Prospektustartók, reklámállványok

Prospektustartó állványok, reklámállványok és prospektustartók nélkül bizonyára hiányérzetünk lenne. Hová helyezné nélkülük az ügyfeleknek, látogatóknak és érdeklődőknek szóló szórólapokat, brosúrákat és további reklámanyagokat? Jó hír, hogy nálunk a legkülönbözőbb reklámállványok és prospektustartók széles kínálatát találhatja.

A Prospektustartók, reklámállványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: helit, DURABLE, eurokraft pro, magnetoplan, MAUL.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 58

Prospektustartó állványok és reklámállványok: a nyomtatott anyagokat a legjobb oldalukról mutathatja beBár a nyomtatott média egyre inkább teret veszít, reklám- és népszerűsítő anyagként továbbra is fontos szerepet tölt be. Különösen akkor, ha a brosúrák, a prospektusok vagy a katalógusok kialakításánál a legújabb trendekre támaszkodik. A tökéletesen kialakított nyomtatott anyagokat természetesen tökéletesen kell prezentálni is ahhoz, hogy az emberek elolvassák és magukkal vigyék őket. Itt jönnek képbe a prospektustartó és a reklámállványok.Melyik prospektustartó és reklámállványt hol érdemes használnom?Különböző modellek széles választékát kínáljuk, amelyek mindegyike tökéletesen igazítható reklámcélú használatra és a vállalatánál való használatra.A terjedelmes prospektustartó állványok és prospektustartók számos promóciós anyagnak helyet tudnak biztosítani – ugyanakkor sok helyet igényelnek, hogy figyelemfelkeltő hatásuk érvényesülhessen.


Az átlátszó vagy nem átlátszó polisztirolból készült fali displayek nem ismerik ezt a problémát. Ügyelnie kell azonban, hogy a reklámanyag a formátumát és a tájolását (álló vagy fekvő) tekintve illeszkedjen a tartóhoz, különben rendezetlen hatást kelt. Mivel ez a változás kevésbé feltűnő vizuálisan, a felkínált dokumentumokat megfelelően feltűnően kell megtervezni, hogy az emberek magukkal vigyék őket.Az asztali állványok ideális kiegészítők lehetnek pultokon a bejáratnál vagy vásárokon és kongresszusokon. Várókban is ízlésesen elrendezhet segítségükkel például DIN A4 méretű katalógusokat.Egyébként a fenti termékek nem csak arra szolgálnak, hogy ellássák a látogatókat vagy a kiállítások vendégeit a fontos képanyagokkal. A termékek vállalaton belüli prezentációkhoz és előadásokhoz is használhatók, például munkatársi újságok szembetűnő bemutatásához.Mire ügyeljek a prospektustartó és a reklámállványok felállításánál?A maximális hatást úgy érheti el, ha a prospektustartót nem zavarhatja meg vizuálisan más információhordozó. Ide tartoznak például az információs táblák vagy a vitrinek. A kivétel: ha a vitrin tartalma közvetlenül az állványon lévő brosúrákra vagy prospektusokra utal, ugyanis ezzel nagyobb eséllyel irányíthatja át a vitrin figyelőjének figyelmét!Maradt még kérdése? Forduljon hozzánk bizalommal – szívesen állunk rendelkezésére tanácsainkkal.