Többcélú létrák, teleszkópos létrák

A létrák között a legsokoldalúbb megoldást képezik az univerzális létrák és a teleszkópos létrák. A nagy teherbírásuknak, a kiváló minőségű kidolgozásuknak és a rendkívüli stabilitásuknak köszönhetően még a legmagasabban lévő munkaterületet is elérheti velük.

A Többcélú létrák, teleszkópos létrák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Altrex, KRAUSE, HYMER, MUNK, Telesteps, euroline, Layher.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Tulajdonság
Relevancia szerint
Modell száma: 31

Univerzális létrák és teleszkópos létrák – sokoldalúan törhet a magasbaÁllólétra vagy támaszlétra? Megspórolhatja a kérdést, ha a kaiserkraft egyik univerzális létrája mellett dönt. Ez ugyanis fallal és anélkül is használható.
Egy létra minden esetreSzámos univerzális létra három részből és egy kitolható létraelemből áll. Más típusok felállíthatók állólétraként és szükség esetén kihajthatók támaszlétrává. Emellett vannak olyan modellek, amelyek kiegészítőleg lépcsős létraként vagy akár baklétraként is használhatók. Minden változat előnye, hogy egyetlen létrára van szükség a különböző felhasználási célokra. A magasság szempontjából is rugalmas maradhat. Ehhez olvassa el a tanácsadónkat, amelyben további információt talál a létraméret kiválasztásával kapcsolatban.Létráinknak van egy további közös tulajdonsága – az átfogó biztonsági felszereltség. Modern zsanérrendszerek, csúszásmentes létratalpak és lehetőség csúszásmentes fellépőfelületek utólagos felszerelésére. Az univerzális létrák és a teleszkópos létrák mindennel rendelkeznek, amire Önnek és a munkatársainak a stabil álláshoz szüksége lehet. A vásárlási tanácsadónkban részletesen olvashat arról, mit érdemes tudnia a létrák biztonságos kezelésével kapcsolatban, valamint mire kell ügyelni az ergonómia szempontjából.
Még több lehetőség a magasba törniNem számít, hogy fél vagy tíz méterre törne fel a padlótól, és az sem, hogy festés vagy csavarozás a munka: kínálatunkban számos különböző felhasználási esetre talál széles választékban létrákat és állványokat, kezdve a fellépőktől egészen a dobogós és emelvényes létrákig.