+36 (23) 513 823 

Prezentációk és előadások

Mind jól tudjuk: az első benyomásra nincs második lehetőség. Ez fontos a prezentációk és előadások esetén is. Még mielőtt előadását vagy beszámolóját „ööö''-zéssel vagy „hol is tartottam?'' felkiáltásokkal spékelné meg, vértezze fel magát termékeinkkel, hogy a következő prezentációja vagy előadása igazán professzionális legyen!
Termékkategóriáink
Állópultok
Vegyen egy mély lélegzetet. Összpontosítson. És már kezdheti is! Minden beszéd, ...
Előadói falak
A megbeszélések igazi középpontjai: az előadói falak. Akár laza ötletelés, akár ...
Előadói táskák
Előadói táskákkal a rivaldafénybe! Ezek a táskák ugyanis éppen akkor lépnek ...
Fehér-táblák, írótáblák
Vizualizálja prezentációját – így a közönség még a tartalmilag bonyolultabb ...
Flipchartok
Élénk megbeszélést vezet, amikor munkatársai egyszer csak vadul dobálózni ...
Jelölőtűs falak
A jelölőtűs falak mindennapi és praktikus termékek: tökéletes helyet ...
Prospektustartók, reklámállványok
Prospektustartó állványok, reklámállványok és prospektustartók nélkül bizonyára ...
Tartozékok fehér táblához
Felkészült a következő ötletelésre? Addig nem, amíg hiányoznak a táblához való ...
Tervezési táblák
Tervezőtábláinkkal éppen azt nyújtjuk, amire mindannyiunknak szüksége van a ...
Vetítőkocsik
Képzelje csak el: a következő prezentáció mobil segítőkkel és társakkal. A ...
Vetítőtáblák
Ennyi figyelem csak alig néhányakat illet meg: vetítőtábla vagy vetítővászon ...
Vitrinek
Jöjjön, és nézze meg alaposan! Vitrinjeinkre már önmagukban is jól esik ránézni. ...
Vitrinek
Ki, mit, mikor és hol? A fali vitrinek és az információs dobozok mindenütt ...

Prezentáció és előadás: minden érhető? De még mennyire!Egy jó előadó szavain egyszerűen csüng a közönség minden prezentáción vagy előadáson. Ám nem mindenki eredendően tehetséges beszélő. Ahhoz, hogy megértsék Önt, az információkat tudatosan adhassa át, és egyszerűen tökéletesen prezentálhasson, nem csak előadási tippeket kínálunk Önnek.A KAISER+KRAFT termékkínálatával magára irányíthatja a figyelmet, és minden egyes ténnyel egyszerűen lenyűgözheti a közönségét. Ez állópultokkal kezdődik, és a flipchartokkal még korántsem ér véget. Egyedül a fontos előadások előtti izgalmat nem tudjuk felszámolni. De nem is szeretnénk, hiszen egy kis lámpaláz hozzátartozik az egészhez.Legyen a legjobb a prezentációk és az előadások soránTartalom? Biztosan van belőle bőven elég a vállalatnál. A valódi kérdés az, hogyan tudja a lehető legjobban bemutatni magát a vállalatot és a kínálatát. Ez pedig egyre fontosabbá válik.A prezentációkhoz és előadásokhoz való segédeszközök célja, hogy szavait képekkel, diagramokkal és ábrákkal támaszthassa alá. Egyszerűbben szólva: ha a közönség minden érzéke érintett, az üzenet is meg fog érkezni!Minden termék saját meggyőző erővel rendelkezik, és kiválóan alkalmas például az ügyfelek vagy a látogatók folyamatos tájékoztatására – például klasszikus fali vitrinekkel. További termékek abban támogatják Önt, hogy ötleteit egyszerre önthesse szavakba és képekbe. Ez a fehér táblák és a falitáblák számára testhez álló szerep!A megfelelő prezentációs termékek titkával a prezentációs tanácsadói oldalunkon foglalkozunk. Egy kis titkot máris elárulunk a legjobb előadásokról: minél professzionálisabbak a felhasznált prezentációs eszközök, annál vonzóbbá válnak az információk a hallgató számára. A szem ugyanis fontos szerepet játszik az információk befogadásában.Kérdezni mindig érdemes!Szívesen segítünk Önnek a prezentációkkal és előadásokkal kapcsolatban – méghozzá olyan termékekkel, amelyekkel megfelelően nyomatékosíthatja mondanivalóját. További információkra vagy segítségre van szüksége például a vetítőkészülékekkel kapcsolatban? Gond egy szál sem, egyszerűen forduljon hozzánk. Nem tartunk Önnek hosszas előadást, ígérjük.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás