Munkahelyi pólók

Túl meleg van a tipikus hosszú ujjú munkaruhákhoz? Akkor van egy ötletünk! Munkavédelmi és láthatósági pólóink a legnagyobb melegben is megfelelő kényelmet és biztonságot nyújtanak Önnek a láthatóság tekintetében. A sárga és narancssárga jelzőszínek, valamint a fényvisszaverő csíkok ugyanis gondoskodnak róla, hogy mindenki azonnal észrevegye Önt. Most mindent megtudhat, amit a munkapólókról és munkaruhákról tudni érdemes, bármelyik évszakról legyen is szó!

A Munkahelyi pólók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Leipold+Döhle.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Méret

Rövid ujjú munkapólók: biztonság és kényelemTermészetesen mindig a biztonság az első. De miért kellene a forró napokon túl vastag munkaruhák alatt szenvednie? Válasszon inkább szellős munkapólót, amely nemcsak a láthatóságra vonatkozó előírásoknak felel meg, hanem a kényelmes viselet is mellette szól.Milyen munkapólók állnak rendelkezésre?Nálunk a szellős munkaruhák kínálatában a narancssárga és sárga színű láthatósági pólóké a főszerep.  • A fényvisszaverő csíkokkal ellátott narancssárga munkapólók az EN ISO 20471 szabvány szerinti 2. osztálynak felelnek meg, és olyan utakon viselhetők, ahol legfeljebb 60 km/h sebességgel közlekednek. Fontos kitétel: ez megfelelő látási viszonyok és viszonylag csekély forgalom esetén érvényes.

  • A sárga jelzőszínű munkapólók növelik a biztonságot az építkezéseken, a repülőtereken és a logisztikában. Kerékpárosok is viselhetik láthatósági munkamellény helyett, hogy feltűnőbbek legyenek a forgalomban.


Általánosságban elmondható: bárhol, ahol a saját biztonsága érdekében fontos, hogy feltűnő legyen, nyáron a munkapóló a megfelelő választás. Még akkor is, ha nincs kötelezően előírva. Ne feledkezzen meg a hozzá illő munkanadrágról sem, és jól jöhet egy munkakabát is, ha esetleg elromlik az idő.Mitől lesz jó egy munkapóló?A láthatóság mellett a jó munkapólók készítésekor más szempontokat is figyelembe vesznek, amelyek fontosak a munkaruházat és a nyári hőségben való munkavégzés tekintetében:  • A test vonalát követő szabás, kényelmes illeszkedés

  • UV-védelem a törzsnek (modelltől függően)

  • Lélegző anyag a nedvesség hatékony elvezetéséért

  • Rugalmas fényvisszaverő csíkok, amelyek követik a mozdulatokat

  • Gyorsan száradó szálak


Ahhoz, hogy ezek a tulajdonságok hosszú ideig megmaradjanak, a munkapólók csak alacsony hőfokon, öblítőszer és szárítógép használata nélkül tisztíthatók. A gyors száradásnak köszönhetően pillanatok alatt újra használatra készek. Ha a fényvisszaverő csíkok elhomályosulnak, leválnak vagy elvesztik fényerejüket, a pólót ki kell cserélni.Hány munkapólóval számoljunk személyenként?Ha a vállalat nevében Ön felelős a munkaruházat beszerzéséért a munkatársai számára, gyakran felmerül a kérdés, hogy mekkora mennyiség jusson egy főre. A ruházaton viselhető munkakabátokkal, munkamellényekkel vagy munkapulóverekkel szemben a munkapólók közvetlenül érintkeznek a bőrrel, és azokat általában melegben és intenzív fizikai munka közben viselik.Ezért ideális esetben minden munkanapra egy munkapólót kell biztosítani – esetleg további tartalékokkal. Még ha a használt póló gyorsan ki is mosható, nem szabad abból kiindulni, hogy a dolgozók minden nap elindítják a mosógépet. Más a helyzet, persze, ha Ön átvállalja ezt a feladatot a teljes állomány számára.Nem kérdezünk annyit – inkább válaszolunk. Ha bármilyen kérdése van a munkaruházattal és a munkavédelemmel kapcsolatban, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot!