Szállító molnárkocsik

A szállítókocsik ideálisak a legkülönfélébb tárgyak rendezett szállításához. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy olyan sokoldalú segítők, amelyek számos dolgot megkönnyítenek. Például a nehéz tárgyak cipelését. Szállítható velük mosógép vagy hűtő, csomagok, italos rekeszek, költözéshez használt kartondobozok, abroncsok, élelmiszeres rekeszek és így tovább, és így tovább. A sort szinte a végtelenségig folytathatnánk.

A Szállító molnárkocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, eurokraft basic, MATADOR, RuXXac, Kongamek.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Tulajdonság
  Teherbírás
  Teherbírás molnárkocsiként
  Teherbírás fellépőként
  Súly
  Létratípus
  Lapátszélesség
  Lapátmélység
  Fokok száma dobogóval együtt
  Dobogómagasság
  Anyag
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 52

  Molnárkocsi – multitálentum különböző kivitelben  Zsákszállító molnárkocsi, szállítókocsi, rakodó molnárkocsi – a szállítóeszközök klasszikusának olyan sok neve van, mint amennyi helyen bevethető. Mi teszi olyan nélkülözhetetlenné és miben különbözik egyik molnárkocsi a másiktól?  Miért olyan praktikusak a zsákszállító molnárkocsik  A munka tulajdonképpen az erő és a távolság szorzata. Erre épül az emelő alapelve. Ez azonban arra is választ ad, miért tud Ön egy szállítókocsival problémamentesen megemelni és szállítani egy hűtőszekrényt – külső segítség, éveken át tartó testépítés és porckorongsérv nélkül.  A szállítókocsik egyszerűen kezelhetők, helytakarékosan tárolhatók és sokféle szállítandó árunál használhatók.  Költözéstől a csomagszállításig: erre használhatók a szállítókocsik  Gyorsan át kellene vinni három rakásolható tárolót a melléképületbe, a hűtőszekrényt a szállítóautóba vagy egy csomagot a bejárati ajtóig? A megfelelő zsákszállító molnárkocsival ez semmi problémát nem jelent. Legyen az négyszögletes, kerek vagy cilinderforma, nehéz vagy könnyű, egy jó molnárkocsi sok mindent elszállít. Ennek ellenére nem minden szállítókocsi alkalmas mindenféle szállításhoz.  Összecsukható vagy nem – ezek a különbségek  Első pillantásra mindegyik ugyanúgy néz ki. Az első használatnál azonban egyértelművé válik a különbség. Az, hogy Önnek melyik a legmegfelelőbb, attól függ, mit és hová szeretne szállítani:  • Ha motorblokkokat vagy nehezebb dolgokat szeretne nagyobb területen tologatni, legjobb választás az acélból vagy aluminiumból készült masszív zsákszállító molnárkocsi. Ez akár 400 kilogramm súlyt is elbír.

  • Inkább kisebb és kézreálló kocsira van szüksége? Az összecsukható szállítókocsik elférnek minden csomagtartóban, mégis hihetetlenül jól teljesítenek. Ez rendezvényeken, expókon vagy költözésnél igen kifizetődő. Csak a lépcsőkön való szállításnál csökken a hatékonyságuk, nagyjából a felére.

  • Ha már a lépcsőknél tartunk: a lépcsők meghódítására leginkább a lépcsőjáró molnárkocsijainkat ajánljuk.


  Ezeken kívül nálunk extra nagy méretű lapátokkal felszerelt molnárkocsit, vagy szék és abroncsszállító molnárkocsit is talál. Ezzel szinte mindent mozgásra bírhat.  Megfelelő kerekek szállítókocsijához  Egy stabil váz csak a megfelelő kerekekkel együtt kiemelkedő. Nálunk a könnyen mozgó, kisebb egyenetlenségeknél is jól csillapító légtömlős abroncsok széles választékától egészen a defektmentes poliuretán változatokig mindent megtalál. Az, hogy mikor melyik abroncsot érdemes használni, a környezettől függ. Bizonytalan a döntésben? Mi szívesen segítünk Önnek választani.  Gondoljon a rakomány megfelelő biztosítására is, például feszítőhevederekkel. Ezeket is megkapja nálunk, mint ahogyan a kerekek és görgők széles választékát és további tartozékokat.  Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:  Aluminiumládák | Alumínium szállítóládák | Nedves ragasztószalag | Kézi emelőkocsi | Öntapadós címkék | Emeléssegítők | MATADOR szállítókocsi