+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Átmérő
Hossz
Összekötő típusa
Terméktípus
 

Alumíniumprofil elemek

Alumíniumprofil elemekkel vállalata berendezését egyedileg állíthatja össze és az igényeihez igazíthatja. Győződjön meg róla önmaga, milyen egyszerű az összeszerelés.
12 termék található
| | |
Új
NGP40 alumíniumprofil cső
hossz 1000 mm, folyóméterenként
Nettó
4.820,- Ft
Új
Nettó
13.200,- Ft -tól
Új
NGP60 alumíniumprofil cső
hossz 1000 mm, folyóméterenként
Nettó
11.600,- Ft
Új
Nettó
36.700,- Ft -tól
Új
Összekötő
180°-os összekötő, NGP40, cs. e. 25 db
Nettó
45.200,- Ft -tól
Új
Összekötő
180°-os összekötő, NGP60, cs. e. 50 db
Nettó
145.000,- Ft -tól
Új
Összekötő
90°-os összekötő, NGP40, cs. e. 50 db
Nettó
46.900,- Ft -tól
Új
Összekötő
90°-os összekötő, NGP60, cs. e. 50 db
Nettó
78.000,- Ft -tól
Új
Keresztösszekötő
NGP40, cs. e. 50 db
Nettó
49.100,- Ft -tól
Új
Keresztösszekötő
NGP60, cs. e. 50 db
Nettó
90.000,- Ft -tól
Új
Párhuzamos összekötő
NGP60, cs. e. 50 db
Nettó
68.600,- Ft -tól
Új
Párhuzamos összekötő
NGP40, cs. e. 50 db
Nettó
39.300,- Ft -tól
12 termék található

Alumíniumprofil elemek – összedugaszolós rendszer az egyedi raktárberendezéshezÁllványai már éppen olyanok, amilyennek elképzelte őket? A következőt építse meg saját maga! Alumíniumprofil elemeinkkel az egyedi összeállítás gyerekjáték, az eredmény pedig bármikor készen áll a változásokra.Mire alkalmasak az alumíniumprofil elemek?Az alumíniumprofil elemek a KAISER+KRAFT kínálatában több mint 100 különböző kivitelben találhatók meg: profilcsövek (4 m-es hossz), összekötők, polcrátétek, fogantyúk, kerekek és sok más. Így teljesen egyedileg megvalósíthatja az elképzeléseit: állványok, munkapadok, szekrények, szállítókocsik vagy ülőalkalmatosság a pihenőszobába. Nem tudja biztosan, hogy az összedugaszolós rendszerünk megfelel-e az Ön elképzeléseinek? Szívesen tájékoztatjuk a lehetőségekről.Miért éri meg az egyedi, alumíniumprofil elemekkel történő összeállítás?Ha a berendezését saját maga állítja össze, rugalmas maradhat. Ez nemcsak a méretekre vonatkozik, hanem arra is, hogy a szekrényekre szeretne-e görgőket szerelni, az állványt ellátná-e kiegészítő polccal, vagy a szállítókocsit felszerelné-e fogantyúkkal: moduláris, elemes rendszerünkkel rengeteg lehetőség áll nyitva Ön előtt. Ez később is előnyt jelent, ha bővítésre, átalakításra vagy javításra van igény. Ha hosszabb ideig nem használja a szekrényt, egyszerűen szétszerelheti. A kisebb elemek tárolása helyet és pénzt takarít meg.Alumíniumprofiljaink készre összeszerelve is számos jó tulajdonságot sorakoztatnak fel: például nagy szilárdság és teherbírás, mégis kellemesen csekély tömeg jellemzi őket. Vagy említhetjük a tetszetős, modern megjelenésüket is.Az alumíniumprofil elemek összeszereléseNincs kedve hosszasan szerelni, mielőtt használatba vehetné az új állványát? A KAISER+KRAFT alumíniumprofil elemei rövid időn belül összeállíthatók minimális szerszámigénnyel. Mindössze a csöveket kell a megfelelő méretre vágnia, az egyes alkotóelemek összekötéséhez csak egy imbuszkulcsra van szükség.További információLegyen szó akár a megfelelő elem kiválasztásról, akár az új raktári állványok összeszereléséről, állunk rendelkezésére személyesen tanácsainkkal az alumíniumprofil elemek területén. Fedezze fel az egyedi összeállítás számos lehetőségét!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás