Fúró- és vésőkalapácsok

Kemény anyagok megmunkálásához: a fúrókalapács a szakma igazi jolly jokere. A vésési és fúrási funkciónak köszönhetően a vésőkalapáccsal a falazatot és a betont is könnyedén feltörheti. Legyen szó kiegészítő fogantyúval ellátott fúrókalapácsról vagy mellékelt szerszámkofferrel ellátott modellről – nézzen körül a kaiserkraft webáruház kínálatában!

A Fúró- és vésőkalapácsok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Bosch.

Fúró- és vésőkalapácsok: kemény anyagok megmunkálásáhozA kemény betontól a tömör tégláig: fúró- és vésőkalapáccsal az ellenálló anyagokba is könnyedén fúrhat. Ezek az eszközök a kövön és a fémen is áthatolnak. A professzionális elektromos szerszámok nagy teljesítményűek, így használatuk nem igényel akkora erőkifejtést.Fúrókalapács: Mikor használjuk?Az ütvefúró működése a mechanikus ütés és a felhasználó által kifejtett ellenerő kölcsönhatására épül. A fúrókalapács ezzel szemben ütőművel rendelkezik. A tengelyirányú mozgás és a 3,2 joule körüli becsapódási energia révén a fúrókalapács szinte magától behatol a munkadarabba. Így a felhasználónak nem kell erőt kifejtenie, elég, ha pontosan vezeti a gépet. Különösen kemény anyagok, például vasbeton vagy falazat esetén a fúrókalapács a megfelelő választás, mivel csökkenti a dolgozók kifáradását. Ezenkívül vésési feladatokhoz is alkalmas.Vésőkalapács vásárlása: Mire érdemes ügyelni?A fúrókalapács kiválasztásakor az ütőerő mellett az alapjárati fordulatszám és a lehetséges fúrási vastagság is meghatározó tényező. Ezenkívül a szerszámot az anyagnak megfelelően kell kiválasztani. Fúrókalapács használható akkor, ha betont, falazatot, fát vagy fémet szeretne fúrni vagy vésni.A munkálatokhoz védőfelszerelés használata ajánlott. Viseljen szemvédő eszközt. Így védekezhet a felkavarodott por és törmelék ellen. Amikor a fúrókalapács fémrátéte nagy erővel a kőbe csapódik, az erős hanghatással is jár. Ezért hallásvédő eszköz használata is javasolt.Tanácsot szeretne kérni a megfelelő fúró- és vésőkalapács kiválasztásához? Szívesen segítünk: Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Fúrógépek és ütvefúrók | Porszívók | Sarokcsiszolók | Forgácsolószerszámok | Munkavédelmi lábbelik