NICOLA

A fenntarthatóság és hosszú élettartam a NICOLA-nál egyesül
Nicola a felelősségteljes erdőgazdálkodásból származó és hosszú élettartamú termékekkel Önt is meg fogja győzni. Az office akktiv erős Nicola bútorai révén az irodahelyiségek nagyon rendezettnek hatnak.

A NICOLA kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 13
Nicola irodabútor-sorozat a felelősségteljes erdőgazdálkodás jelével
A Nicola irodabútor-sorozattal az office akktiv márka rendkívül kiváló minőségű és hosszú élettartamú irodabútorait kínáljuk, amelyek az egyedi kombinálhatóság és a klasszikus szín mellett az FSC-minősítéssel emelkednek ki. A Nicola bútorok tehát fenntartható befektetést jelentenek, hiszen kiváló minőségű kidolgozásuknak köszönhetően hosszú élettartam, és emellett még erőforrás-kímélő gyártás is jellemzi őket. Mindezek a tulajdonságok jellemzőek a VARIETY csoport sorozataira. A szekrények és a polcos szekrények három vagy öt iratrendező szinttel rendelhetők. A polcok magassága állítható, így a polcos szekrény elrendezése az egyedi igényekre igazítható. A Nicola irodabútor-sorozatban megtalálhatók kiváló minőségű teljesen fém zsanérokkal ellátott szekrények, valamint szekrény- és polcosszekrény-elemek is, amelyek az eltávolítható műanyag csúszótalpakkal egymásra rakhatók. A szárnyasajtós Nicola szekrények igény esetén zárhatók. A Nicola irodabútor-sorozat guruló kisszekrényei központi zárral zárhatók. A fiókok 80%-ig húzhatók ki, a függőirattartó-fiók pedig teljesen. Fiókelválasztó készletekkel és elválasztó lemezekkel lehetőség nyílik arra, hogy még nagyobb rend legyen a guruló kisszekrényben. A polcos szekrények, a szekrények és a guruló kisszekrények megrendelhetők ugyanabban a színben, mint a Nicola íróasztalok. Egyszerűen csak a világosszürke és a bükk-dekor szín között kell döntenie.

Mindig rendezett íróasztal a Nicola irodabútor-sorozattal
A Nicola irodabútor-sorozattal rendet teremthet az irodában. Nemcsak az írószertartó fiókkal rendelkező guruló kisszekrény segíthet a munkaasztalt rendezetten tartani, hanem az íróasztal funkcionalitása önmagában is. Ha időközben kinőné a munkafelületet, összekötő elemek és kiegészítő asztalok segíthetnek az irodai asztalon újra elegendő szabad felületet teremteni. Nagyméretű vízszintes kábelvezető tálca és levehető panelek biztosítanak kiegészítő függőleges tárolóhelyet a kábeleknek az asztal lábában, így a Nicola irodában az íróasztal mindig rendezettnek hathat. Semmi sem terelheti el a figyelmet a lényegről. A Nicola irodabútor-sorozat állítható magasságú íróasztalokat és fix alapmagassággal rendelkező irodai asztalokat is tartalmaz kínálatában. Az asztalokat, a polcos szekrényeket és a szekrényeket szétszerelve szállítjuk, ám egyetlen kattintással egyszerűen kiválaszthatja kiegészítő szolgáltatásként az összeszerelési szolgáltatásunkat is.