Telefonos konzultáció

Ha telefonszámunkat tárcsázza, biztos lehet benne, hogy a megfelelő kapcsolódási pontot választotta: egy szakértőnk fogja várni kérdéseit telefon másik végén. Nincsenek call center-ek, robotizált hívások. Pont ennek az ellenkezője: szakértőink várják és adnak Önnek tanácsot legyen szó bármilyen termékről, vagy egyéb szolgáltatásról.

Keressen minket!

E-mail: kaiserkraft@kaiserkraft.hu

Chat funkció

Online vásárolna, de mégis azonnali segítségnyújtásra lenne szüksége? Lehetősége van szakértő kollégáinkkal kommunikálnia egy chat ablakon keresztül. Ha esetleg munkaidőn kívül használná ezt a funkciót, természetesen hagyhat üzenetet is nekünk.

Kapcsolatfevételi űrlapok / e-mail

Kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével könnyedén teheti fel kérdéseit, hagyhat nekünk üzenetet, legyen szó bármilyen termékről, meglévő rendeléséről, vagy akár katalógusunkat igényelheti.

Vagy egyszerűen küldjön nekünk egy üzenetet e-mail címünkre: kaiserkraft@kaiserkraft.hu.

Helyszíni támogatás ( Key Account Manager )

Az Ön kihívásai egyúttal az mi kihívásaink is: helyszíni kollégánk örömmel dolgozik Önnel. Kérésére személyes találkozót tudunk Önnek ajánlani, ahol közösen tudjuk megtervezni és segíteni Önnek a megfelelő megoldások megtalálásában és megvalósításában. Éppen ezek a tevékenységek teszik a mindennapi munkát különlegessé.