Szemvédők

Az apró dolgok nagy károkat tudnak okozni a szemekben. A megfelelő szemvédővel azonban nem juthatnak be.

A Szemvédők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Uvex, 3M.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Felhasználási terület
Relevancia szerint
Modell száma: 28

Szemvédők – védőszemüvegek és arcvédőkSemmi más, csak forró levegő? Ugyan már. Ahol keményen dolgoznak, ott gyakran mindenféle részecskék szállingóznak a levegőben. Ahhoz, hogy ezek ne kerüljenek a szembe és ott ne okozzanak károkat, munkatársainak a megfelelő szemvédőkre van szüksége, amelyek modelltől függően védenek a kémiai hatások és a káros fény ellen.Ahol a szemüveg viselése észszerűA védőszemüvegek viselése különösen azon a helyen szükséges, ahol fém, fa vagy természetes kő feldolgozása folyik. Hegesztés vagy kémiai anyagokkal való munkavégzés során is szüksége van munkatársainak szemvédőre. Dióhéjban mindenhol, ahol olyan anyagok kerülnek a levegőbe, amelyek károsítják a szemet, vagy ahol szükséges az UV-sugárzás, illetve erős, vakító fény elleni védelem.Tippek szemüvegválasztáshozSzemüvegvásárlásra fel! A következő tippekkel szeretnénk segíteni Önnek, hogy megtalálja a tökéletes szemvédőt:


  • A száras védőszemüvegek felépítése olyan, mint a hagyományos szemüvegeké. Könnyű őket felvenni és levenni, valamint jó védelmet nyújtanak a mechanikus kockázatok ellen, mint például a levegőben repkedő részecskék. Az oldalsó védelem a gázzal, gőzzel vagy folyadékfröccsenéssel szemben is véd.

  • A teljes látómezős védőszemüvegek úgy néznek ki, mint a síszemüvegek. Belülről teljesen elzárják a szem környékét, kint tartják a folyadékot, gőzt, füstöt vagy gázt, és védelmet nyújtanak a termikus kockázatok ellen.

  • A hegesztő védőszemüvegek pajzsként védik a szemet a vakító fénytől.


A szűrőfunkcióval rákereshet UV-sugárzás elleni védelmet biztosító és nem biztosító szemüvegeinkre is. A termékleírásban figyeljen a megfelelő alkalmazási területre, valamint az egyéb tulajdonságokra, mint például a magas ütésállóság vagy a teljes látómezős szemüvegeknél a szellőzőszelep. Magától értetődő, hogy nálunk a webáruházban található összes szemvédő megfelel az EN 166 szabvány kitételeinek.Szeretne több információt kapni a szemvédőkről vagy a kaiserkraft további termékeiről? Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a továbbiakban személyesen.