+36 (23) 513 823 

Prezentációk és előadások

Mind jól tudjuk: az első benyomásra nincs második lehetőség. Ez fontos a prezentációk és előadások esetén is. Még mielőtt előadását vagy beszámolóját „ööö''-zéssel vagy „hol is tartottam?'' felkiáltásokkal spékelné meg, vértezze fel magát termékeinkkel, hogy a következő prezentációja vagy előadása igazán professzionális legyen!
Termékkategóriáink
Állópultok
Vegyen egy mély lélegzetet. Összpontosítson. És már kezdheti is! Minden beszéd, ...
Előadói falak
A megbeszélések igazi középpontjai: az előadói falak. Akár laza ötletelés, akár ...
Előadói táskák
Előadói táskákkal a rivaldafénybe! Ezek a táskák ugyanis éppen akkor lépnek ...
Fehér-táblák, írótáblák
Vizualizálja prezentációját – így a közönség még a tartalmilag bonyolultabb ...
Flipchartok
Élénk megbeszélést vezet, amikor munkatársai egyszer csak vadul dobálózni ...
Jelölőtűs falak
A jelölőtűs falak mindennapi és praktikus termékek: tökéletes helyet ...
Prospektustartók, reklámállványok
Prospektustartó állványok, reklámállványok és prospektustartók nélkül bizonyára ...
Tartozékok fehér táblához
Felkészült a következő ötletelésre? Addig nem, amíg hiányoznak a táblához való ...
Tervezési táblák
Tervezőtábláinkkal éppen azt nyújtjuk, amire mindannyiunknak szüksége van a ...
Vetítőkocsik
Képzelje csak el: a következő prezentáció mobil segítőkkel és társakkal. A ...
Vetítőtáblák
Ennyi figyelem csak alig néhányakat illet meg: vetítőtábla vagy vetítővászon ...
Vitrinek
Jöjjön, és nézze meg alaposan! Vitrinjeinkre már önmagukban is jól esik ránézni. ...
Vitrinek
Ki, mit, mikor és hol? A fali vitrinek és az információs dobozok mindenütt ...

Prezentáció és előadás: minden érhető? De még mennyire!

Egy jó előadó szavain egyszerűen csüng a közönség minden prezentáción vagy előadáson. Ám nem mindenki eredendően tehetséges beszélő. Ahhoz, hogy megértsék Önt, az információkat tudatosan adhassa át, és egyszerűen tökéletesen prezentálhasson, nem csak előadási tippeket kínálunk Önnek.

A KAISER+KRAFT termékkínálatával magára irányíthatja a figyelmet, és minden egyes ténnyel egyszerűen lenyűgözheti a közönségét. Ez állópultokkal kezdődik, és a flipchartokkal még korántsem ér véget. Egyedül a fontos előadások előtti izgalmat nem tudjuk felszámolni. De nem is szeretnénk, hiszen egy kis lámpaláz hozzátartozik az egészhez.

Legyen a legjobb a prezentációk és az előadások során

Tartalom? Biztosan van belőle bőven elég a vállalatnál. A valódi kérdés az, hogyan tudja a lehető legjobban bemutatni magát a vállalatot és a kínálatát. Ez pedig egyre fontosabbá válik.

A prezentációkhoz és előadásokhoz való segédeszközök célja, hogy szavait képekkel, diagramokkal és ábrákkal támaszthassa alá. Egyszerűbben szólva: ha a közönség minden érzéke érintett, az üzenet is meg fog érkezni!

Minden termék saját meggyőző erővel rendelkezik, és kiválóan alkalmas például az ügyfelek vagy a látogatók folyamatos tájékoztatására – például klasszikus fali vitrinekkel. További termékek abban támogatják Önt, hogy ötleteit egyszerre önthesse szavakba és képekbe. Ez a fehér táblák és a falitáblák számára testhez álló szerep!

A megfelelő prezentációs termékek titkával a prezentációs tanácsadói oldalunkon foglalkozunk. Egy kis titkot máris elárulunk a legjobb előadásokról: minél professzionálisabbak a felhasznált prezentációs eszközök, annál vonzóbbá válnak az információk a hallgató számára. A szem ugyanis fontos szerepet játszik az információk befogadásában.

Kérdezni mindig érdemes!

Szívesen segítünk Önnek a prezentációkkal és előadásokkal kapcsolatban – méghozzá olyan termékekkel, amelyekkel megfelelően nyomatékosíthatja mondanivalóját. További információkra vagy segítségre van szüksége például a vetítőkészülékekkel kapcsolatban? Gond egy szál sem, egyszerűen forduljon hozzánk. Nem tartunk Önnek hosszas előadást, ígérjük.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás