Elektromosan magasságállítható íróasztalok

Korábban így szólt a fáma: aki sokat pihen, az berozsdásodik. Manapság azonban sokkal inkább arról van szó – különösen azok esetében, akik nyolc vagy annál is több órát töltenek az irodában –, hogy aki sokat ül, az sokat veszít! Mi a megoldás? Állítható magasságú íróasztalaink. Üléshez alkalmas íróasztalunkból gyorsan álló íróasztal varázsolható. Ha további információkra is kíváncsi, tekintse meg az állítható magasságú íróasztalok előnyeinek összefoglalóját.

A Elektromosan magasságállítható íróasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic, eurokraft pro, Topstar.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 16

Állítható magasságú íróasztalok – mozgásban maradniManapság az ücsörgés hozzátartozik a munkahelyi mindennapokhoz. Nem csoda, hogy szinte minden harmadik felnőtt rendszeresen panaszkodik hátfájásról. Ebben csak az segít, ha ülés közben ügyelünk az egészséges testtartásra, és gyakrabban állunk fel. A kaiserkraft állítható magasságú íróasztalaival mindkettő lehetséges.Miért jó, ha állítható magasságú?Végtére is egy normál íróasztal is jó lehet a megfelelő magasságban? Ezzel csak az a probléma, hogy a megfelelő magasság változik – például a munka jellegével vagy az irodai szék beállításával.Ezenkívül a munkatársaknak egy hagyományos íróasztalnál ülve kell maradniuk. Ülő-álló munkahellyel viszont az e-maileket akár állva is feldolgozhatják. Bár megterhelőnek tűnhet, jó érzés, és még egészséges is. A rendszeres mozgás munka közben ugyanis serkenti a vérkeringést, és megelőzi a hátfájást. Ezáltal munkatársai jobban tudnak koncentrálni a munkára, és kevesebb a betegállomány is. Ezzel mindenki nyer.Hogyan állíthatja az állítható magasságú íróasztalokat?Manuálisan hajtókarral vagy elektromosan. Az elektromos íróasztaloknál mindössze egy gombot kell megnyomni a fokozat nélküli állításhoz. Így még a spontán helyzetváltozások sem okoznak gondot. Néhány asztal kiegészítőleg memóriafunkcióval is rendelkezik. Segítségével több kedvenc magasság eltárolható – rendkívül praktikus gyakori állítgatásnál.Milyen tulajdonságokra érdemes figyelnie?Az állítható magasság csak egy dolog. Emellett az alábbi választási lehetőségek állnak rendelkezésére:  • Manuális vagy elektromos: a manuálisan állítható magasságú íróasztalok képezik a kedvezőbb árú változatot. Az elektromos motorok kényelmet biztosítanak, elsősorban olyan kiegészítő funkciókkal, mint a memóriagombok.

  • Méret: a kaiserkraft kínálatában az álló íróasztalok különböző méretekben találhatók meg, a kompakttól és helytakarékostól kezdve egészen az igazán nagy méretekig.

  • Alak: a klasszikus téglalap nem felel meg az igényeinek? Akkor válasszon ívelt alakú asztalt vagy például összekapcsolt munkaasztalokat.

  • Extrák: egy rendezett munkahelyhez ideális lehet egy kábelvezető tálca. Egy ballon alakú bővítőasztal kiegészítő helyet teremt a kis körben zajló megbeszélésekhez.

  • Megjelenés: fontos a kinézet is. Ahhoz, hogy az új állítható magasságú íróasztala jó benyomást keltsen, a kínálatunkban megtalálható asztalok elegáns megjelenéssel és különböző színekben rendelhetők, kezdve a juhar-dekortól a világosszürkén át egészen a fehérig.


Milyen tartozékok járulnak még hozzá az ergonomikus munkahelyhez?A legjobb asztal egy jó székkel együtt teljesedhet csak ki. Ezért webáruházunkban székek különösen nagy választékát találja, kezdve a munkahelyi zsámolyoktól az álláskönnyítőkön át egészen a görgőkkel felszerelt irodai székekig. A közvetlenül az állítható magasságú íróasztalnál való tároláshoz kifejezetten jó választást jelentenek a görgős konténerek. Még több tárolóhelyet nyújtanak az olyan irodabútorok, mint a szekrények és a polcos szekrények.Végül még egy tipp – vagy inkább kettő: vegye figyelembe az érvényben lévő, munkahelyek berendezésére vonatkozó irányelveket, és ha kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk Önnek a választásban.