+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Szélesség
Súly
Papírformátum
Mélység
Mely papírmérethez
Magasság
 

Prospektustartók, reklámállványok

Prospektustartó állványok, reklámállványok és prospektustartók nélkül bizonyára hiányérzetünk lenne. Hová helyezné nélkülük az ügyfeleknek, látogatóknak és érdeklődőknek szóló szórólapokat, brosúrákat és további reklámanyagokat? Jó hír, hogy nálunk a legkülönbözőbb reklámállványok és prospektustartók széles kínálatát találhatja.
72 termék található
| | |
72 termék található

Prospektustartó állványok és reklámállványok: a nyomtatott anyagokat a legjobb oldalukról mutathatja beBár a nyomtatott média egyre inkább teret veszít, reklám- és népszerűsítő anyagként továbbra is fontos szerepet tölt be. Különösen akkor, ha a brosúrák, a prospektusok vagy a katalógusok kialakításánál a legújabb trendekre támaszkodik. A tökéletesen kialakított nyomtatott anyagokat természetesen tökéletesen kell prezentálni is ahhoz, hogy az emberek elolvassák és magukkal vigyék őket. Itt jönnek képbe a prospektustartó és a reklámállványok.Melyik prospektustartó és reklámállványt hol érdemes használnom?Különböző modellek széles választékát kínáljuk, amelyek mindegyike tökéletesen igazítható reklámcélú használatra és a vállalatánál való használatra.A terjedelmes prospektustartó állványok és prospektustartók számos promóciós anyagnak helyet tudnak biztosítani – ugyanakkor sok helyet igényelnek, hogy figyelemfelkeltő hatásuk érvényesülhessen.


Az átlátszó vagy nem átlátszó polisztirolból készült fali displayek nem ismerik ezt a problémát. Ügyelnie kell azonban, hogy a reklámanyag a formátumát és a tájolását (álló vagy fekvő) tekintve illeszkedjen a tartóhoz, különben rendezetlen hatást kelt. Mivel ez a változás kevésbé feltűnő vizuálisan, a felkínált dokumentumokat megfelelően feltűnően kell megtervezni, hogy az emberek magukkal vigyék őket.Az asztali állványok ideális kiegészítők lehetnek pultokon a bejáratnál vagy vásárokon és kongresszusokon. Várókban is ízlésesen elrendezhet segítségükkel például DIN A4 méretű katalógusokat.Egyébként a fenti termékek nem csak arra szolgálnak, hogy ellássák a látogatókat vagy a kiállítások vendégeit a fontos képanyagokkal. A termékek vállalaton belüli prezentációkhoz és előadásokhoz is használhatók, például munkatársi újságok szembetűnő bemutatásához.Mire ügyeljek a prospektustartó és a reklámállványok felállításánál?A maximális hatást úgy érheti el, ha a prospektustartót nem zavarhatja meg vizuálisan más információhordozó. Ide tartoznak például az információs táblák vagy a vitrinek. A kivétel: ha a vitrin tartalma közvetlenül az állványon lévő brosúrákra vagy prospektusokra utal, ugyanis ezzel nagyobb eséllyel irányíthatja át a vitrin figyelőjének figyelmét!Maradt még kérdése? Forduljon hozzánk bizalommal – szívesen állunk rendelkezésére tanácsainkkal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás