Etikettek, címkeadagolók

Csak helyezze fel, és már kész is! Ha a címkézésre kerül sor, nincs vesztegetnivaló idő. Még jó, hogy a címkeadagolóink és a címkéink olyan praktikusak és megbízhatóak, hogy egy cseppet sem kell aggódnia az idő miatt …

A Etikettek, címkeadagolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: magnetoplan.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Szélesség [mm]
12
12
283
283
-
Relevancia szerint
Modell száma: 13

Címkék és címkeadagolók: gyors címkedzsungel bonyolult küldeményes tasak helyettHa az a benyomása, hogy a logisztika területén a címkeőrület egyre csak növekszik, akkor el kell mondjuk, hogy igaza van. Az őrület mögött azonban módszertan húzódik: a címkéket és a függőcímkéket gyorsan kinyomtatják, felhelyezik, és digitálisan olvasható szállítási információkat szolgáltatnak. Ilyen méretű információtartalomhoz korábban rendkívül hosszú szállítójegyek és burjánzó fuvarlevelek voltak szükségesek. Ezért érdemes a gyors címkedzsungelre más szemszögből tekinteni.
Miért fontosak a címkék?A legjobb esetben a kartonon vagy a nyitott tárolódobozon lévő címkék mindegyike világos célt tölt be. Tartalmazza az összes fontos információt a tartalomról, méghozzá megfelelő ábrázolásban.A digitális forradalomnak köszönhetően a szállítási és a termékinformációk ma már nem hosszú szövegként vannak jelen rengeteg csomaghoz mellékelt papíron, hanem takarékos címkékként QR- vagy vonalkódokkal és más kódformákkal.A szükséges figyelmeztető címkékkel vagy kezelési utasításokkal egy megfelelően jelölt csomagnál már nem lehet kérdés, hova kell vinni, és mit (nem) szabad vele tenni.Ezenkívül a kódolt címkékkel nincsenek nyelvi akadályok, és megfelelő bevonat mellett nem okoznak gondot a különböző éghajlatok vagy időjárási viszonyok sem. Milyen más fizikai információhordozó állíthatja ezt magáról, amely az egész világot bejárhatja?
Szükségesek a címkeadagolók?Ha nem szeretne időt veszíteni a tapadócímkék leoldásával és felhelyezésével, akkor igen! Ez különösen fontos akkor, amikor például kis fóliatasakokat szeretne árcímkével ellátni.Kézzel ez időigényes lenne. „Árpisztollyal'' jóval gyorsabban megy. A címkét egyszerűen tisztán elhelyezheti, és nem kell a fóliatasakhoz érnie.Mivel sok címkeadagoló megfelelő számlálóval is rendelkezik, a készleteket sokkal egyszerűbben rögzítheti és nyomon követheti. Szüksége van még jó érvre?További csomagolóanyagokat és elengedhetetlen szállítási tartozékokat, például mérlegeket is talál a webáruházunkban. Szívesen segítünk Önnek személyesen a kiválasztásban.