Rovarmentesítők

Zzzzz... Túl nagy a légi forgalom munkaidőben? A kaiserkraft UV-fényes rovarmentesítői megbízható segítséget.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Bruttó ár
19799
19799
80125
80125
-
Nettó ár
15590
15590
63090
63090
-
Relevancia szerint
Modell száma: 10

Rovarmentesítők – a repülő betolakodók ellenHa betolakodók kezdenek zümmögni és repkedni a munkahelyen, akkor választhat: elviseli, vadászni kezd a légycsapókkal, vagy elegánsan megoldja a problémát a kaiserkraft Magyarország rovarmentesítőivel.
Mikor van rovarmentesítőre szükségeGyakran nehéz a szervezés. A raktárakban vagy gyártócsarnokokban, de az irodákban is előfordul, hogy a rovarrajok jelentősen megzavarják a munkát és megviselik az idegeket. A konyhákban vagy az élelmiszerfeldolgozó üzemekben is higiéniai kockázatot jelentenek, és legkésőbb akkor, amikor egy légy a levesben landol, az éttermi vendégek hangulata elszáll.
Hogyan működnek rovarmentesítőinkAz Ön és munkatársai szerencséjére rovarmentesítőink fényévekre járnak a légycsapóktól. Nem kell vadászni és mérgező anyagokat sem kell használni.Rovarmentesítőink a következő elv szerint működnek:  • Az ultraibolya fény vonzza a rovarokat.

  • A rovarokat nagyfeszültségű rács pusztítja el, vagy egy ventilátor szívja be, és modelltől függően a rovarok a gyűjtőtartályban pusztulnak el.

  • A tartályt időről időre ürítse ki. A ventilátorral ellátott rovarmentesítőkben a hasznos rovarokat akár ismét szabadon is engedheti.


Fontos: Az UV-fénnyel működő rovarmentesítők használata csak beltérben engedélyezett. A szabadban túl nagy a védett fajok és a hasznos rovarok elpusztításának kockázata.
Hogyan találja meg a megfelelő rovarmentesítőtA rovarmentesen tartandó terület nagysága döntő a kiválasztásnál. Mindig ügyeljen arra, hogy a készülék könnyen tisztítható és kezelhető legyen. Ha a készüléket olyan helyeken szeretné használni, ahol rovarok, például méhek vagy dongók tartózkodnak, használjon ventilátort, és engedje ki a hasznos rovarokat.További kérdése van? Szívesen válaszolunk rá. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.