+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
 

Virágcserepek

Megfelelő virágcserepekkel nemcsak a bejárati területeket szépítheti meg, hanem el is választhat egymástól területeket. Inspirálódjon javaslatainkkal!
16 termék található
| | |
16 termék található

Virágcserép: hogy a zöld dekoráció még jobb benyomást keltsen!



Ha reprezentatív vállalati területekről van szó, a dekoráció területén a határ a csillagos ég. Ez pedig azt jelenti, hogy nyugodtan állítson fel buja zöld és virágzó növényeket nagy virágcserepekben, válasszon csak feltűnő színeket vagy szokatlan levélformákat, és minimális erőfeszítéssel gondoskodhat a pozitív benyomásról. A vállalat kültéri területein is jó benyomást keltenek a virágcserepek. Egyszerűen helyezze egy ülőpad mellé, és máris jó érzést kelthet a munkatársakban.



Milyen virágcserepek megfelelőek a különböző növényekhez?



Egyes növények gyökerei függőlegesen nőnek, és mélyre hatolnak, mások pedig inkább széltében növekednek a földben. Ez utal rá, milyen méretű cserépre van szükség. Emellett nincs is sok értelme kis helyre túl sok növényt elültetni, ugyanis minden növénynek helyre van szüksége a növekedéshez és elegendő földre a tápanyagok felvételéhez.



Vizuális szempontból igazítani kell egymáshoz a növényt és a virágcserép méretét. A magas, karcsú zöld vagy virágzó növényekhez keskeny, magasabb virágcserép illik. Az alacsony növésű zöldek pedig imádják a kocka alakú cserepeket.



Az időjárásálló felület stílusát tekintve a „hasonló hasonlót vonz'' elv érvényes. Az erőteljes, modern növények hasonlóan minimalista virágcserepekben néznek ki legjobban, a romantikus, virágzó növények pedig nyugodtan kiegészíthetők „kerítés'' megjelenésű virágcseréppel. Végtére is ez illik hozzájuk a legjobban.



Melyik a jobb: virágcserép görgőkkel vagy anélkül?



Praktikussági szempontból a görgőkkel felszerelt virágcserepek a nyerők. Nincs szükség az áthelyezésükhöz szállító alvázra, és például egzotikus növényeket egy pillanat alatt bevihetünk a melegre a téli hideg ellen.



Teraszokon, ügyfélterületeken vagy büfékben is előnyösek a mobil virágcserepek, ugyanis teljesen igény szerint lezárhatók velük különböző területek, felállíthatók lugasok vagy néhány mozdulattal átalakítható a dekoráció.



A görgők nélküli virágcserepek pedig ott jelentik a legjobb választást, ahol kifejezetten igényes, minőségi és reprezentatív benyomásra van szükség. A görgők ugyanis a folyamatos változásra, az átmenetiségre utalnak. A megfelelő benyomás érdekében a vállalat fontos területein nem jó ezt sugallni.



A vállalati területek igényes kialakításához további termékeket talál a kínálatunkban. Kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás