Személyi hálózatok

Tanácsadói szolgáltatás

Az Ön kapcsolattartója a kaiserkraft-nál

Örömmel adunk tanácsot. És ezt nem csak mondjuk, hanem tényleg így is gondoljuk. Nem számít, hogy milyen kérdéssel fordul hozzánk – legyen akár szó egy egyszerű termékről, vagy egy teljes munkahelyi berendezésről – megtaláljuk a válaszokat és a megfelelő megoldásokat, mindent Önnel közösen tervezünk meg. Világszinten vállaljuk e szolgáltatást és természetesen akár külföldről is rendelkezésére állunk. Nem kétséges: velünk mindig van személyes hálózata!

Ön dönti el, hogyan szeretne kapcsolatban lépni velünk:

Telefonos konzultáció

Tanácsadói szolgáltatás 487

Ha telefonszámunkat tárcsázza, biztos lehet benne, hogy a megfelelő kapcsolódási pontot választotta: egy szakértőnk fogja várni kérdéseit telefon másik végén. Nincsenek call center-ek, robotizált hívások. Pont ennek az ellenkezője: szakértőink várják és adnak Önnek tanácsot legyen szó bármilyen termékről, vagy egyéb szolgáltatásról.

Keressen minket!

E-mail: kaiserkraft@kaiserkraft.hu

Chat funkció

Online vásárolna, de mégis azonnali segítségnyújtásra lenne szüksége? Lehetősége van szakértő kollégáinkkal kommunikálnia egy chat ablakon keresztül. Ha esetleg munkaidőn kívül használná ezt a funkciót, természetesen hagyhat üzenetet is nekünk.

Tanácsadói szolgáltatás 467

Kapcsolatfevételi űrlapok / e-mail

Tanácsadói szolgáltatás 480

Kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével könnyedén teheti fel kérdéseit, hagyhat nekünk üzenetet, legyen szó bármilyen termékről, meglévő rendeléséről, vagy akár katalógusunkat igényelheti.

Vagy egyszerűen küldjön nekünk egy üzenetet e-mail címünkre: kaiserkraft@kaiserkraft.hu.

Helyszíni támogatás ( Key Account Manager )

Az Ön kihívásai egyúttal az mi kihívásaink is: helyszíni kollégánk örömmel dolgozik Önnel. Kérésére személyes találkozót tudunk Önnek ajánlani, ahol közösen tudjuk megtervezni és segíteni Önnek a megfelelő megoldások megtalálásában és megvalósításában. Éppen ezek a tevékenységek teszik a mindennapi munkát különlegessé.

Tanácsadói szolgáltatás 368