Kaparók, vakolókanalak, spaklik

A sima falakért és felületekért: a spaklik, vakolókanalak és kaparók segítségével a fugát vagy a csemperagasztót precíz rétegekben lehet felvinni. Vagyis ezek az optimális eszközök, ha a lehető legsimább és legprecízebb eredményt szeretné elérni. A kaiserkraft webáruházban spaklik, vakolókanalak és kaparók különböző változatait találja – így bármilyen felületen gyerekjáték lesz a munka.

A Kaparók, vakolókanalak, spaklik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: KS Tools.

Kaparók, vakolókanalak, spaklik – sokoldalú segítőtársak iparosoknak és a műhelybeLegyen szó csempézésről, tapétázásról vagy általános felújítási munkákról – a kaparók, vakolókanalak és spaklik a legkülönfélébb feladatokra alkalmasak. Megfelelően használva ezek a szerszámok a vakolóanyaggal együtt kisimítják az egyenetlenségeket éppúgy, mint a falakon és a padlókon lévő apró repedéseket és lyukakat. Így optimális alapot teremthet az adott felületen végzett további munkákhoz.Melyik kaparó, simító és spakli mire alkalmas?A finom repedésekhez kis méretű, kézreálló spaklit használjon. Így maximálisan az Ön kezében marad az irányítás a massza és a felület kezelésekor. A résekhez és a sarkokhoz a gittelő és a fugázó spaklik alkalmasak. Ezek különösen keskenyek, ezért a nehezen hozzáférhető helyeket is elérik. Ezekkel a modellekkel a kisebb léptékű munkákat is precízen végezheti. Hasonló precizitással dolgozhat a kaparóval is. Ezzel végezhet sorjázást is, vagyis az éles élek és sarkok lesimítását.Spaklival és vakolókanállal bőséges mennyiségben felviheti a felületre a csemperagasztót vagy a vakolóanyagot, és egyenletesen eloszlathatja rajta. Emellett ezekkel a praktikus kéziszerszámokkal a nem kívánt maradványokat is eltávolíthatja a falakról vagy a padlóról. Általánosságban elmondható, hogy ezekhez a tevékenységekhez a nemvas ötvözetből készült spaklik jelentik a megfelelő választást. Ezek kopás- és törésállók. Festéshez és tapétázáshoz használjon lapos, nemesacélból vagy kíméletes habgumiból készült spaklikat.Mire kell odafigyelni a spakli használatakor?A megfelelő vakolóanyag mellett a megfelelő formájú eszközre is szükség van a vakolási munkálatokhoz. Nagyobb felületek javítását széles spaklival végezze. A legjobb módszer, ha először nagy felületre, nagyjából egyenletesen viszi fel a keveréket, majd enyhe nyomással és félköríves mozdulatokkal, felülről lefelé húzza le.Megfelelő szerszámokat keres gipszkartonozáshoz, csempézéshez vagy tapétázáshoz? Akkor nézzen körül nálunk a spaklik, vakolókanalak és kaparók széles kínálatában! Ha kérdése van az egyes modellekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Szervizcsapatunk bármilyen kéziszerszámmal kapcsolatban szívesen ad Önnek személyesen tanácsot.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Csőtisztító szerszámok | Vágószerszámok | Videoszkóp-technológia | Porszívók | Súrológépek | Törlőkendők