Öltözőrekeszek, zárható rekeszek

A közösségi helyiségek kialakítása már önmagában is egy tudomány. Nem hiszi? Akkor tekintse meg a ruhásszekrényeket és zárható rekeszeket felsorakoztató kínálatunkat. Acélszekrények, gardróbrendszerek, különálló zárható rekeszek, zárható rekeszes szekrények – meg fog lepődni, mennyi mindent ki lehet hozni a közösségi helyiségekből.

A Öltözőrekeszek, zárható rekeszek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: C+P, Wolf, eurokraft pro, eurokraft basic, BISLEY, Pavoy.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 739

Öltözőszekrények és zárható rekeszek: biztonságos tárolásAz öltözőszekrények és a zárható rekeszek olyan berendezési tárgyak, amelyek a tornatermekből, az uszodákból, az öltözőkből és az iskolákból egyszerűen nem hiányozhatnak. A sportosabbak értéktárgyaikat és ruháikat biztonságosan és kíméletesen szeretik tárolni, amíg a fitneszteremben súlyokat emelgetnek, vagy a golfpályán ütnek párat. A diákok és a tanulók könyveiket és kabátjukat a könyvtár előtt vagy az iskolaépület folyosóján biztonságosan elzárva tárolhatják, amíg odabent a tudásukat bővítik. A munkatársak a munkaruházatukat és a szabadidős ruházatukat is az erre a célra kijelölt ruhásszekrényekben tárolhatják.


Az öltözőszekrények vagy a zárható rekeszes szekrények tulajdonképpen már hétköznapi tárgyaknak számítanak, amelyek a vállalati munkatársak, valamint a középületek és szabadidős létesítmények látogatói számára magától értetődőek.Nálunk megtalálja, amit keres!Kínálatunkban számos különböző méretű és kialakítású öltözőszekrényt, gardróbszekrényt és zárható rekeszt talál – a legkisebbtől a legnagyobbig. Legyen szó akár acélszekrényről, fém gardróbrendszerről vagy különálló zárható rekeszről – a kínálat széles és kombinálható egymással. Ha egyedi kombinációt tervez, és a ruhaszekrényt egyesíteni kívánja a zárható rekeszkockával, akkor ügyeljen arra, hogy mindig ugyanolyan modelleket kombináljon egymással. Így egységes kép teremthető, és az egyes öltözőszekrények csekély ráfordítással egymáshoz rögzíthetők. Kérjük, ügyeljen arra, hogy az egyes alkotóelemek ugyanolyan méretűek legyenek. Online kínálatunkban extra széles, valamint extra magas öltözőszekrényeket is talál a legkülönfélébb funkciókkal. Emellett találhatók elé- vagy aláépített öltözőpaddal rendelkező gardróbszekrények is, amelyek révén a kabinoknál történő átöltözés még kényelmesebb lehet.Öltözőszekrények és zárható rekeszek – bármely területre a megfelelő tárolószekrényA webáruházunkban található öltözőszekrények a legkülönfélébb tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkeznek, és gyakran még többletértéket is nyújtanak bizonyos területeken. Általában a szellőzőnyílások vagy a szellőzőrések megléte olyan tulajdonság, amellyel minden jó gardróbszekrénynek rendelkeznie kell. Így biztosítható, hogy a tárolt ruhadarabok ne legyenek dohosak.


A szekrénylábaknak vagy a lábazatnak kímélnie kell a padlót. Emellett fontos, hogy az egyes öltözőszekrények tisztítása könnyedén elvégezhető legyen – ez perem nélküli belső rekeszekkel érhető el. A QUIPO márka öltözőszekrényei minden fontos tulajdonsággal rendelkeznek. Alap- és bővítőelemeik egy adott termékmodellen belül egyedileg kombinálhatók. Az öltözőszekrények és a rekeszek egyik legfontosabb tulajdonsága a zárhatóságuk. Az online kínálatunkban megtalálható öltözőszekrények hengerzárral, főkulccsal vagy praktikus zárrendszerrel rendelhetők. Fontos, hogy utóvásárláskor és bővítéskor ugyanazt a zármodellt válassza.


A zártípusok tekintetében kínálunk még lakathoz való szerkezeteket vagy biztonsági forgóreteszes zárat is, amely túlforgatással nem törhető fel. Az EUROKRAFT kiváló minőségű saját márka öltözőszekrény-modelljei emellett hárompontos reteszelést is kínálnak opcióként. Ebben az esetben a gardróbszekrény felső és alsó vége is reteszelődik. Ha azt szeretné, hogy az átöltözés nyugodtan történhessen, és kímélni szeretné a szekrényajtókat is, akkor gumiütközővel felszerelt öltözőszekrényt javaslunk. Az elektrolitikusan horganyzott öltözőszekrények és a nemesacél gardróbszekrények különösen alkalmasak nedves helyiségekbe. Az iskolákban vagy a nyilvános létesítményekben, ahol „erőszakosabb'' a kezelés, a rekeszeknek erős és hosszú élettartamú anyagból kell készülniük.A rekeszes szekrények, amelyeket a kaiserkraft az ilyen létesítményekbe javasol, robusztus acélból készültek, és a külső ívnek köszönhetően rendkívül ellenállóak. Bölcs befektetés, mivel a kiváló minőség garantálja, hogy a szekrények nem mennek hamar tönkre. Öltözőhelyiségekben és gardróbokban, ahol kevés hely van a berendezésnek, a helytakarékos szekrények és a Z-szekrények helytakarékos alternatívát kínálnak. Gyárakban, raktárakban, műhelyekben és irodákban a különböző méretű rekeszekkel rendelkező acélszekrények az iratok, a ruhák és a szerszámok tárolására szolgálnak. A rácsos gardróbszekrények és az ablakos zárható rekeszek révén még jobban áttekinthetők a tárolt tárgyak, hiszen mindenki számára láthatók.Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk – nagyon szívesen segítünk Önnek a továbbiakban!Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Tisztítószertartó szekrények | Teleszkópos sínek | Függő irattartók | Bútortrezorok | Zárható rekeszes szekrények | Öltözőszekrények | Justrite veszélyesanyag-tároló szekrények