Fehér-táblák, írótáblák

Vizualizálja prezentációját – így a közönség még a tartalmilag bonyolultabb témákat is azonnal megértheti. Emellett a fehér táblák és az írótáblák számos előnnyel rendelkeznek! Itt megtudhatja, melyek ezek.

A Fehér-táblák, írótáblák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MAUL, eurokraft pro, magnetoplan, Chameleon, nobo, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 107

Fehér táblák és írótáblák: analóg média a sikeres prezentációhozHatalmas megjelenítőfelület, olyan jó, mint egy karbantartást nem igénylő hardver, ráadásul intuitív és alkalmazások nélkül kezelhető – ezek a fehér táblák. Ám ami még jobb: ha egyszer telepítette, bármikor használatra kész. A legjobb pedig, hogy a készenléti üzemmódtól kezdve egészen a legnagyobb igénybevételű, tartós használatig az energiafogyasztása folyamatosan nulla, tehát az írótáblák teljes mértékben környezetbarátok. A fehér táblák és más írótáblák a digitális érában is prémium médiának számítanak az információk vállalatoknál történő vizualizálása tekintetében. Nagyszerű érveink vannak egyik vagy másik felület vagy akár a kettő kombinációja mellett is.
Végtelen lehetőségek fehér táblákkal és írótáblákkalA fehér táblák fehér, mágneses írótáblák tetszetős műanyag vagy alumíniumkerettel – tulajdonképpen az iskolai táblák konferenciatermekbe való változatai. A zománcozott acél mágnestáblák jobb minőségűek, és nagyobb igénybevételre készültek – a festett acél fehér táblák pedig az alkalmi használatot célozzák.Természetes velejárójuk az irodai marker: megbeszéléseken, képzéseken vagy előadásokon a hallgatóságnak feketén-fehéren, mégis izgalmas formában mutathatja be a legújabb tényeket az írótáblákon. Vagy akár színesen is, teljesen igényei és elképzelései szerint. Aztán a fehér táblák egyszerűen letörölhetőek száraztörlővel. Szeretne valamit kiemelni? Mágneses kapocs – és kész is. Vetítéses előadásához nem foglalt helyiséget? A fehér táblák vetítőfelületként is megállják a helyüket, például egy ultrarövid vetítési távolságú projektorral.


a fehér táblák 7 előnye:
 • Energiatakarékos: áram nélküli használat

 • Korlátlanul használható

 • Könnyen tisztítható száraztörlőkkel

 • Tartós használat előkészítés nélkül

 • Mágnesekkel munkaanyagok rögzíthetők rajta

 • Írótáblával flipcharttá bővíthető

 • Vetítőtáblaként is használhatóWebáruházunkban számos méretben, formátumban és kivitelben talál fehér táblákat. Az írótáblák korlátozások nélkül sorban felfüggeszthetők a falra, állítható falakként egymáshoz rögzíthetők, valamint görgőkkel felszerelt szállító alvázzal mobilan, kétoldalasan is használhatók. Egyszerűen tudassa velünk, mire van szüksége, és mi segítünk Önnek a továbbiakban, vegye fel velünk a kapcsolatot!Tippek a fehér tábla tisztításáhozA fehér tábla a szivaccsal már nem tisztítható meg elég alaposan, a felületen látható a filcek színe, vagy árnyékos a felület? Ehhez a speciálisan erre a célra készült tisztítóeszközöket javasoljuk, például a fehértábla-habot vagy -kendőket. Ezeket a kaiserkraft tartozékok fehér táblához kategóriájában találja. Kérjük, ne használjon a fehér tábla tisztításához alkoholtartalmú tisztítószereket, ezek ugyanis károsíthatják az írótábla felületét.További előadói falak és táblák a webáruházunkban • Flipchartok: a fehér táblával ellentétben nem közvetlenül a flipchartra ír, hanem tetszés szerinti tollal papírra. Előnye: a feliratozott papírok még az előadás után is rendelkezésre állnak későbbi feldolgozáshoz.

 • Vetítőtáblák: a legjobb felbontást például PowerPoint-prezentációhoz vetítővásznon éri el, mivel ez speciális felülettel rendelkezik.

 • Előadói falak: előkészítheti előadását az irodájában közvetlenül az előadói falon, majd a táblát egyszerűen áttolhatja a konferenciaterembe.

 • Jelölőtűs falak: kisebb dokumentumokat gyorsan feltűzhet és átrendezhet, ezt a jelölőtűs falak pl. a parafa, a textil vagy a linóleum révén biztosítják.Szüksége lesz egy előadói táskára is. Miért? Egy ilyen táskában ugyanis minden megtalálható, amire a tökéletes prezentációhoz szüksége lehet. Mik is ezek? Tollak, olló, papír, kartotékok, ragasztópontok, mutatópálcák és sok más. Fedezze fel a termékeket!