Munkahelyi pulóverek

A munkapulóvernek két feltételt kell teljesítenie: először is, láthatóvá kell tennie viselőjét, hogy nagyobb biztonságot nyújtson számára, másodszor pedig védenie kell a hideg ellen, és melegen kell tartania viselőjét. Ezekre a célokra leginkább a jelzőszínű, például narancssárga vagy sárga, és fényvisszaverő csíkokkal is ellátott pulóverek alkalmasak. Ezek mellett azonban olyan, láthatóságot növelő hatás nélküli munkapulóvereket is tartunk, amelyek nemcsak különösen strapabírók, hanem puhák és kényelmesek is. Találja meg most az ideális munkapulóvert!

A Munkahelyi pulóverek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Leipold+Döhle.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Méret

Munkahelyi pulóverek és melegítőfelsők: Hi-Vis kivitel melegítő hatássalAki a szabadban vagy huzatos csarnokokban dolgozik, minden meleg rétegért hálás. A munkahelyi pulóverek és melegítőfelsők a kényelmes szabadidőruha kényelmét ötvözik a munkahelyi biztonsági előírásokkal. Így már nem gond a hideg szellő!Milyen munkapulóverek állnak rendelkezésre?Alapvetően két kategóriában kínálunk őszi és téli munkapulóvereket: az egyik a narancssárga vagy sárga színű láthatóssági ruházat, a másik a sokoldalú munkaruházat fázós szakemberek számára. Zöld színű munkahelyi melegítőfelsőink alkalmasak tereprendezéshez, a kék színű férfi munkapulóvereket elsősorban mesteremberek rendelik, a fekete, a khaki vagy a piros pedig gyakorlatilag bármilyen célnak megfelel.A hosszú ujjú és a teljes felsőtestet fedő, narancssárga vagy sárga színű Hi-Vis munkapulóverek a legszigorúbb láthatósági követelményeknek is megfelelnek – azaz az EN ISO 20471 szabvány láthatósági funkcióval rendelkező munkaruházatra vonatkozó előírásai szerint 3. osztályúak. Ez azt jelenti, hogy a legkülönfélébb munkákhoz szolgálhatnak ideális öltözetként, még kellemetlen időjárás esetén is:  • Vasúti és közúti munkálatok

  • Építkezések és szabadtéri munkaterületek

  • Vízépítési munkák

  • A rossz látási és időjárási viszonyok miatt kockázatos munkavégzés


Hogyan válasszak téli, őszi és átmeneti munkapulóvert?Legyen szó munkapólóról, munkakabátról vagy akár munkapulóverről: a ruházat optimális illeszkedése fontos biztonsági és kényelmi szempont. A pulóver nem lehet sem túl bő, sem túl szoros, hogy a textil és a bőr között hőréteg alakulhasson ki.Ügyelni kell arra is, hogy könnyen és szabadon tudjon mozogni a munkahelyi melegítőfelsőben – különösen, ha sok feladatot végez fej fölött vagy más teshelyzetekben.Hogyan moshatom a Hi-Vis munkapulóvereket?A munkaruházatot viszonylag gyakran kell mosni – még akkor is, ha érzékeny fényvisszaverő csíkok vannak rajta. Annak érdekében, hogy ezek ne veszítsék el fényüket, a munkapulóvereket mindig kifordítva, alacsony hőfokon és öblítő nélkül mossa. Lehetőleg a szárítógép használatát is mellőzze, jobb, ha a munkaruhákat vállfára akasztva szárítja.Amikor a fényvisszaverő csíkok tompábbá, mattá válnak, vagy akár teljesen el is vesztik fényvisszaverő képességüket, a munkapulóvert ki kell cserélni. Ha a pulóver már nem illeszkedik optimálisan, vagy nem melegít megfelelően – például a mandzsetták csökkenő rugalmassága miatt – az szintén annak a jele, hogy újat kell vásárolni.Szívesen adunk további munkavédelmi tippeket és tájékoztatjuk Önt munkaruházati kínálatunkról. Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot!