Iratmegsemmisítők

A papírkosár biztonsági kockázatot is jelenthet! Az érzékeny, főként személyes adatokat tartalmazó papírok az iratmegsemmisítőbe valók. Úgy védekezhet a legjobban az adatokkal való visszaélés és az adatlopás ellen, ha az ártalmatlanítást szakszerűen végzi.

A Iratmegsemmisítők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: HSM, IDEAL, Rexel, Leitz, Fellowes, SHREDCAT.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 87

Iratmegsemmisítők és a bizalmas dokumentumok előírásszerű megsemmisítéseA múltban a bizalmas dokumentumokat tűzkosárban égették el, nehogy rossz kezekbe kerüljenek. Iratmegsemmisítőink sokkal hatékonyabbak és garantáltan füstmentesek. Különböző biztonsági fokozatokban és méretekben kaphatók, és megbízhatóan megvédenek az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) megszegése miatt kiszabható szankciók vagy épp az ipari kémkedés ellen.Hogyan működnek az iratmegsemmisítők?Akár kicsi, akár nagy a készülék, akár otthon, akár az irodában használja, az iratmegsemmisítők működési elve ugyanaz. Olyan apró darabokra vágják a dokumentumokat, hogy nem lehet őket helyrehozni. Megkülönböztetjük a belépőszintű készülékekre jellemző csíkvágást, a keresztvágást és a daraboló vágást.Mi a különbség az egyes biztonsági fokozatok között?Minél érzékenyebbek az adatok, annál kisebb darabokra kell vágnia az iratmegsemmisítőnek. Csak így biztosítható, hogy a pénzügyi dokumentumok vagy a szabadalmak ne kössenek ki a konkurencia kezében. A kínálatunkban a DIN 66399 szerinti mindhárom védelmi osztályból és mind a hét biztonsági fokozatból talál iratmegsemmisítőt. Így minden helyzetben a biztos oldalon maradhat – akár katalógusokat és jegyzeteket szeretne csíkokra vágni, akár rendkívül bizalmas dokumentumokat szeretne apróra darabolni.Jegyezze meg jól a négyes számot. A GDPR ezt a biztonsági fokozatot határozza meg minimumként a személyes adatok megsemmisítésére vonatkozóan.Miért fontos az iratmegsemmisítők mérete?A kényelmes és egyszerű megoldásokat szereti? A 25 literes űrtartalommal rendelkező iratmegsemmisítők csekély helyigényűek, mindössze egy sarokban elférnek. Nagy méretű irodákban és folyamatos használat esetén azonban az ilyen készülékek gyorsan elérik a határaikat, és a munkatársak nem tudnak rendesen dolgozni az állandó ürítéskényszer miatt. Ezért a kaiserkraft négy- és ötszörös űrtartalommal rendelkező iratmegsemmisítőket is kínál. A nagy vágási teljesítmény azt biztosítja, hogy a darabolás gyorsabb legyen az elégetésnél. Nagy mennyiségű papír megsemmisítése esetén nagy segítséget jelent az iratmegsemmisítő automatikus adagolási funkciója. Csak be kell helyezni az anyagot, és megnyomni a Start gombot. A többit magától intézi a készülék, Ön pedig visszatérhet a munkájához.
Az Ön vállalata a papírmentes rendszerek mellett tette le a voksát? Kiviteltől függően iratmegsemmisítőink CD-k, DVD-k és hitelkártyák megsemmisítésére is alkalmasak. Még akár pendrive-ok is megbízhatóan és előírásszerűen megsemmisíthetők velük.Kérdése van az iratmegsemmisítők kiválasztásával kapcsolatban? Olvassa el az Így találhatja meg a megfelelő iratmegsemmisítőt című vásárlási tanácsadónkat, vagy forduljon hozzánk személyes tanácsadásért. Ezenkívül számos további praktikus irodai gépeket is kínálunk, például laminálógépeket, légtisztítókat az egészséges munkahelyi légkörhöz, valamint irodai bútorokat is, például függő irattartós szekrényeket. A tűzkosár sem megy kárba, a teraszon rendezett grillpartikon továbbra is használhatja.