Élvédelem, felületvédelem

Nincs csomag vagy raklap élek nélkül. Ha azt szeretné, hogy a szállítmány biztonságosan és sértetlenül érje el a címzettet, ne hagyja ki ezt a csomagolási trükköt: az élvédelmet – számos alakban, méretben és anyagból.

A Élvédelem, felületvédelem kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság

Élek és felületek védelme: Ütközés? Nem probléma!Még a masszív szállítandó áruknak is van egy Achilles-sarka, és ez általában a sarkoknál és a széleknél található. Spórolja meg a körülményes csomagolást, és használjon él- és felületvédő termékeket a nagyobb méretű és érzékeny termékekhez. A szállítóeszköz is profitál abból, ha a szállítás során nem kell többé az ütközések miatt aggódnia.
Költségszámítás és felhasználás: Mely szállítmányok igényelnek felület- és élvédelmet?Legyen szó akár egy kiváló minőségű anyagokból készült nagyméretű íróasztalról, akár egy pórusbetonblokkokkal telepakolt raklapról: a felület- és élvédelem mindig akkor fontos, amikor olyan nehéz, terjedelmes árukat szeretne a A-ból B-be szállítani, amelyek szilánkokra törhetnek vagy kiszakadhatnak.A védőtermékek biztosítják a termék kritikus pontjait, és egyúttal csökkentik a csomagolóanyagok szükségességét. Például egy íróasztal sérülésre hajlamos sarkainak védelméhez egyébként egy hatalmas kartonra lenne szüksége, amely elegendő helyet kínál ahhoz, hogy az egész bútordarabot alaposan kibélelhesse. Ez hely- és erőforráspazarlás lenne, és logisztikai szempontból megsokszorozná az erőfeszítéseket.Ugyanakkor a felület- és élvédő termékek bizonyos mértékig azt is biztosítják, hogy például a szállítójármű ne kopjon vagy sérüljön meg szilánkok miatt, amikor sok raklapnyi megfelelően rögzített, terjedelmes áruval van megrakodva.
Mit tesznek az él- és felületvédő termékek szállítás közben?A különböző anyagokból készült élvédők fontosak a rakománybiztosításban, mert velük a feszítőhevedereket szorosabban meg lehet húzni, és számos anyagon javítják a tapadást – a sérülés veszélye nélkül. Ez akkor is érvényes, ha a rakományt emelőszerkezet segítségével kívánja mozgatni.
Él, perem, sarok: Mikor melyik terméket használjam?A csomagolásnak és az áruknak természetesen mindig illeszkedniük kell egymáshoz. Ez vonatkozik mind az anyagra, mind a tárolóra, a súlyra, a méretekre és az optimális szállításhoz szükséges egyéb csomagolási összetevőkre.A kartonsarkak és -csíkok hasznosak a bútorszállításban vagy kiegészítő „védőrétegként'' a pántolószalagok alatt, a felületvédő háló biztosítja a tömör fémfelületek épségét. A raklapokra pakolt nehéz falécekhez a műanyagból készült, különböző kivitelű sarok a megfelelő választás.Kemény papírtokokat is tartunk a tervek, nyomtatványok vagy egyéb dokumentumok szállításához, és a teleszkópos szállítási tokokkal különösen praktikus alternatívát kínálunk Önnek a termék védelmére.Még több tippet talál a sikeres szállítási logisztikához a csomagolóanyagokról szóló vásárlási tanácsadónkban!Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Élvédők | Összehajtogatható kartonok | Sarokvédők | Kézi lecsévélők | Végtelenített fóliazacskók | Zsugorfóliák | csomagolási feláras tartozékok | TRESTON csomagolóasztalok