Sarokcsiszoló, fémmegmunkálás

Fém, csempe és tégla csiszolásához: a sarokcsiszolók nélkülözhetetlenek az iparban. A kiegészítő fogantyúval ellátott modellektől kezdve a fémcsiszolókon át az egyenes csiszolókig – böngésszen a kaiserkraft weboldalon, hogy megtalálja az Ön tevékenységéhez leginkább megfelelő sarokcsiszolót.

A Sarokcsiszoló, fémmegmunkálás kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Bosch, KS Tools.

Sarokcsiszoló: vágási és csiszolási munkákhozA sarokcsiszolók nélkülözhetetlenek az építkezéseken és az iparban, hiszen megkönnyítik a fémeken, csempéken és téglákon végzett vágási munkálatokat. Sőt, ezekkel az elektromos szerszámokkal fémet és követ is lehet csiszolni. A sarokcsiszolók tehát sokoldalúak.A sarokcsiszolók típusaiÁltalánosságban megkülönböztetünk egykezes és kétkezes modelleket. A modern sarokcsiszolók azonban gyakran kiegészítő fogantyúval is fel vannak szerelve, vagyis az egykezes modellek gyorsan átalakíthatók kétkezes modellekké. Ez különösen akkor praktikus, ha vágási és csiszolási munkákat egyaránt szeretne végezni. Az egykezes sarokcsiszolók fém, beton stb. vágására alkalmasak. A kiegészítő fogantyú felhelyezése esetén ugyanazt a modellt kétkezes fémcsiszolóként is használhatja, és többek között hegesztési varratokat is kisimíthat.A vezetőtől eltekintve a sarokcsiszolók a motor teljesítményében különböznek. Kínálatunkban különböző teljesítményosztályokba tartozó modelleket talál. Minél magasabb az osztály, annál erősebb anyagokkal dolgozhat. Fémmegmunkáláshoz egyenes csiszológépeket is kínálunk. Ezekkel gyorsan és pontosan tudja marni, csiszolni és sorjázni a fémet. Ezeket a készülékeket kompakt kialakítás és praktikus szerszámvezetés jellemzi.Mire kell ügyelni sarokcsiszoló vásárlásakor?A kiváló minőségű ipari és hasonló felhasználásra tervezett sarokcsiszolót alacsony vibráció, elektromos biztonsági óvintézkedések és olyan részletek jellemzik, mint a közvetlen motorhűtés. Ennek eredményeként a professzionális modellek tartósak, és akár mindennapos ipari és kézműipari használatra is alkalmasak. A szükséges csiszoló- és vágókorongok gyorsan és kényelmesen kicserélhetők. Sok sarokcsiszoló porelszívó rendszerekkel is kompatibilis. Így gondoskodhat a munkahely tisztaságáról, a levegőt pedig mentesítheti a szállongó részecskéktől.Milyen biztonsági óvintézkedések fontosak a sarokcsiszolóknál?A fémcsiszolókkal végzett munka során szikrák és por keletkezik. Ezért a védőszemüveg és a lángmentesített munkavédelmi ruházat elengedhetetlen a dolgozók biztonsága érdekében.Segítségre van szüksége a sarokcsiszoló vásárlásához, vagy általános kérdései vannak a munkavédelem témájában? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen adunk Önnek tanácsot!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Fúró- és ütőkalapácsok | Fűrészek | Pneumatikus szerszámok | Kefék és reszelők | Feszítőszerszámok | Fogók