Fogók

Egy fogófej, két szár, egy csukló – a fogó kiállta az évezredek próbáját. Nálunk modern kivitelben találja meg a klasszikusokat és az egyéb változatok széles választékát, a csőfogóktól a kombinált fogókon át a szegecshúzókig.

A Fogók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: KS Tools.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Hossz [mm]
160
160
390
390
-
Relevancia szerint
Modell száma: 25

Fogók – mindenkinek a megfelelő típus„Ahhoz fogóra van szükségünk.'' – „Melyikre?'' Jogos kérdés. Bármi is legyen a válasz, itt megtalálja a megfelelőt: csőfogók, kombinált fogók, oldalcsípő fogók, laposfogók, szegecshúzók... Csak tudnia kell, hogy mit keres.Megfogni, vágni vagy tartani?A fogók különböző kategóriákba sorolhatók:  • Markoló- és tartófogók: Mindennek őse a markolófogó, amely már az ókori Egyiptomban is létezett. Ennek modern formája a csőfogó, amely a szerelők nélkülözhetetlen kéziszerszáma. Üzletünkben a csőfogók mellett a nehezen hozzáférhető sarkokhoz sarokcsőfogót vagy egyéb egykezes csőfogókat is talál. A lapos- vagy kerekfogók ideálisak a munkadarabok, szögek és hasonlók megfogására. Jó lenne egy harmadik kéz? A pillanatszorítók elvégzik a munkát.

  • Csípő- vagy daraboló fogók: Oldalcsípő fogó nélkül nincs elektromos installáció. A kábelek szigetelésénél pedig a kábelcsupaszító fogó az elsődleges választás. A homlokcsípőfogók ideálisak a vágáshoz, de a kötőhuzal sodrásához is.

  • Kombinált fogók: A kombinált fogókkal vágni és tartani is lehet, attól függően, hogyan alkalmazza őket.

  • Speciális fogók: A legtöbb fogóval a csatlakozásokat választja szét. A szegecshúzó az, amellyel létrehozza ezeket. Mindemellett nálunk szikramentes gázcsőfogó, kábelkötöző pisztoly, lyukasztó fogó, svéd csőfogó és sok más speciális eszköz is megtalálható.


Azért, hogy fogóink biztosan jó munkát végezzenek vágás, tartás vagy fogás közben, kiváló minőségű anyagokból készülnek. A maximális rugalmasság érdekében számos különböző hosszúságban kaphatók. Ha már a rugalmasságnál tartunk: a fogókészletekkel több fogót is vásárolhat egyben. Ahhoz, hogy a vágás, fogás és formázás kényelmesebb legyen a keze számára is, üzletünkben munkavédelmi kesztyűket szerezhet be. És egyébként: a krómozott fogók nem rozsdásodnak olyan gyorsan, mint a polírozottka.Kéziszerszámok minden igényreA kaiserkraft oldalon nemcsak fogókat kaphat különféle változatban, hanem egyéb kéziszerszámok széles választékát is, a csavarkulcsoktól és hajlított kulcsoktól a dugókulcsokig és bitekig. A szerszámkészletek biztosítják Önnek az alapfelszerelést – vagy akár annál is többet. A könnyen elérhető, rendezett tároláshoz munkapadokat, műhelypultokat vagy szerszámos kocsikat ajánlunk.Továbbra is maradtak kérdései? Bármikor kapcsolatba léphet velünk. Örömmel segítünk Önnek.