RENATUS

Könnyű bővíthetőség a RENATUS-szal
A Renatus az irodai munkahelyek bővítéséhez alkalmas. A színek és formák változatossága révén a Renatus irodabútorokkal történő kombináció könnyű kihívás.

A RENATUS kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 28
Renatus irodabútor-sorozat nagyszerű változatokkal a guruló kisszekrényekhez, polcos szekrényekhez és szekrényekhez
A Renatus irodabútor-sorozat joggal tartozik a VARIETY csoporthoz. Ebben a kínálatban négy különböző guruló kisszekrény és két különböző álló kisszekrény található meg. Még ha a guruló kisszekrények magasságban nem is térnek el, mégis kiválasztható a megfelelő kivitel három vagy négy fiókkal, az álló kisszekrényeknél pedig öt fiókkal. Így a tárolóhely az egyéni igényekre szabható. A guruló kisszekrények általában arra használatosak, hogy még több tárolóhely legyen az irodában. Praktikusak, könnyen mozgathatók, és az asztal alá tolhatók. Mivel a VARIETY-hez tartozik, a Renatus sorozatban megtalálható néhány változat az iroda berendezéséhez és különösen a meglévő irodabútorok bővítéséhez. Az irodabútorok a népszerű világosszürke, bükk-dekor, juhar-dekor és fehér színekben választhatók, így kiválóan kombinálhatók – még akár más kivitelű bútorokkal is. A Renatus irodabútor-sorozat emellett tolóajtós szekrényeket, szekrény–polcos szekrény kombinációkat és különböző magasságokban egyszerű polcos szekrényeket is kínál. Annak érdekében, hogy az iroda rendezett maradjon, megéri bármikor bővíteni a tárolóhelyet. Igény szerint kiválaszthatja az Önnek megfelelő bútordarabokat.

Renatus irodabútor-sorozat négy különböző méretű változatban kapható íróasztallal
A változatosság az állítható magasságú íróasztalok tekintetében is megmutatkozik. Az asztalok három változatban rendelhetők: kezdve a szögletes legkisebb modelltől egészen az 1800 mm széles munkaasztalig. A különböző íróasztal-változatokkal komplett irodai környezetek hozhatók létre, és a munkaasztalok elsősorban a kisebb asztalmodellekkel bővíthetők ki kényelmesen. A változatosság ebben az esetben is ahhoz járul hozzá, hogy a munkahelyek a Renatus irodabútor-sorozattal praktikusan bővíthetők legyenek. Az irodai környezetek létrehozásakor szükség esetén bármikor rendelkezésére áll tanáccsal és tettekkel a CAD tervezési szolgálatunk. Igény szerint szívesen segítünk emellett új irodabútorai összeszerelésében is. A polcos szekrényeket, a szekrényeket és az íróasztalokat szétszerelve és a felhasználási helyre ingyenesen szállítjuk ki. A guruló kisszekrényeket összeszerelve szállítjuk.