Csiszolók, gyaluk

Professzionális famegmunkáláshoz: az elektromos csiszológépek és gyaluk megkönnyítik az asztalosmunkákat. Míg a rezgőcsiszoló simává teszi a természetes anyagok felületét, a gyalu egész rétegeket távolít el. Fedezze fel a választékot a kaiserkraft webáruházban!

A Csiszolók, gyaluk kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Bosch.

Csiszológépek és gyaluk: a hatékony famegmunkáláshozA fa időtlen anyag. A professzionális szegmenshez tartozó elektromos csiszológépekkel és gyalukkal a famegmunkálás egyszerű és hatékony. A modern modellekkel pillanatok alatt lesimíthatja a fa felületét.Mi a különbség a gyalulás és csiszolás között?A csiszológépek és gyaluk simává és vonzó, természetes megjelenésűvé teszik a fa felületét, továbbá előkészítik a fát a lakk vagy a védőbevonat felhordásához. Bár az eredmény hasonló, a két famegmunkáló elektromos szerszám a működési módjában különbözik egymástól.A csiszológépek szemcsés csiszolókoronggal dolgoznak, amely a szemcsemérettől függően csiszolja a fát, és kisebb egységeket távolít el róla. A praktikus elektromos szerszám precízen dolgozik, és kis felületekhez is alkalmas. A csiszológépek előkészítik a fát az olajhoz, lazúrfestékhez stb., mivel a csiszolt fafelületek jobban felveszik ezeket.Az elektromos gyaluk ezzel szemben rétegeket távolítanak el a fadarabok felületéről. Így a gyalult felületek további kezelés nélkül is szépen csillognak, és sima tapintásúak. A gyalu a régi lakkrétegek hatékony eltávolítására is alkalmas, így azt többnyire nagyobb méretű fa munkadarabok esetében használják.Mit tartsunk szem előtt a csiszológépek kiválasztásakor?Ha sarkokat vagy éleket szeretne simává varázsolni, akkor a rezgőcsiszoló a megfelelő választás, a vibráló csiszolólemez ugyanis csak kevés anyagot hord le. Az excentercsiszolók ezzel szemben a kerek csiszolókorong forgómozgása révén több anyagot távolítanak el a felületről. Ezek nagyobb felületek csiszolására alkalmasak.A professzionális csiszológépek és gyaluk általában nem újratölthető akkumulátorral működnek, nem véletlenül: esetükben ugyanis állandó teljesítményre van szükség. Vásárláskor figyeljen arra, hogy a csiszológépeket és gyalukat milyen felhasználási területre tervezték. A megmunkálni kívánt anyagtól, az átlagos felületmérettől és a munkadarabok alakjától függően különböző modellek lehetnek a legalkalmasabbak. A csiszolókorongokat is a készüléknek megfelelően válassza meg.Tanácsra lenne szüksége csiszológépek vagy hasonló termékek vásárlásához? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Segítőkész ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek más elektromos szerszámok kiválasztásában is – a sarokcsiszolóktól a fúrógépekig.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Fúró- és ütőkalapácsok | Munkahelyi lámpák | Munkapadok | Szemvédők | Munkahelyi kesztyűk | Kefék és reszelők