Tömlő- és kábelfelcsévélők

Botlásveszély, kábelrengeteg, összegabalyodott tömlők – a soha viszont nem látásra! A tömlő- és kábelfelcsévélőkkel minden egyszerűen tekercsre rendezhető. A nagyobb biztonság érdekében az építkezéseken, a műhelyekben vagy a garázsokban. Egyszerűen le kell tekerni a megfelelő tömlő- vagy kábelfelcsévélőt, majd a használat után újra feltekerni. Így azonnal minden szépen a helyére kerül.

A Tömlő- és kábelfelcsévélők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic, eurokraft pro, HAZET.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Bruttó ár
  98031
  98031
  519303
  519303
  -
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 16

  Tömlő- és kábelfelcsévélők – szakszerűen rendben tartva  A hobbikertészek, zenészek és ipari munkások egyaránt szembesülnek ezzel a veszélyes helyzettel: gondatlanul heverő kábelek és tömlők. Szerencsére létezik egy megoldás, amely védelmet nyújt mindazoknak, akiknek az áram, a víz, a levegő vagy az olaj szállítása során nagyobb távolságokat kell áthidalniuk, és nincs kedvük a fárasztó tekercseléshez.  A kaiserkraft oldalán professzionális tömlő- és kábelfelcsévélőket is talál, különösen építkezésekhez, műhelyekbe vagy garázsokba. Ez megkönnyíti a rendrakást, így semmi sem marad szanaszét.  Tekercselés tekerés nélkül  Még a jó öreg dob segítségével is megelőzhető a botlásveszély. Viszont van egy hátránya: a tekerés. Az automata tömlő- és kábelfelcsévélőkkel megspórolhatja a fárasztó kézi tekerést. Egy gyors húzás elég ahhoz, hogy a tömlő vagy a kábel rendbe szedje magát, méghozzá nagyon gyorsan. Annak érdekében, hogy a felcsévélő ne váljon botlásveszélyessé, a legtöbb modellünket a falra is felszerelheti.  Különböző igényekre kialakított modellek  A kábel vagy tömlő csak az első kérdés, amikor a megfelelő felcsévélőt keresi. A következők is fontos szerepet játszanak:  • Mit szállít: áramot, olajat, vizet, levegőt vagy gőzt?

  • Milyen méretekre van szüksége? Felcsévélőink különböző hosszúságú és névleges szélességű kábelekkel és tömlőkkel kaphatók.

  • Hová kerüljön a tömlő- vagy kábelfelcsévélő, a padlóra vagy a falra?

  • Milyen környezetben használ tömlő- vagy kábelfelcsévélőt? A kaiserkraft oldalán higiénikus rozsdamentes acélból készült házzal rendelkező, valamint kültéri használatra szánt, ütésálló műanyagból készült felcsévélőket is kaphat. További érdekességek a forgatható tömlőtartó kengyel, a duplex fék és az olajálló vezeték.


  A kérdés az, hogy mire van még szüksége – a veszélyes anyagok kezeléséhez szükséges tartozékokra, például hordókezelésre, szivattyúkra vagy PC-bútorokra? Tekintse meg most a raktárba, gyárba és irodába szánt nagy választékunkat. Szívesen adunk Önnek tanácsot a választással kapcsolatban.  Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:  Gumiszőnyegek | Munkahelyi szőnyegek | LED-kijelzők | Vágógépek | Mennyezeti ventilátorok | ESD szőnyegek