láncos emelőké. A drótköteles csörlők azonban kis helyet foglalnak és kellemesen könnyűek. A modelltől függően ezért mobil használatra is alkalmasak.Mobil vagy helyhez kötött – mikor melyik drótköteles csörlő a megfelelő?A drótköteles csörlők kiválasztásánál a felhasználási hely és a felhasználási cél döntő jelentőségű:  • A raktárban, a gyártásban vagy a műhelyben történő fix elhelyezéshez a kézi működtetésű, falra szerelhető drótköteles csörlők alkalmasak. A kompakt készülékek csendesek, és akár több 100 kilogrammos terhet is képesek megemelni.

  • Szeretne sokkal nagyobb súlyt emelni? Akkor az akár 2000 kilogrammos teherbírású, helyhez kötött vagy mobil elektromos csörlőt ajánljuk.

  • Az építkezésen és a változó helyszíneken az építkezésekre való drótköteles csörlők jelentik a megfelelő megoldást. Gyorsan és egyszerűen rögzíthetők horoggal, és távirányítással vezérelhetők. Automatikus kikapcsolásuk a kötél feltekerésekor szintén fontos biztonsági szempont.


Szakértő segítségre van szüksége a drótköteles csörlő kiválasztásában? Szívesen segítünk tanácsainkkal, ám nem csak drótköteles csörlők vásárlása esetén. A kaiserkraft kínálatában csigasorokat és láncos emelőket, darukat, rugós emelőket és minden mást megtalál, amire üzemében az emeléshez és a szállításhoz csak szüksége lehet.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Emelőberendezések | Munkahelyi szőnyegek | Zsugorfóliák | Tömlős fóliák | Teleszkópos rakodók | Forgódaruk | Pfeifer szorítóeszközök