Seprűlapátok, lapátok

Minden vállalatnál elengedhetetlenek: a seprűlapátok és a lapátok, amelyek kiegészítik a szennyeződések összesöprését. Legyen szó akár kültérről, irodáról vagy az élelmiszeriparról – itt minden igényre megtalálja a megfelelő seprűlapátot.

A Seprűlapátok, lapátok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: FLORA, Vikan, eurokraft basic, CEMO, KS Tools, Rubbermaid, Unger, Vermop.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Anyag
Relevancia szerint
Modell száma: 31

Seprűlapátokkal és lapátokkal minden felvehető!A kézi seprű seprűlapáttal lesz praktikus seprűgarnitúrává. Eddig világos. Ám jó okok vannak, amiért érdemes a kiválasztásnál a részletekbe is belemenni. A seprűlapátok és a lapátok ugyanis sokoldalúak, szinte bármilyen szennyeződést felvesznek – már ha a modell megfelelő.Milyen előnyei vannak a hosszú nyelű seprűlapátoknak? Vannak hátrányai?A legfontosabb előny egyértelmű: a szennyeződés összegyűjtésekor nem kell hajolgatni. Emellett egyidejűleg söpörhet, és a szennyeződést kényelmesen szállíthatja a seprűlapáton. A nagyobb hatótávolság hátránya viszont, hogy némi akrobatika és egyensúly kell ahhoz, hogy a seprűlapátot a takarítókocsin lévő szemeteszsákba ürítse.Másrészről ezzel a kézi seprűgarnitúrával kényelmesen és ergonomikusan dolgozhat olyan területeken is, ahol nincs áram, illetve nincs hely seprőgépeknek vagy más motoros takarító- és tisztítóeszközöknek.Ha nagyon alaposnak kell lenni, vagy makacs utcai szennyeződést kell eltávolítani, a legtöbb esetben mégis egy nagynyomású tisztító használata javasolt.Milyen feltételeknek tesznek eleget az élelmiszeriparban is használható seprűlapátok és lapátok?A seprűlapátok és a lapátok nemcsak a gyártás területén történő köztes tisztítást szolgálják. Alkalmasak köztes termékek vagy nyersanyagok szállításához és minőség-ellenőrzéséhez is.Ideális esetben tisztán polipropilénből állnak, egy darabból készülnek, és anyaguk nem kopik. Még vastag gumikesztyűben is kiválóan kezelhetők, emellett világos színekben pompáznak a felhasználási terület egyértelmű jelölése érdekében.Milyen részletek fontosak a seprűlapátoknál?Ha avart vagy durva szennyeződéseket szeretne egy menetben összesöpörni és összegyűjteni, a kifejezetten nagy alapfelületű és magas oldalperemű lapátok javasoltak.A felmosómop és a porszívó könnyű kiegészítőjeként elegendőek a kompakt seprűkészletek. Üzemi használat esetén feltétlenül különösen hosszú élettartamú és masszív modelleket válasszon, amelyek anyaga elviseli a jellemző ipari tisztítószerekkel való érintkezést.Ha esetleg a segítségére lehetünk a választásban, forduljon hozzánk bizalommal személyesen.