+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Állványtípus
Anyag
Magasság
Mélység
Mezőterhelés
Polcterhelés
Szélesség
Traverzhossz
 

Raklapállványok

A raklapállványok rendkívüli erejükkel a legnehezebb árukat is megtartják. És ami még lenyűgözőbb, roppant rugalmasak is: probléma nélkül bővíthetők, és pontosan úgy alakíthatók, ahogy azt Ön szeretné, illetve, ahogy raklapjai igénylik. Szívesen segítünk új raklapállványa megtervezésében, forduljon hozzánk bátran!
22 termék található
| | |
EUROKRAFT - Aláfogható állvány
állványmélység 2590 mm, 3 raklap mély
Nettó
210.000,- Ft -tól
EUROKRAFT - Aláfogható állvány
állványmélység 1740 mm, 2 raklap mély
Nettó
150.000,- Ft -tól
EUROKRAFT - Aláfogható állvány
állványmélység 3440 mm, 4 raklap mély
Nettó
265.000,- Ft -tól
Ár érdeklődésre
EUROKRAFT - Aláfogható állvány
állványmélység 4290 mm, 5 raklap mély
Nettó
305.000,- Ft -tól
Raklapállvány
bővítőállvány, polcterhelés 2580 kg
Nettó
105.000,- Ft
Raklapállvány
komplett állvány, polcterhelés 2580 kg
Nettó
225.000,- Ft
Támaszkeret
keretmélység 800 mm
Nettó
35.800,- Ft -tól
Támaszkeret
keretmélység 1100 mm
Nettó
37.300,- Ft -tól
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Komplett raklapállvány
acél, műgyanta festéssel
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
22 termék található

Raklapállványok: válasz a rakásolási igényreHa az árukat raklapon tárolja, sok esetben felmerül a hely kérdése. Végtére is a nehezen megtölthető egyszer használatos vagy fa raklapok nem is helyezhetők egymásra biztonságosan. Ezt a problémát raklapállványokkal oldhatja meg.Mire alkalmasak kifejezetten a raklapállványok, és hogyan épülnek fel?A tipikus raklapállvány rendkívül masszív, stabil, és képes felvenni teljesen megtöltött Euro-raklapokat. Ezt a speciális tartók és a masszív támaszkeretek teszik lehetővé.Ezeket az állványokat modulrendszerben állíthatja össze, és igényei szerint például egyszer használatos raklapokra és másféle raklapokra is kialakíthatja őket. A raklapokat szintenként egymás mellett tárolja rajtuk. Ezért ezek az állványok kifejezetten alkalmasak különböző, raklapon tárolt, átlátható mennyiségű áruk szortírozott tárolásához.Ha nagy mennyiségű raklapon tárolt árut szeretne észszerűen raktározni, a raklap aláfogását lehetővé tevő raklapállvány javasolt. Ebben az esetben szintenként több raklapot tárol egymás mögött. Ez a raktári állvány a nagy felvevőképessége ellenére áttekinthető alapterülettel rendelkezik.A fa és egyszer használatos raklapokhoz alkalmazható különböző tárolási lehetőségek meghatározott alapterületen történő egyedi megvalósítását a Vishay projektpéldánkban mutatjuk be.Milyen előírások vonatkoznak a biztosításra a raklapállványon és akörül?Az állványkezelő készülékek kezelésére és a raktárak berendezésére vonatkozó irányelvek és előírások mellett kifejezetten aláfogható állványok esetében gondoskodni kell a raklapállványok szükséges ütközésvédelméről. Ez kötelező.A raklapállványokat be kell vizsgáltatni – milyen gyakran, és ki végezheti?A német üzembiztonsági rendelet (Betriebssicherheitsverordnung, BetrSichV) alapján minden helyhez kötött állványt, így a raklapállványokat is évente egyszer alaposan meg kell vizsgálni a DIN EN 15635 szabvánnyal összhangban. A 108-007. sz. DGUV-szabály is rögzíti ezt a kötelezettséget. Emellett a hetente esedékes szemrevételezés is előírás.A legtöbb bevizsgáláshoz hasonlóan szakképzett személyt kell megbízni. A képzettségét a raktárberendezések és az állványok kezelésére vonatkozóan igazolnia kell tudnia – ideális esetben többéves tapasztalattal. Emellett a bevizsgálást végző személynek ismernie kell az aktuális követelményeket és a technikai újításokat, valamint egyértelműen fel kell ismernie a hiányosságokat.Az állványokat, fa raklapokat és további raktári termékeket tömörítő kínálatunkkal kapcsolatos kérdésekben állunk rendelkezésére személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás