Márka
+
Tulajdonság
+
Terméktípus
+

Szállító molnárkocsik

A szállítókocsik ideálisak a legkülönfélébb tárgyak rendezett szállításához. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy olyan sokoldalú segítők, amelyek számos dolgot megkönnyítenek. Például a nehéz tárgyak cipelését. Szállítható velük mosógép vagy hűtő, csomagok, italos rekeszek, költözéshez használt kartondobozok, abroncsok, élelmiszeres rekeszek és így tovább, és így tovább. A sort szinte a végtelenségig folytathatnánk.

A Szállító molnárkocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MATADOR, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, QUIPO, RuXXac, Kongamek.

Legkeresettebb
Modell száma: 58
Nézet:
Szállító molnárkocsik – zsákszállító molnárkocsik és ergonomikus lépcsőjáró molnárkocsik
A szállító molnárkocsik évek óta a rendkívül fontos segítőknek számítanak, és számos ágazatban elengedhetetlenek. Nem számít, hogy a gasztronómia területén vagy épp az italpiacon kell-e sörökkel tele ládákat szállítani. A szállító molnárkocsik segítenek mindkét helyen, emellett a csomagküldő vállalkozásoknál, az építkezéseken, de még az utazási szolgáltatóknál is. A szállító molnárkocsik különböző célokra készülhetnek. Az egyszerű zsákszállító molnárkocsi az évek során rendkívül sokat fejlődött. Létrejöttek lépcsőjáró molnárkocsik, rakodó molnárkocsik és székszállító molnárkocsik, valamint ergonomikusan kidolgozott szállító molnárkocsik is az egészséges munkavégzés érdekében. Nagyobb szállítási távolságokra alkalmasak azok a kézi szállítókocsik, amelyekkel a rendkívül nagy rakfelület révén nagy mennyiségű rakomány egyetlen úttal elszállítható. A szállító molnárkocsik, ahogy a görgős csomagszállítók is a gyors és egyszerű szállítást szolgálják. A fix modellek mellett időközben rugalmas változatok is megjelentek. Az összecsukható szállító molnárkocsik különösen helytakarékosak, és különböző területeken alkalmazhatók. Így könnyebb őket magunkkal vinni. Ezek a szállító molnárkocsik különösen alkalmasak rendezvényekhez és vásárokhoz. A webáruház eszközválasztéka rendkívül széles, így biztosan gyorsan megtalálja a céljainak megfelelő szállítóeszközt.

Szállító molnárkocsik erős márkáktól
Webáruházunkban nemcsak sokféle változatban találhatók szállító molnárkocsik, hanem jól ismert márkáktól is. A QUIPO és az EUROKRAFT szállítóeszközök és kocsik kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. Legfeljebb 500 kg teherbírással rendelkező szállító molnárkocsik és összecsukható zsákszállító molnárkocsik is megtalálhatók kínálatunkban. A lapátmélység segítségével állapítható meg, milyen szállítmányhoz alkalmasak az eszközök a leginkább. Ha lépcsőket kell áthidalni vagy a molnárkocsit beépítetlen talajon kell mozgatni, az előző mellett fokozott figyelmet kell fordítani az abroncsokra is. Az oldalanként három kerékkel rendelkező lépcsőjáró molnárkocsikra rendkívüli funkcionalitás jellemző. Az opcionális konzolok segítségével ezek a rendszerek emellett kényelmes székszállító molnárkocsivá bővíthetők. A szállítmány törékenysége és a munkakörnyezet függvényében a szállító molnárkocsik rendelhetők levegővel töltött abroncsokkal vagy tömörgumi abroncsokkal. Legyen szó akár rakodó molnárkocsikról, dobozszállító molnárkocsikról vagy zsákszállító molnárkocsikról: az erős acél- és alumíniumszerkezeteknek köszönhetően a szállítóeszközök rendkívül robusztusak és ellenállóak. A megfelelő termék kiválasztásánál nem szabad alábecsülni a megtenni kívánt távolságot sem. Nagyobb távolságokra a kényelmes, erős profilú fogantyúk és a kerekek jó futása is fontos szerepet tölt be.