Munkapadok

Ennél a terméknél nem kell kétszer meggondolnia a vásárlást: mit sem ér egy műhely a megfelelő munkapadok nélkül! Munkapadjaink segítségével intelligens módon rendezheti be és rendszerezheti műhelyét. Emellett a munkapadok szilárd alapot adnak a legkülönfélébb műhelymunkákhoz. Alapvető munkaeszköz, amely Önnél sem hiányozhat.

A Munkapadok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, ANKE, RAU, LISTA, eurokraft basic, bedrunka hirth, Treston.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 416

Munkapadok – masszívak, praktikusak, sokoldalúan használhatókAmi az egyik embernek íróasztal, az a másiknak munkapad: a mindennapi munka központja, egy olyan tárgy, amelynél nem kötünk kompromisszumot. És nem is kell. A kaiserkraft oldalán különböző igényekhez megfelelő munkapadokat talál – kicsiktől a nagyokig, minimalistáktól a teljesen felszereltekig.Ami minden jó munkapadban közös......az alapállvány, amely egy masszív asztallapból és négy lábból áll. Vannak olyan munkák, amelyekhez ez az alapváltozat tökéletesen megfelel – például ha a munkapadot csomagolóasztalként használja, vagy olyan munkákhoz, amelyek kevés tartozékot igényelnek. Az összecsukható asztalok vagy egyszerű íróasztalok nem olyan strapabíróak, mint a kaiserkraft masszív munkapadjai.Mi az, ami még lehetségesA kulcsszó a „tárolóhely''. A munkapadokon végzett tevékenységek gyakran igényelnek szerszámokat, aprócikkeket és pótalkatrészeket. Annak érdekében, hogy munkatársai mindent kéznél tudjanak tartani, a legtöbb munkapad polcokkal, fiókokkal és szekrényekkel van felszerelve. A kínálat egy fióktól 12 fiókig, vagy csoportos munkapadoknál akár 30 fiókig is terjedhet. Egy másik kulcsszó, amely az elmúlt években egyre fontosabbá vált: ergonómia. Éppen ezért, és mivel az egészséges hát központi szerepet játszik a munkában, nemcsak állítható íróasztalokat, hanem állítható munkapadokat is kínálunk. Ez akkor különösen fontos, ha egy munkapadnál több, különböző magasságú ember dolgozik. Szeretné, ha munkatársai mobilak lennének a munkahelyükön? Ez jó ok arra, hogy görgős munkapadot vásároljon.További tippek a választáshozAz anyag is fontos, különösen az asztallap anyaga. A tömör bükkfa munkapadok igen népszerűek. Nem csoda, elvégre az ilyen lapok masszívak, tartósak és könnyen tisztíthatók. Ha a munkapad gyakran érintkezik folyadékokkal, univerzális vagy acéllemez borítást ajánlunk. Az olyan higiénikus területekhez, mint például a hűtőházak, teljesen rozsdamentes acélból készült munkapadokat kínálunk. A méret tekintetében is fő a rugalmasság. Akár egy, két vagy hat személy számára, nálunk megtalálja a megfelelő méretet. Kínálatunkban specifikus munka elvégzésére alkalmas munkapdokat is talál, mint például az ANKE gyalupadjai.Tartozékok munkapadokhozHa különösen értékeli a rendezett munkahelyet, mindenképpen nézze meg a fiókokhoz használható kiegészítőinket. A praktikus elválasztók és az aprócikktartók áttekinthetővé teszik a munkapadok fiókjait. Ugyanez vonatkozik a perforált falakra és a nyitott tároló dobozokra is. A megfelelő műhely lámpa szintén felbecsülhetetlen értékű, különösen a trükkös munkáknál. Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!