Fehér-táblák, írótáblák

Vizualizálja prezentációját – így a közönség még a tartalmilag bonyolultabb témákat is azonnal megértheti. Emellett a fehér táblák és az írótáblák számos előnnyel rendelkeznek! Itt megtudhatja, melyek ezek.

A Fehér-táblák, írótáblák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MAUL, EUROKRAFTpro, magnetoplan, Chameleon, nobo, EUROKRAFTbasic, DURABLE.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 111

Fehér táblák és írótáblák: analóg média a sikeres prezentációhozHatalmas megjelenítőfelület, olyan jó, mint egy karbantartást nem igénylő hardver, ráadásul intuitív és alkalmazások nélkül kezelhető – bizony jól hangzik. Ám ami még jobb: ha egyszer telepítette, bármikor használatra kész. A legjobb pedig, hogy a készenléti üzemmódtól kezdve egészen a legnagyobb igénybevételű, tartós használatig az energiafogyasztása folyamatosan nulla, tehát abszolút környezetbarát. A fehér táblák és más írótáblák a digitális érában is prémium médiának számítanak az információk vállalatoknál történő vizualizálása tekintetében. Nagyszerű érveink vannak egyik vagy másik felület vagy akár a kettő kombinációja mellett is.
Végtelen lehetőségek fehér táblákkal és írótáblákkalA fehér táblák fehér, mágneses írótáblák tetszetős műanyag vagy alumíniumkerettel – tulajdonképpen az iskolai táblák konferenciatermekbe való változatai. A zománcozott acél fehér táblák jobb minőségűek, és nagyobb igénybevételre készültek – a festett acél fehér táblák pedig az alkalmi használatot célozzák.Természetes velejárójuk az irodai marker: megbeszéléseken, képzéseken vagy előadásokon a hallgatóságnak feketén-fehéren, mégis izgalmas formában mutathatja be a legújabb tényeket. Vagy akár színesen is, teljesen igényei és elképzelései szerint. Aztán egyszerűen letörölheti száraztörlővel az egészet. Szeretne valamit kiemelni? Mágneses kapocs – és kész is. Vetítéses előadásához nem foglalt helyiséget? A fehér táblák vetítőfelületként is megállják a helyüket, például ultrarövid vetítési távolságú projektorral.Webáruházunkban számos méretben, formátumban és kivitelben talál fehér táblákat. A táblák korlátozások nélkül sorban felfüggeszthetők a falra, állítható falakként egymáshoz rögzíthetők, valamint görgőkkel felszerelt szállító alvázzal mobilan, kétoldalasan is használhatók. Egyszerűen tudassa velünk, mire van szüksége, és mi segítünk Önnek a továbbiakban!
Tippek a fehér tábla tisztításáhozA fehér tábla a szivaccsal már nem tisztítható meg elég alaposan, a felületen látható a filcek színe, vagy árnyékos a felület? Ehhez a speciálisan erre a célra készült tisztítóeszközöket javasoljuk, például a fehértábla-habot vagy -kendőket. Ezeket a fehértábla-tartozékok kategóriájában találja. Kérjük, ne használjon a fehér tábla tisztításához alkoholtartalmú tisztítószereket, ezek ugyanis károsíthatják a tábla felületét.
7 előny 1. Energiatakarékos: áram nélküli használat

 2. Korlátlanul használható

 3. Könnyen tisztítható száraztörlőkkel

 4. Tartós használat előkészítés nélkül

 5. Mágnesekkel munkaanyagok rögzíthetők rajta

 6. Írótáblával flipcharttá bővíthető

 7. Vetítőtáblaként is használhatóTovábbi előadói falak és táblák a webáruházunkban • Flipchartok: a fehér táblával ellentétben nem közvetlenül a flipchartra ír, hanem tetszés szerinti tollal papírra. Előnye: a feliratozott papírok még az előadás után is rendelkezésre állnak későbbi feldolgozáshoz.

 • Vetítőtáblák: a legjobb felbontást például PowerPoint-prezentációhoz vetítővásznon éri el, mivel ez speciális felülettel rendelkezik.

 • Előadói falak: előkészítheti előadását az irodájában közvetlenül az előadói falon, majd a táblát egyszerűen áttolhatja a konferenciaterembe.

 • Jelölőtűs falak: kisebb dokumentumokat gyorsan feltűzhet és átrendezhet, ezt a jelölőtűs falak pl. a parafa, a textil vagy a linóleum révén biztosítják.


Szüksége lesz egy előadói táskára is. Miért? Egy ilyen táskában ugyanis minden megtalálható, amire a tökéletes prezentációhoz szüksége lehet. Mik is ezek? Tollak, olló, papír, kartotékok, ragasztópontok, mutatópálcák és sok más. Fedezze fel a termékeket!